Jan_Jan_2006 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Zase cernota? Se nam tu vyskytuje docela často od ostřílených prodejcu.https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-15-rubinu-pospartak-bily-ciselnik-17253.htmlTo mají jako všichni hádat, co máš na mysli?Velký rozdíl mezi číslem dýnka a strojku, nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Barva indexů na číselníku. Má být modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Ty to nevíš? Se divím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Taky věřím, že tady někdo narážel na ciferník a konkrétně na barvu čísel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Přesně na to. Cernota jako černý cifr a pak se to dá vzít i jako levarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Tak to jo... ;-)Co se barev týče, fotky ale někdy klamou.U toho zmíněného prodeje PostSpartaků, mne spíše zaujal ten nesoulad čísla dýnka a strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Dle mého kalibrovaného monitoru a toho, že mám doma oba typy, tomu klamu moc nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Pokud jsou oběma typy myšleny modré i černé číslice, mám je taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Podle reliefniho cifru bych to bral jako origo.Reliefni by dnes uz nikdo moc nedal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Podle reliefniho cifru bych to bral jako origo.Reliefni by dnes uz nikdo moc nedal....Ztratil jsem linku.. Jak reliefniho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Jojo jednicky s cifrem z pozdejsiho typu padasatek kterej byl stejnej ale mel cerne indexy to je oblibenej podel na kupujici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Ztratil jsem linku.. Jak reliefniho?Pravděpodobně tím bylo myšleno to vybraní (zalisování) pro vteřinovou ručku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Gilošovaný subciferníček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Pravděpodobně tím bylo myšleno to vybraní (zalisování) pro vteřinovou ručku.Taky jsem to tak pochopil, ale to má i cifr černý z 018, ale pak nechápu spojitost s originalitou. Oba jsou originál, ale patří k jiným modelům prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Ztratil jsem linku.. Jak reliefniho?Prolisovany subdial pro vterinovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Gilošovaný subciferníček. Přesně tak jsem to myslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-17-jewels-kal-50-1-top-stav-17422.htmlMyslím si, že se jedná o předělávku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-17-jewels-kal-50-1-top-stav-17422.htmlMyslím si, že se jedná o předělávku ... ručičky tam jsou jiné než v knize, je to ale TOP přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 a tady oblíbeny GUDERIAN - LUXUSNI sbirkovy stav v jinou vteřinovkouhttps://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-typ-010-17393.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 no a tenhle inženýr je prodával nedávno za 40 000!! https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-quartz-stroj-citizen-iba-3000-kusov-17432.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se