Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Toto je quartzový model, kterych bylo vice a rozdavali se partnerum a vitezum jednotlivych zavodu. Mechanicky mobil byl pouze jeden a drazil se na Aukru, vytezek sel na konto Nadace Leontinka.

Odesláno (upraveno)

to:Frantik a JR_2010

Dík za osvětlení situace.Už jsem se lekl,že jsou k mání mechanický za 10k.

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

zajímavá kombinace v této aukci, stačí dodat Elton cifr a je na dárky :thumbsup_anim:

Hm to je zajímavost maj mimo správný lunety i pětkošestku.
Odesláno

Hm to je zajímavost maj mimo správný lunety i pětkošestku.

Taky už to tam skáče, to bude zajímavé pozorování vývoje...

Odesláno

Taky už to tam skáče, to bude zajímavé pozorování vývoje...

Hehe vono už neni vidět kdo přihazuje,Aukro se povopičilo po eBay,ale sadil bych se že h...m s vedoucím příhozem je zdejší Honza kádr přes Prim :) .
Odesláno

Kdo ví?

:rolleyes:
Odesláno (upraveno)

Řekněte neznalci, co znamená pětkošestka ? Dík.

Pětkošestka je označení na dýnku,to číslo, co nevypadá skoro ani jako pětka ani jako šestka.Označení vodotěsnosti_zkoušeno na ,někdo říká,je to pětka a někdo šestka.Už je to jasné? Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno (upraveno)

Copa to,ale to s/n přes tisíc :jawdrop: .No buhví co se v těch firmách co vyráběly hodinky značky "PRIM" vlastně dělo.Už si začínám myslet,že zdokumentování všech excesů bude nad lidské síly.A taky za všechny prachy.....

PS :eště pro Georf

no ta šestka co by dokládala přípustnej tlak při ponoru vypadá že je udělaná z pětky nějakým přegravírováním,to měly všecky "ELTON" PSI

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

Tak kdyby měl někdo zájem, tak je k mání další záručák na letecké:

http://aukro.cz/prim...1928435714.html

Nirmalita by se mohla přejmenovat na Nenormalita. :P

Nějak se nám ?odvázala?. Nebo spíše ?odklonila?? Zájem o samotný záruční list při předchozí aukci ji asi přesvědčil, že to za pokus asi za to stojí. Ne! Podle mě to za necelých 5000 kč opravdu nestojí.:sad01_anim:

Dle mého opravdu skromného názoru, záruční list by měl mít jenom hodnotu, pokud je spárovaný s hodinkami a slouží jako důkaz jejich původu, stáří, atd. Jakmile se to všechno od sebe oddělí, tak by mělo být po jeho hodnotě. A to hovořím o vyplněném záručním listu. Nevyplněný list papíru, jehož text už není dávno žádným tajemstvím, by opravdu neměl mít tuto cenu.

Po letech půstu se to najednou nevyplněnými záručními listy/návody k hodinkám PRIM Letecké Automatic na trhu jenom hemží. Zcela otevřeně napíšu, že je mi to hodně podezřelé. Na rozdíl od hodinek, dnes není žádný problém originál ?naklonovat? oboustranným černobýlím kopírováním na zažloutlý papír.

A pokud je (jsou) to originál(y), proč je nikdo nenachází úhledné složené uvnitř originální krabičky ?rakvičky?? :whistle: Proč se ty nalezené záruční listy, které jsou 30 let staré, nacházejí v tak perfektní kondici (žádný ohyb papíru, natržené hrany, ?)? Tedy alespoň podle fotek.

