Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Unikátní model Sportů 3 nebo podivná skládanka?

http://aukro.cz/prim...1901960678.html

Labutí píseň post komunistické ery kalibr 64 asi okolo 1995 nebo dřív.Ještě si na ně pamatuju byly i šedivé,jednou jsem to plastgumoidní pouzdro rozřezal jestli to má ocelovou vložku.Mělo.edit: (mnělo?) :) ... Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

Labutí píseň post komunistické ery kalibr 64 asi okolo 1995 nebo dřív.Ještě si na ně pamatuju byly i šedivé,jednou jsem to plastgumoidní pouzdro rozřezal jestli to má ocelovou vložku.Mělo.edit: (mnělo?) :) ...

Je to jen plastový rámeček a v něm kovová kapsle s hodinkami. Dá se to snadno tlakem na sklíčko vymáčknouut.
Odesláno (upraveno)

Je to jen plastový rámeček a v něm kovová kapsle s hodinkami. Dá se to snadno tlakem na sklíčko vymáčknouut.

Tohle je trochu jiné pouzdro jak ty předchozí.Má stěžejky,ale je taky možný že už sklerozuju :) .

To Jezevčík2 ..tak to bude ono mnít :)

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

S reálností tohodle to asi bude horší,že?

http://aukro.cz/160d-hodinky-prim-sport-ii-generace-i1895588134.html

Ale číselník má opravdu pěknou zelenou barvu.

Hele, dávejte sem k tomu taky fotky, aukce zmizí a pak už nebude vidět, o čem jsme mluvili. Jinak tohle jsou vývozní ancre či meister anker a těch byla spousta a výrazně pestrobarevnejch, pes aby se v tom vyznal, ale asi budou původní. Ty míval zmáklé chronokolega Biges.
Odesláno

Také mne to zajímá, asi povedu sondáž.

Trochu mimo vaše téma /Biges/ když jsme v tom topicu s inzercí - gratulace k "cifru se psem" :notworthy: , sledoval jsem ten boj jen z povzdalí a jakožto "chronotele" mě zajíma k čemupa ten cifr patří?

Tedy že jsou to prim sport chápu i pouhou dedukcí :wheelchair: :rolleyes:

Posted Image

Odesláno

Ahooooj, lidi! Bohumil mi dal echo, že je po mě sháňka.

Tak já žiju, akorát řeším spoustu věcí. A taky mě v mém hodinkovém snažení dost limituje, že nemám nějakého použitelného hodináře (cena, rychlost, dostupnost...)

Odesláno (upraveno)

Trochu mimo vaše téma /Biges/ když jsme v tom topicu s inzercí - gratulace k "cifru se psem" :notworthy: , sledoval jsem ten boj jen z povzdalí a jakožto "chronotele" mě zajíma k čemupa ten cifr patří?

Tedy že jsou to prim sport chápu i pouhou dedukcí :wheelchair: :rolleyes:

Posted Image

Podívej se na vlákno "Primky pohraniční stráže" Upraveno uživatelem hirsch
Odesláno

Automaty PRIM s MIYOTA strojkem zde.

post-12679-035223500 1320075322.jpg

Odesláno

Ahooooj, lidi! Bohumil mi dal echo, že je po mě sháňka.

Tak já žiju, akorát řeším spoustu věcí. A taky mě v mém hodinkovém snažení dost limituje, že nemám nějakého použitelného hodináře (cena, rychlost, dostupnost...)

Ahoj, taky jsem si říkal, kam ses poděl. Když budeš potřebovat, mám v Praze osvědčenou hodinářku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...