peeco81 Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 s hodinkami je to ako s vinom.... ked poviete ludom, ze je dobre, vsetkym sa bude pacit, mozno zopar ludi sa najde ktori sa vyznaju a povedia, ze nestoji za nic... tak ja vam tu ulejem troska z mojho vina... 6
911 Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 s hodinkami je to ako s vinom.... ked poviete ludom, ze je dobre, vsetkym sa bude pacit, mozno zopar ludi sa najde ktori sa vyznaju a povedia, ze nestoji za nic... tak ja vam tu ulejem troska z mojho vina... ma to nejaky pokracovani?
peeco81 Posted December 20, 2010 Author Report Posted December 20, 2010 tak a tu je foto Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 21
Peta-Biker Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 (edited) Pán je gurmán. Máš z nich radost? Doufám, že jsi je našel a nebo Tě obdaroval známý a nebo nejlépe nevíš, jakou mají hodnotu a chceš se zeptat na jejich info. Edited December 20, 2010 by Peta-Biker
jankoxxx Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 (edited) no to ma podrz, to je paradicka. keby to porovname s vinom tak by som to mozno vymenil za krabicu sandbergu alebo hradnej pani edit, ja sa pochcim... to je asi ten najtrapnejsi vstup na forum aky som kedy videl. Edited December 20, 2010 by jankoxxx
Josef01 Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Ja patrim k te skupine, kteri se ve vine vyznaji....
instant Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 tu mi napada len vtip o vinarovi, ktory prezradza na smrtelnej posteli svoje najvacsie tajomstvo najstarsiemu synovi: "Syn moj, pamataj si co ti teraz poviem... viiino.. sa da robit.. aj z hrozna.." a umre.. 2
peeco81 Posted December 20, 2010 Author Report Posted December 20, 2010 mne hlavne ide o to, ze sa mi pacia... a pacia sa aj kamosom... aj tak z nich asi 10% vie co to naozaj breitling znamena 8
sureshot Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3OEkSCDsFVE
Peta-Biker Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 (edited) mne hlavne ide o to, ze sa mi pacia... a pacia sa aj kamosom... aj tak z nich asi 10% vie co to naozaj breitling znamena Takže piješ krabicové víno proto, že Ti chutná a nebo, že nechceš koupit skutečně opravdu VÍNO? Edited December 20, 2010 by Peta-Biker
shag Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 mne hlavne ide o to, ze sa mi pacia... a pacia sa aj kamosom... aj tak z nich asi 10% vie co to naozaj breitling znamena co znamena Breitling?
peeco81 Posted December 20, 2010 Author Report Posted December 20, 2010 vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny 6
jankoxxx Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny pride mi velmi zatazko uverit tomuto tvrdeniu...
PhoeniX Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 No je toto možné? Je toto možné? Ale opravdu se nad tím zamýšlím. Je možné, že se někdo může prezentovat tímto způsobem a nestydí se?
instant Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny eat cowshit - a billion flies likes it this way...
Josef01 Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 peeco81: Ale to jen tem, kteri vinu nerozumi....
peeco81 Posted December 20, 2010 Author Report Posted December 20, 2010 no ved keby dali anketu, ze co vyraba firma breitling, neviem kolko ludi by povedalo, ze hodinky 2
Milis Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny Hele, a nechceš jít vocaď zase do hajzlu? 10 1
Recommended Posts