honza.hasic Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 před 14 hodinami, pbed napsal: Místo těch Rubikových kostek tam dej třeba budík Prim válec Blahopřeji ke sbírce Bed válec je ve skříni....neboj mám.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza.hasic Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 před 20 minutami, JR_2010 napsal: Mě fascinujou ty hodiny za tou trubkou červený kabelky.... stěny garáže plné, pokojík po dětech doma plnej, skříně v pokojíku plný, a už to nosím do skříní do další garáže, Začal jsem totiž sbírat i pragotrony / elektročas. A to jsou teprve žrouti místa....až přijde správný čas, dostanu celé patro pavilonu v Ústavu pro choromyslné v H. Brodě . ...:o) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 ...Chronomyslné. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendellin Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 Zdravím a prosím o radu. Objednal jsem si tyto krasavice a nejsem si jistý korunkou. Všude jsou se stříbrnou a tady je zlatá. Mám problém, nebo tam mohla být i zlatá? Předem děkuji za váš čas a odbornost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanzij Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Co se povchovky týče, myslím, že se dávaly obě varianty. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendellin Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 před 1 hodinou, Hanzij napsal: Co se povchovky týče, myslím, že se dávaly obě varianty. Sent from my iPhone using Tapatalk Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza.hasic Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 JÁ MÁM U VŠECH JEN STŘÍBRNÉ ALE VE ZLATÉ VYPADÁ TAKY HEZKY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendellin Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 před 1 hodinou, honza.hasic napsal: JÁ MÁM U VŠECH JEN STŘÍBRNÉ ALE VE ZLATÉ VYPADÁ TAKY HEZKY. Jo jo taky se mi tam líbí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlindWatchmaker Posted October 30, 2022 Report Share Posted October 30, 2022 Ta zlatá je vlastně dost pěkná. Teda jen si říkám, jestli jsou ty stříbrné "ochmatané" zlaté, nebo z výroby. Ale asi so odpovím sám, že ošmatané jsou černé... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodinar 1953 Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Origoš co sa predavali,som mnoho opravoval ,byvali chormove korunky.Stred puzda kde je korunka je chormovy,tak tam patri chromova!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendellin Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 před 1 hodinou, hodinar 1953 napsal: Origoš co sa predavali,som mnoho opravoval ,byvali chormove korunky.Stred puzda kde je korunka je chormovy,tak tam patri chromova!!! Ale mě se ta zlatá líbí a basta !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 Věděl by někdo, jestli je toto originál? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny919 Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 vyzerajú OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 Ano, měly by být Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 Díky oběma. Mě právě zaujalo, že tyhle černé Automatic nejsou v PRIM bibli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 No, ono tam toho bohužel není víc. Od pasu, z otočky, po tmě střelím cca 20% produkce. Někteří berou knihu co by katalog jako dogma a co v knize není považují dnes za skládačku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 dobrá informace, díky Jarku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 ..... Třeba se jednou Jirko dočkáme dalšího rozšířeného vydání publikace PRIMKY o nějaké ty chybějící hromady Elegantů první, druhé generace, Padesátek, atd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
accutron Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 před 1 hodinou, Jeronimo napsal: No, ono tam toho bohužel není víc. Od pasu, z otočky, po tmě střelím cca 20% produkce. Někteří berou knihu co by katalog jako dogma a co v knize není považují dnes za skládačku. Dovolím si s tímto vyjádřením hrubě nesouhlasit a rozporovat ho. V katalogové části knihy je zachyceno 97% typů, které jsou evidovány ve výrobní dokumentaci Eltonu. Netuším o jakých hromadách Elegantů první a druhé generace, respektive padesátek neuvedených v knize se zmiňuješ? Můžeš je sem dát, abychom si rozšířili obzory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
accutron Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 V 9. 2. 2023 v 21:44, lukassob napsal: Díky oběma. Mě právě zaujalo, že tyhle černé Automatic nejsou v PRIM bibli. Ale jsou, jen k nim není obrázek. V knize PRIMKY na straně 330 v posledním řádku popisku k modelu 96 029 1 je uvedeno: "variantně s černým číselníkem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts