railmaster Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Mám dojem, že vždy po zaslúženom posmechu, čo tu schytajú špekulanti a provokatéri, ale nekedy aj nevedomí novoregistrovaní členovia, sa tu odrazu objaví horlivý pomstiteľ, ktorý to tu zahltí zbytočnými vláknami. Človek sa po návrate z práce teší, že si nájde trochu času a prečíta nejaké zaujímavé príspevky a namiesto toho...
robo Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 No nehádž nás všetkých do jedného vreca Tak a zasa Slovak to sme to dopadli...
robo Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Je treba zachovať dôstojnosť, ale skoro som sa posral, keď som videl fotku :rifle:a to sa blížia vianoce, no niekto si urobil radosť a kúpil, alebo dostal fejk, ale nechápem načo nám ho ukazoval
skalis Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Nemazat, alespon prozatim (casem bych to klidne smazl, at se to tu nezasira takovymhle humusem). Ja jsem se docela pobavil, jen me neprestava (a to kazdodenne) udivovat, jaky pablbi bez spetky soudnosti se mezi lidma muzou vyskytnout. Jeden by si skoro myslel, ze tohle nemuze projit prirozenym vyberem .
koveras Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Ako som už raz písal, najviac ma štve, že ľudia obracajú každú korunu a potom príde borec s týmto... Hlavne že sú skoro ako tie čo nosí Rytmus...
lupinus Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Stejně mu je akorát závidíte! Kdo z vás to má? Brajtle s turbem, he?
instant Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 (upraveno) Nemazat, alespon prozatim (casem bych to klidne smazl, at se to tu nezasira takovymhle humusem). Ja jsem se docela pobavil, jen me neprestava (a to kazdodenne) udivovat, jaky pablbi bez spetky soudnosti se mezi lidma muzou vyskytnout. Jeden by si skoro myslel, ze tohle nemuze projit prirozenym vyberem . kuva, nie ze prirodzený výber - ono to má podla vsetkeho aj volebné právo.. Upraveno 21. prosince 2010 uživatelem instant
Milis Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Moderátoři už dlouho chrápou Hodně jsi mi ublížil, Františku. 1 1
bandicoot Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 ...tohle vlákno jsem málem prošvihnul.
instant Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Hodně jsi mi ublížil, Františku. Myslim ze v tomto konkretnom pripade to bola dobermanska reakcia.. sa moj dalsi pes bude volat Princ
Dali Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Nos klidně fejky, pij klidně okenu, ale proč ze sebe děláš idiota tady to nechápu.
skalis Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Nos klidně fejky, pij klidně okenu, ale proč ze sebe děláš idiota tady to nechápu. Dali, on ho ze sebe nedela, jen verejne poukazal na skutecnost, ze jim je .
Frantik Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Hodně jsi mi ublížil, Františku. Ti to vynahradím, vole Musíš umět přijímat kritiku!
Milis Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Ti to vynahradím, vole Musíš umět přijímat kritiku! No, uvidíme, jestli to budeš takhle zlehčovat i s Dobrmanem Milisákem, pověšenym na lejtku...
Frantik Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 No, uvidíme, jestli to budeš takhle zlehčovat i s Dobrmanem Milisákem, pověšenym na lejtku... Neni ten Dobrman přece jen už trochu bezzubej
jankoxxx Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Myslim ze v tomto konkretnom pripade to bola dobermanska reakcia.. sa moj dalsi pes bude volat Princ aj Milis je dobre meno. urcite to budem zvazovat
Milis Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 aj Milis je dobre meno. urcite to budem zvazovat Děkuji chlapci, potěšili jste mě. Kromě Františka. A co takhle Sultán? Sultán Milis.
sureshot Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 zalezi ci do buducna zvazujes sultanat, monarchiu alebo republiku
instant Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 moment, na osvietenu autokraciu nedam dopustit.. Milisi - do lejtka.. nenos hlavu zbytocne pri zemi
sureshot Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 autokraciu? tak musis byt riadny Milisant moment, na osvietenu autokraciu nedam dopustit.. Milisi - do lejtka.. nenos hlavu zbytocne pri zemi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se