Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

s hodinkami je to ako s vinom.... ked poviete ludom, ze je dobre, vsetkym sa bude pacit, mozno zopar ludi sa najde ktori sa vyznaju a povedia, ze nestoji za nic... tak ja vam tu ulejem troska z mojho vina...

• Hlasovat proti 6
  • Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

s hodinkami je to ako s vinom.... ked poviete ludom, ze je dobre, vsetkym sa bude pacit, mozno zopar ludi sa najde ktori sa vyznaju a povedia, ze nestoji za nic... tak ja vam tu ulejem troska z mojho vina...

ma to nejaky pokracovani?
Odesláno (upraveno)

Pán je gurmán. Máš z nich radost? Doufám, že jsi je našel a nebo Tě obdaroval známý a nebo nejlépe nevíš, jakou mají hodnotu a chceš se zeptat na jejich info.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

no to ma podrz, to je paradicka. keby to porovname s vinom tak by som to mozno vymenil za krabicu sandbergu alebo hradnej pani :)

edit, ja sa pochcim... to je asi ten najtrapnejsi vstup na forum aky som kedy videl.

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

tu mi napada len vtip o vinarovi, ktory prezradza na smrtelnej posteli svoje najvacsie tajomstvo najstarsiemu synovi: "Syn moj, pamataj si co ti teraz poviem... viiino.. sa da robit.. aj z hrozna.." a umre..

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

mne hlavne ide o to, ze sa mi pacia... a pacia sa aj kamosom... aj tak z nich asi 10% vie co to naozaj breitling znamena

Takže piješ krabicové víno proto, že Ti chutná a nebo, že nechceš koupit skutečně opravdu VÍNO?

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny

• Hlasovat proti 6
Odesláno

vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny

pride mi velmi zatazko uverit tomuto tvrdeniu...

Odesláno

eat cowshit - a billion flies likes it this way...

Odesláno

Hele, a nechceš jít vocaď zase do hajzlu?
  • Dát hlas 10
  • Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...