Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli je hodí do popelnice, někomu daruje, prodá za korunu nebo za milion je jen jeho věc. Kupující stejně nedá ani o korunu víc než je ochoten dát. Až do těch hodinek nainvestuju aspoň jednu svoji korunu, pak mu budu kecat do toho za kolik, kde, kdy, komu je má prodávat. 

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
V 11. 4. 2025 v 8:44, lukassob napsal:

To jsem se chtěl právě zeptat, je důvodem, že stříbrné jsou skládačka? A kde se tedy vzaly díly na tu skládačku? Díky za objasnění.

Pouzdro je z jiných prototypů, tady má být pozlacené pouzdro. Hodně by mě zajímala funkčnost překlápění datumu. Málokdo ví,jak má vlastně fungovat a většinou nefunguje jak má. Ale snad si to kupující proklepl.

Upraveno uživatelem Vomi
Odesláno

Je tady vlákno o bastlech(prim). 

Ale to bylo křížení různých hodinek dohromady, které si na nic nehrálo.

Skládačka je třeba doplnění hodinek náhradními díly z druhovýroby.

Odesláno (upraveno)

Skládačku poznáš tak, že neodpovídá modelu z výroby, pokud je to poskládaný do originální podoby, tak to buď nepoznáš, nebo nebudou třeba nějak logicky spolu souviset čísla na strojku a na dýnku.
Jinak, pokud je to poskládaný z různejch modelů, značek, tak je slovo skládačka a bastl synonymum

Upraveno uživatelem JR_2010
  • Díky 1
Odesláno
před 3 hodinami, JR_2010 napsal:

Skládačku poznáš tak, že neodpovídá modelu z výroby, pokud je to poskládaný do originální podoby, tak to buď nepoznáš, nebo nebudou třeba nějak logicky spolu souviset čísla na strojku a na dýnku.
Jinak, pokud je to poskládaný z různejch modelů, značek, tak je slovo skládačka a bastl synonymum

Ony se montovaly stejné číselné řady strojku, do stejné číselné řady pouzder u PRIM ek ?  

Odesláno

Tohle je typický Bastl.

Naroubování automatického strojku do PS2 a dodání cifru z prim orlík, který mi ručně udělal kamarád zde z fóra a dodání autentických ruček.

Tyhle hodinky existují dvoje - jedny má(měl) autor ciferníku a druhé mám já.

downloadfile.jpg

Odesláno
V 17. 4. 2025 v 20:00, Honza.manta napsal:

Najdi si tu vlákno "Bastlení" a tam uvidíš, jak kreativní Prim sekce bývala.

A ty primky do těch ruhel naroubovat nebylo jednoduché.

Říkám jim Primhla.

Co Primuhla? 🤔 😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...