Jump to content

PRIM v inzerci.

sodik

Recommended Posts

Nechci osvětlovat žádnou cenovou potitiku, jen si myslím, že každý má právo prodávat za libovolnou cenu, klidně směšně vysokou.

Zasměju se nad tím, pobaví mě to, ale neslušnýho na tom nevidím vůbec nic.

Nechci osvětlovat žádnou cenovou potitiku, jen si myslím, že každý má právo prodávat za libovolnou cenu, klidně směšně vysokou.

V men prispevku byl jen odkaz na ten inzerat a smajlik.Zadny komentar.

A vlastne mi neprisla ani tak smesna ta cena jako spis to ze tu knihu nekoho napadne vubec za tu cenu nabizet :)

Edited by Alex77

Nechceš se věnovat radši vyšší politice?

V men prispevku byl jen odkaz na ten inzerat a smajlik.Zadny komentar.

No právě Alexi, a v tom je IMHO ta chyba. Infantilní psaní smajlíků, které má nahradit absenci vlastního názoru, nebo zastírající neschopnost k tomu něco napsat, je nešvar dnešní internetové komunikace. Pak se nediv, že Tě třeba někdo špatně pochopí.

Když jsem začínal s Primkami, tak jsem před pár lety takovéhle hodinky vydražil na Aukru asi za 5.700,- Kč a mám dojem, že to tenkrát inzeroval někdo z Chronomagu, protože jméno prodejce mi pak¨

bylo povědomé. Jinak ten současný inzerát není můj, aby bylo jasno.

Pokud bych ty své někdy nabízel k prodeji,chtěl bych pochopitelně co nejvyšší cenu.

Tak on Vojta73 nekomentuje cenu, ale pozastavuje se nad tím, že prodejce uvádí: nikdy nenošené hodinky.

Což dle fotek samozřejmě není pravda a prodejce lže.

Prodejce tam má i telefonní číslo uvedeno.

Vteřinovka se taky u nenošených hodinek nemění. Velmi často bývá - hodinky nenošené a buď nemají pásek vůbec, nebo úplně jiný. Pásek se nenošením asi sám rozpadne.

Poslal jsem slušný dotaz na hodinky a dostal jsem tohle:"Jsou od mého hodinaře a hodinky jsou nenošené nové, když se Vám nelíbí tak neprihazujte a hlavně nekritizujte! "

Takže pánové,hodinky jsou navíc nové a kritika se nenosí.

No právě Alexi, a v tom je IMHO ta chyba. Infantilní psaní smajlíků, které má nahradit absenci vlastního názoru, nebo zastírající neschopnost k tomu něco napsat, je nešvar dnešní internetové komunikace. Pak se nediv, že Tě třeba někdo špatně pochopí.

Ten inzerat je jen na usmev.

Nedávno jsem se tady vyplakával,že jsem na AH koupil Diplomaty na ND od nejakýho Pagáča z Lipníka, co se piyšní nickem, Guderian. Kdo to byl,si každý může najít .Jak jsem psal, hlavní ND byl vzhledem k mojim potřebám na vyhození. Napsal jsem mu na AH pár SZ, neodpověděl. Sehnal jsem si na něho tel.číslo a zavolal mu. Prý jsem propásl 14ti denní lhůtu k vrácení bez udání důvodu a tudíž ho nezajímá nějaké moje vypovězení kupní smlouvy. Nebudu psát o tom, jakým tónem se se mnou bavil... Tak jsem to dal advokátovi, ten mu poslal dopis, ale frajer se neuráčil ho převzít. Zabralo,až když mu zavolal. Pak teda Pagáč svolil,že když mu to pošlu zpátky, vrátí peníze. Tak jsem poslal. 5 dní to leželo na poště, vyzvednuto bylo v pátek 16.8.a v neděli 18.8 už to bylo zase vystavené na AH, aniž bych měl od něho korunu v ruce. Nakonec peníze poslal,ale  bez částky,co mě stálo poštovné,když jsem mu ten šmelc posílal zpátky. Bylo to 59 korun,on potřeboval vyhrát, musel mi ukázat,že on, to arogantní hovado bude mít navrch.

Věřím tomu,že takovej erotickej zážitek nepamatuješ šmejde.

On sem chodí, věděl, vše, co jsem tady o něm napsal. No a celá věc trvala přesně 3 měsíce.

Tak to jen, aby jste věděli, na jakou verbež se dá narazit.

Nedávno jsem se tady vyplakával,že jsem na AH koupil Diplomaty na ND od nejakýho Pagáča z Lipníka, co se piyšní nickem, Guderian. Kdo to byl,si každý může najít .Jak jsem psal, hlavní ND byl vzhledem k mojim potřebám na vyhození. Napsal jsem mu na AH pár SZ, neodpověděl. Sehnal jsem si na něho tel.číslo a zavolal mu. Prý jsem propásl 14ti denní lhůtu k vrácení bez udání důvodu a tudíž ho nezajímá nějaké moje vypovězení kupní smlouvy. Nebudu psát o tom, jakým tónem se se mnou bavil... Tak jsem to dal advokátovi, ten mu poslal dopis, ale frajer se neuráčil ho převzít. Zabralo,až když mu zavolal. Pak teda Pagáč svolil,že když mu to pošlu zpátky, vrátí peníze. Tak jsem poslal. 5 dní to leželo na poště, vyzvednuto bylo v pátek 16.8.a v neděli 18.8 už to bylo zase vystavené na AH, aniž bych měl od něho korunu v ruce. Nakonec peníze poslal,ale  bez částky,co mě stálo poštovné,když jsem mu ten šmelc posílal zpátky. Bylo to 59 korun,on potřeboval vyhrát, musel mi ukázat,že on, to arogantní hovado bude mít navrch.

Věřím tomu,že takovej erotickej zážitek nepamatuješ šmejde.

On sem chodí, věděl, vše, co jsem tady o něm napsal. No a celá věc trvala přesně 3 měsíce.

Tak to jen, aby jste věděli, na jakou verbež se dá narazit.

Ahoj, díky za info na kterýho šmejda si dát pozor.

Horší je, že chodí sem, že je tady :furious: