Jeronimo Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Jestli je hodí do popelnice, někomu daruje, prodá za korunu nebo za milion je jen jeho věc. Kupující stejně nedá ani o korunu víc než je ochoten dát. Až do těch hodinek nainvestuju aspoň jednu svoji korunu, pak mu budu kecat do toho za kolik, kde, kdy, komu je má prodávat. 1
Honza.manta Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Každá věc má svoji cenu a svého kupce. Cena je věc prodávajícího, buď prodá nebo ne.
Vomi Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) V 11. 4. 2025 v 8:44, lukassob napsal: To jsem se chtěl právě zeptat, je důvodem, že stříbrné jsou skládačka? A kde se tedy vzaly díly na tu skládačku? Díky za objasnění. Pouzdro je z jiných prototypů, tady má být pozlacené pouzdro. Hodně by mě zajímala funkčnost překlápění datumu. Málokdo ví,jak má vlastně fungovat a většinou nefunguje jak má. Ale snad si to kupující proklepl. Upraveno 14. dubna uživatelem Vomi
VRS_Lenka Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Jen tak mimochodem, to už se skládačce neříká bastl? Nebo záleží na tom o co jde?
Honza.manta Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Je tady vlákno o bastlech(prim). Ale to bylo křížení různých hodinek dohromady, které si na nic nehrálo. Skládačka je třeba doplnění hodinek náhradními díly z druhovýroby.
Honza.manta Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Takové příklady mého bastlení. Třeba ty červenomodrobílé Igeny jsem si složil jen pro přivítání nového roku a pak hned zrušil.
VRS_Lenka Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Můžu se ještě zeptat jak tedy poznám skládačku, nepočítaje jinou povrchovou úpravu pouzdra?
JR_2010 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) Skládačku poznáš tak, že neodpovídá modelu z výroby, pokud je to poskládaný do originální podoby, tak to buď nepoznáš, nebo nebudou třeba nějak logicky spolu souviset čísla na strojku a na dýnku. Jinak, pokud je to poskládaný z různejch modelů, značek, tak je slovo skládačka a bastl synonymum Upraveno 17. dubna uživatelem JR_2010 1
revue gt Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna před 3 hodinami, JR_2010 napsal: Skládačku poznáš tak, že neodpovídá modelu z výroby, pokud je to poskládaný do originální podoby, tak to buď nepoznáš, nebo nebudou třeba nějak logicky spolu souviset čísla na strojku a na dýnku. Jinak, pokud je to poskládaný z různejch modelů, značek, tak je slovo skládačka a bastl synonymum Ony se montovaly stejné číselné řady strojku, do stejné číselné řady pouzder u PRIM ek ?
JR_2010 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna To jsem nenapsal, píšu, že to spolu třeba nemusí souviset, byl to jen příklad.
Honza.manta Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Najdi si tu vlákno "Bastlení" a tam uvidíš, jak kreativní Prim sekce bývala. A ty primky do těch ruhel naroubovat nebylo jednoduché. Říkám jim Primhla. 1
Honza.manta Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Tohle je typický Bastl. Naroubování automatického strojku do PS2 a dodání cifru z prim orlík, který mi ručně udělal kamarád zde z fóra a dodání autentických ruček. Tyhle hodinky existují dvoje - jedny má(měl) autor ciferníku a druhé mám já.
Panchart Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 17. 4. 2025 v 20:00, Honza.manta napsal: Najdi si tu vlákno "Bastlení" a tam uvidíš, jak kreativní Prim sekce bývala. A ty primky do těch ruhel naroubovat nebylo jednoduché. Říkám jim Primhla. Co Primuhla?
Honza.manta Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 14 hodinami, Panchart napsal: Co Primuhla? Už mnoho let jsou to Primhly a měnit to nebudu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se