Jump to content

Recommended Posts

Posted

s hodinkami je to ako s vinom.... ked poviete ludom, ze je dobre, vsetkym sa bude pacit, mozno zopar ludi sa najde ktori sa vyznaju a povedia, ze nestoji za nic... tak ja vam tu ulejem troska z mojho vina...

• Downvote 6
Posted

s hodinkami je to ako s vinom.... ked poviete ludom, ze je dobre, vsetkym sa bude pacit, mozno zopar ludi sa najde ktori sa vyznaju a povedia, ze nestoji za nic... tak ja vam tu ulejem troska z mojho vina...

ma to nejaky pokracovani?
Posted (edited)

Pán je gurmán. Máš z nich radost? Doufám, že jsi je našel a nebo Tě obdaroval známý a nebo nejlépe nevíš, jakou mají hodnotu a chceš se zeptat na jejich info.

Edited by Peta-Biker
Posted (edited)

no to ma podrz, to je paradicka. keby to porovname s vinom tak by som to mozno vymenil za krabicu sandbergu alebo hradnej pani :)

edit, ja sa pochcim... to je asi ten najtrapnejsi vstup na forum aky som kedy videl.

Edited by jankoxxx
Posted

tu mi napada len vtip o vinarovi, ktory prezradza na smrtelnej posteli svoje najvacsie tajomstvo najstarsiemu synovi: "Syn moj, pamataj si co ti teraz poviem... viiino.. sa da robit.. aj z hrozna.." a umre..

• Upvote 2
Posted (edited)

mne hlavne ide o to, ze sa mi pacia... a pacia sa aj kamosom... aj tak z nich asi 10% vie co to naozaj breitling znamena

Takže piješ krabicové víno proto, že Ti chutná a nebo, že nechceš koupit skutečně opravdu VÍNO?

Edited by Peta-Biker
Posted

mne hlavne ide o to, ze sa mi pacia... a pacia sa aj kamosom... aj tak z nich asi 10% vie co to naozaj breitling znamena

co znamena Breitling?
Posted

vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny

• Downvote 6
Posted

vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny

pride mi velmi zatazko uverit tomuto tvrdeniu...

Posted

eat cowshit - a billion flies likes it this way...

Posted

Hele, a nechceš jít vocaď zase do hajzlu?
  • Upvote 10
  • Downvote 1