honza.hasic Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Odesláno 13. října 2022 před 20 minutami, JR_2010 napsal: Mě fascinujou ty hodiny za tou trubkou červený kabelky.... stěny garáže plné, pokojík po dětech doma plnej, skříně v pokojíku plný, a už to nosím do skříní do další garáže, Začal jsem totiž sbírat i pragotrony / elektročas. A to jsou teprve žrouti místa....až přijde správný čas, dostanu celé patro pavilonu v Ústavu pro choromyslné v H. Brodě . ...:o) 1
Wendellin Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Odesláno 25. října 2022 Zdravím a prosím o radu. Objednal jsem si tyto krasavice a nejsem si jistý korunkou. Všude jsou se stříbrnou a tady je zlatá. Mám problém, nebo tam mohla být i zlatá? Předem děkuji za váš čas a odbornost.
Hanzij Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Odesláno 27. října 2022 Co se povchovky týče, myslím, že se dávaly obě varianty. Sent from my iPhone using Tapatalk
Wendellin Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Odesláno 27. října 2022 před 1 hodinou, Hanzij napsal: Co se povchovky týče, myslím, že se dávaly obě varianty. Sent from my iPhone using Tapatalk Děkuji.
honza.hasic Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Odesláno 27. října 2022 JÁ MÁM U VŠECH JEN STŘÍBRNÉ ALE VE ZLATÉ VYPADÁ TAKY HEZKY.
Wendellin Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Odesláno 27. října 2022 před 1 hodinou, honza.hasic napsal: JÁ MÁM U VŠECH JEN STŘÍBRNÉ ALE VE ZLATÉ VYPADÁ TAKY HEZKY. Jo jo taky se mi tam líbí.
BlindWatchmaker Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Odesláno 30. října 2022 Ta zlatá je vlastně dost pěkná. Teda jen si říkám, jestli jsou ty stříbrné "ochmatané" zlaté, nebo z výroby. Ale asi so odpovím sám, že ošmatané jsou černé...
hodinar 1953 Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2022 Origoš co sa predavali,som mnoho opravoval ,byvali chormove korunky.Stred puzda kde je korunka je chormovy,tak tam patri chromova!!!
Wendellin Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2022 před 1 hodinou, hodinar 1953 napsal: Origoš co sa predavali,som mnoho opravoval ,byvali chormove korunky.Stred puzda kde je korunka je chormovy,tak tam patri chromova!!! Ale mě se ta zlatá líbí a basta !!!!
lukassob Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Odesláno 7. února 2023 Věděl by někdo, jestli je toto originál?
lukassob Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 Díky oběma. Mě právě zaujalo, že tyhle černé Automatic nejsou v PRIM bibli.
Jeronimo Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Odesláno 11. února 2023 No, ono tam toho bohužel není víc. Od pasu, z otočky, po tmě střelím cca 20% produkce. Někteří berou knihu co by katalog jako dogma a co v knize není považují dnes za skládačku.
Jeronimo Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Odesláno 11. února 2023 ..... Třeba se jednou Jirko dočkáme dalšího rozšířeného vydání publikace PRIMKY o nějaké ty chybějící hromady Elegantů první, druhé generace, Padesátek, atd...
accutron Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Odesláno 11. února 2023 před 1 hodinou, Jeronimo napsal: No, ono tam toho bohužel není víc. Od pasu, z otočky, po tmě střelím cca 20% produkce. Někteří berou knihu co by katalog jako dogma a co v knize není považují dnes za skládačku. Dovolím si s tímto vyjádřením hrubě nesouhlasit a rozporovat ho. V katalogové části knihy je zachyceno 97% typů, které jsou evidovány ve výrobní dokumentaci Eltonu. Netuším o jakých hromadách Elegantů první a druhé generace, respektive padesátek neuvedených v knize se zmiňuješ? Můžeš je sem dát, abychom si rozšířili obzory?
accutron Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Odesláno 11. února 2023 V 9. 2. 2023 v 21:44, lukassob napsal: Díky oběma. Mě právě zaujalo, že tyhle černé Automatic nejsou v PRIM bibli. Ale jsou, jen k nim není obrázek. V knize PRIMKY na straně 330 v posledním řádku popisku k modelu 96 029 1 je uvedeno: "variantně s černým číselníkem".
Jeronimo Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Odesláno 11. února 2023 Nemůžu je sem dát, protože jsem se jich před lety zbavil. Např. Elegantů I jsem měl snad 16 ks, II cca totéž. V knize jich tolik není.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se