Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám dojem, že vždy po zaslúženom posmechu, čo tu schytajú špekulanti a provokatéri, ale nekedy aj nevedomí novoregistrovaní členovia, sa tu odrazu objaví horlivý pomstiteľ, ktorý to tu zahltí zbytočnými vláknami. Človek sa po návrate z práce teší, že si nájde trochu času a prečíta nejaké zaujímavé príspevky a namiesto toho... :wallbash:

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je treba zachovať dôstojnosť, ale skoro som sa posral, keď som videl fotku :rifle:a to sa blížia vianoce, no niekto si urobil radosť a kúpil, alebo dostal fejk, ale nechápem načo nám ho ukazoval

Odesláno

Nemazat, alespon prozatim (casem bych to klidne smazl, at se to tu nezasira takovymhle humusem). Ja jsem se docela pobavil, jen me neprestava (a to kazdodenne) udivovat, jaky pablbi bez spetky soudnosti se mezi lidma muzou vyskytnout. Jeden by si skoro myslel, ze tohle nemuze projit prirozenym vyberem :).

Odesláno (upraveno)

Nemazat, alespon prozatim (casem bych to klidne smazl, at se to tu nezasira takovymhle humusem). Ja jsem se docela pobavil, jen me neprestava (a to kazdodenne) udivovat, jaky pablbi bez spetky soudnosti se mezi lidma muzou vyskytnout. Jeden by si skoro myslel, ze tohle nemuze projit prirozenym vyberem :).

kuva, nie ze prirodzený výber - ono to má podla vsetkeho aj volebné právo..

Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...