cezan Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Ak by mal niekto záujem, tak na antiku si môže kúpiť zlatý grál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 No, on ten grál byl svatý, nikoli zlatý. A jinak prodávající ani cenu netřeba komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 (upraveno) Pro prodávajícího je (v případě prodeje bude) zlatý, pro nás zůstane svatým... Jinak máš pravdu, předsedo! P.S. A tak pitomý fotky si ty hodinky nezaslouží... Upraveno 19. září 2022 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 před 4 minutami, colommbo napsal: Pro prodávajícího je (v případě prodeje bude) zlatý, .... Ano, s tímto úhlem pohledu se dovedu ztotožnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 A pak že je nějaká krize... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 To je hnus, velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Už jsem dlouho nic na antiku neprodával, ale tuším, že status vyprodáno dostane i předmět, který jen prodávající stáhne.... mám v povědomí, že jsem sám ukončil prodej a navenek se to tvářilo jako prodané....ale už je to hodně dlouho a paměť stojí za starou bačkorku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 je to tak, a nie su tam prvy krat, vzdy tam nakoniec bola poznamka vypredane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoMato Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 V 21. 9. 2022 v 8:03, Harwey napsal: je to tak, a nie su tam prvy krat, vzdy tam nakoniec bola poznamka vypredane To znamena, ze niekto sa snazi manipulovat verejnu mienku, za co sa akoze "predavaju" Orliky, hoci to pravdepodobne (resp. hraniciace s istotou) nie je realizacna cena predaja/kupy... Inak to iste sa deje aj s nehnutelnostami, ked na predajnych weboch su mnohokrat predrazene a ak sa zrealizuje predaj, tak za uplne inu, nizsiu cenu ako bola prezentovana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Skvělá dedukce milý Watsone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Tyto hodinky mají konkrétního kupce. Nejedná se o žádné stažení inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Ani me to neprekvapuje, nejsou a nebudou. Je zazrak, ze se vubec cas od casu nejake na trhu objevi. Kdo ma volny investicni cash, pro toho cena problem neni. Dolu uz nepujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 A mám další na stole, málokteré vintážky mají takové kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 1 hodinou, zekon7302 napsal: A mám další na stole, málokteré vintážky mají takové kouzlo. Dobře ty. Vojta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 2 hodinami, zekon7302 napsal: A mám další na stole, málokteré vintážky mají takové kouzlo. Chybí jim sklo Dušane,nebo jen tak klame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 (upraveno) Ja tam to sklo vidim jasne a zretelne. Je doskrabany a odrazi se v nem zarivka. Upraveno 23. září 2022 uživatelem Lucky Lucaso Edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 4 hodinami, bohus76 napsal: Chybí jim sklo Dušane,nebo jen tak klame ? Je tam sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Já se lekl, že by se to " neprůstřelné" sklo ztratilo ( rozbilo), nebo že by si ho v rámci opravy demontoval, tak je vše v pořádku,jak má být. Gratuluju,alespoň můžeš udělat pořádný servis na ikonických hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 28 minutami, bohus76 napsal: Já se lekl, že by se to " neprůstřelné" sklo ztratilo ( rozbilo), nebo že by si ho v rámci opravy demontoval, tak je vše v pořádku,jak má být. Gratuluju,alespoň můžeš udělat pořádný servis na ikonických hodinkách. To už jsou čtvrté, včetně jednoho prototypu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Co myslíš tím neprůstřelným sklem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se