Asi už nikdo si nebude jist, že to na co se koukáme je skutečně původní výtisk. A právě proto, to podle mě nemá tak vysokou cenu. Bez dalších důkazů o původu a originalitě, to je může být zase jeden příklad pokusu o ?odklánění?. Pokud to přesto někdo za ty peníze chce, ať si ten papír vymění za jiný papír s portrétem T.G. Masaryka. Jeho hodnota 5 000 Kč se zpochybnit nedá.;)

Pokud chce někdo pouze vědět, co se tam píše, tak ať si prosím přečtete pozorně toto vlákno nebo vlákno věnované speciálně PRIM Letecké Automatic ? plné znění obou stran záručního listu/návodu tam už bylo publikováno.:smile_anim:

Hehe vono už neni vidět kdo přihazuje,Aukro se povopičilo po eBay,ale sadil bych se že h...m s vedoucím příhozem je zdejší Honza kádr přes Prim :) .

To je škoda. :crying_anim: Drbárna o tom, kdo s kým a kdo proti komu, dávala zdejšímu vláknu tu správnou ?diskusní? energii. :smile_anim:
Odesláno

Nirmalita by se mohla přejmenovat na Nenormalita. :P

Nějak se nám ?odvázala?. Nebo spíše ?odklonila?? Zájem o samotný záruční list při předchozí aukci ji asi přesvědčil, že to za pokus asi za to stojí. Ne! Podle mě to za necelých 5000 kč opravdu nestojí.:sad01_anim:

Dle mého opravdu skromného názoru, záruční list by měl mít jenom hodnotu, pokud je spárovaný s hodinkami a slouží jako důkaz jejich původu, stáří, atd. Jakmile se to všechno od sebe oddělí, tak by mělo být po jeho hodnotě. A to hovořím o vyplněném záručním listu. Nevyplněný list papíru, jehož text už není dávno žádným tajemstvím, by opravdu neměl mít tuto cenu.

Po letech půstu se to najednou nevyplněnými záručními listy/návody k hodinkám PRIM Letecké Automatic na trhu jenom hemží. Zcela otevřeně napíšu, že je mi to hodně podezřelé. Na rozdíl od hodinek, dnes není žádný problém originál ?naklonovat? oboustranným černobýlím kopírováním na zažloutlý papír.

A pokud je (jsou) to originál(y), proč je nikdo nenachází úhledné složené uvnitř originální krabičky ?rakvičky?? :whistle: Proč se ty nalezené záruční listy, které jsou 30 let staré, nacházejí v tak perfektní kondici (žádný ohyb papíru, natržené hrany, ?)? Tedy alespoň podle fotek.

Asi už nikdo si nebude jist, že to na co se koukáme je skutečně původní výtisk. A právě proto, to podle mě nemá tak vysokou cenu. Bez dalších důkazů o původu a originalitě, to je může být zase jeden příklad pokusu o ?odklánění?. Pokud to přesto někdo za ty peníze chce, ať si ten papír vymění za jiný papír s portrétem T.G. Masaryka. Jeho hodnota 5 000 Kč se zpochybnit nedá.;)

Pokud chce někdo pouze vědět, co se tam píše, tak ať si prosím přečtete pozorně toto vlákno nebo vlákno věnované speciálně PRIM Letecké Automatic ? plné znění obou stran záručního listu/návodu tam už bylo publikováno.:smile_anim:

To je škoda. :crying_anim: Drbárna o tom, kdo s kým a kdo proti komu, dávala zdejšímu vláknu tu správnou ?diskusní? energii. :smile_anim:

Je to o vjemu. Já plně věřím originalitě nabídek "nirmality" a to proto, že jsem od ní už koupil docela dost věcí a vše vždy sedělo a i pro to, že mi vysvětlila původ těch věcí - citoval jsem ho tady. O tomto záručáku k prodeji jsem věděl ještě dřív, než šel na aukro, ale já už mám i složený v krabičce a i neposkládaný - víc jich nepotřebuji. Je to "samozřejmě věř nebo nevěř" ze zbytků pozůstalosti po hodináři, ale máš pravdu v tom, že je bez hodinek a nevyplněný. Nic méně věřím v originalitu tohohle kusu a kolik se jich mohlo dochovat? Já bych ho za ty peníze asi vzal, kdybych už neměl - a navíc nikomu nic nebrání v tom, aby jí napsal a nezkusil si dohodnout jinou cenu - s cenou "kup teď" se dá kdykoli hýbat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...