Nowis Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 (edited) Můžeš napsat místnímu členu, on ti jistě rád osvětlí jeho cenovou politiku. Edited August 16, 2019 by Nowis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny919 Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 Zas je to lunetka s lomenou 3, pri nej by som tú cenu chápal. Už tu niekto predal obyčajnú za 1500.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 Nechci osvětlovat žádnou cenovou potitiku, jen si myslím, že každý má právo prodávat za libovolnou cenu, klidně směšně vysokou.Zasměju se nad tím, pobaví mě to, ale neslušnýho na tom nevidím vůbec nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 (edited) Nechci osvětlovat žádnou cenovou potitiku, jen si myslím, že každý má právo prodávat za libovolnou cenu, klidně směšně vysokou.Zasměju se nad tím, pobaví mě to, ale neslušnýho na tom nevidím vůbec nic.V men prispevku byl jen odkaz na ten inzerat a smajlik.Zadny komentar.A vlastne mi neprisla ani tak smesna ta cena jako spis to ze tu knihu nekoho napadne vubec za tu cenu nabizet Edited August 16, 2019 by Alex77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 Nechci osvětlovat žádnou cenovou potitiku, jen si myslím, že každý má právo prodávat za libovolnou cenu, klidně směšně vysokou.Zasměju se nad tím, pobaví mě to, ale neslušnýho na tom nevidím vůbec nic. Nechceš se věnovat radši vyšší politice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta73 Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 https://aukro.cz/prim-televize-typ-89-nikdy-nenosene-hodinky-6952440726?utm_source=transactional_email&utm_medium=email&utm_content=NOTICE_TO_USER_ITEM_ASK_COPY Někteří prodejci mají hroší kůži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 https://www.sbazar.cz/Jiri.Ren/detail/83119052-kniha-hodinky-prim-1954-1994-s-podpisem-autora V men prispevku byl jen odkaz na ten inzerat a smajlik.Zadny komentar. No právě Alexi, a v tom je IMHO ta chyba. Infantilní psaní smajlíků, které má nahradit absenci vlastního názoru, nebo zastírající neschopnost k tomu něco napsat, je nešvar dnešní internetové komunikace. Pak se nediv, že Tě třeba někdo špatně pochopí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeryng Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 https://aukro.cz/prim-televize-typ-89-nikdy-nenosene-hodinky-6952440726?utm_source=transactional_email&utm_medium=email&utm_content=NOTICE_TO_USER_ITEM_ASK_COPY Někteří prodejci mají hroší kůži.Když jsem začínal s Primkami, tak jsem před pár lety takovéhle hodinky vydražil na Aukru asi za 5.700,- Kč a mám dojem, že to tenkrát inzeroval někdo z Chronomagu, protože jméno prodejce mi pak¨ bylo povědomé. Jinak ten současný inzerát není můj, aby bylo jasno. Pokud bych ty své někdy nabízel k prodeji,chtěl bych pochopitelně co nejvyšší cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 Tak on Vojta73 nekomentuje cenu, ale pozastavuje se nad tím, že prodejce uvádí: nikdy nenošené hodinky.Což dle fotek samozřejmě není pravda a prodejce lže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeryng Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 Tak to je pravda. Sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta73 Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 Opravdu se pozastavuji nad tim "nikdy nenosene".je evidentní,že pouzdro není zdaleka NOS,navic indexy nelícují.cena je mi jedno,tu nikdy nekomentuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prim-ky Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 Prodejce tam má i telefonní číslo uvedeno.Vteřinovka se taky u nenošených hodinek nemění. Velmi často bývá - hodinky nenošené a buď nemají pásek vůbec, nebo úplně jiný. Pásek se nenošením asi sám rozpadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowis Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 Zajímavější lež na tomhle inzerátu je: 'Materiál - zlacená ocel'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta73 Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 Poslal jsem slušný dotaz na hodinky a dostal jsem tohle:"Jsou od mého hodinaře a hodinky jsou nenošené nové, když se Vám nelíbí tak neprihazujte a hlavně nekritizujte! " Takže pánové,hodinky jsou navíc nové a kritika se nenosí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonyyy Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 (edited) Vteřinovka se lehce vymění, ale spíš ten číselník s indexy je z televizí s hnědou lunetou, ne? Edited August 18, 2019 by jonyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta73 Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 Podle mě je to bastl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 No právě Alexi, a v tom je IMHO ta chyba. Infantilní psaní smajlíků, které má nahradit absenci vlastního názoru, nebo zastírající neschopnost k tomu něco napsat, je nešvar dnešní internetové komunikace. Pak se nediv, že Tě třeba někdo špatně pochopí.Ten inzerat je jen na usmev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 (edited) Ten inzerat je jen na usmev.Ten inzerat je jen na usmev. Pokud bych tam dal tech smajliku deset tak by to jiste infatilni bylo. Edited August 19, 2019 by Alex77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 Nedávno jsem se tady vyplakával,že jsem na AH koupil Diplomaty na ND od nejakýho Pagáča z Lipníka, co se piyšní nickem, Guderian. Kdo to byl,si každý může najít .Jak jsem psal, hlavní ND byl vzhledem k mojim potřebám na vyhození. Napsal jsem mu na AH pár SZ, neodpověděl. Sehnal jsem si na něho tel.číslo a zavolal mu. Prý jsem propásl 14ti denní lhůtu k vrácení bez udání důvodu a tudíž ho nezajímá nějaké moje vypovězení kupní smlouvy. Nebudu psát o tom, jakým tónem se se mnou bavil... Tak jsem to dal advokátovi, ten mu poslal dopis, ale frajer se neuráčil ho převzít. Zabralo,až když mu zavolal. Pak teda Pagáč svolil,že když mu to pošlu zpátky, vrátí peníze. Tak jsem poslal. 5 dní to leželo na poště, vyzvednuto bylo v pátek 16.8.a v neděli 18.8 už to bylo zase vystavené na AH, aniž bych měl od něho korunu v ruce. Nakonec peníze poslal,ale bez částky,co mě stálo poštovné,když jsem mu ten šmelc posílal zpátky. Bylo to 59 korun,on potřeboval vyhrát, musel mi ukázat,že on, to arogantní hovado bude mít navrch. Věřím tomu,že takovej erotickej zážitek nepamatuješ šmejde.On sem chodí, věděl, vše, co jsem tady o něm napsal. No a celá věc trvala přesně 3 měsíce.Tak to jen, aby jste věděli, na jakou verbež se dá narazit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack1_C1 Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 Nedávno jsem se tady vyplakával,že jsem na AH koupil Diplomaty na ND od nejakýho Pagáča z Lipníka, co se piyšní nickem, Guderian. Kdo to byl,si každý může najít .Jak jsem psal, hlavní ND byl vzhledem k mojim potřebám na vyhození. Napsal jsem mu na AH pár SZ, neodpověděl. Sehnal jsem si na něho tel.číslo a zavolal mu. Prý jsem propásl 14ti denní lhůtu k vrácení bez udání důvodu a tudíž ho nezajímá nějaké moje vypovězení kupní smlouvy. Nebudu psát o tom, jakým tónem se se mnou bavil... Tak jsem to dal advokátovi, ten mu poslal dopis, ale frajer se neuráčil ho převzít. Zabralo,až když mu zavolal. Pak teda Pagáč svolil,že když mu to pošlu zpátky, vrátí peníze. Tak jsem poslal. 5 dní to leželo na poště, vyzvednuto bylo v pátek 16.8.a v neděli 18.8 už to bylo zase vystavené na AH, aniž bych měl od něho korunu v ruce. Nakonec peníze poslal,ale bez částky,co mě stálo poštovné,když jsem mu ten šmelc posílal zpátky. Bylo to 59 korun,on potřeboval vyhrát, musel mi ukázat,že on, to arogantní hovado bude mít navrch. Věřím tomu,že takovej erotickej zážitek nepamatuješ šmejde.On sem chodí, věděl, vše, co jsem tady o něm napsal. No a celá věc trvala přesně 3 měsíce.Tak to jen, aby jste věděli, na jakou verbež se dá narazit.Ahoj, díky za info na kterýho šmejda si dát pozor.Horší je, že chodí sem, že je tady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts