peeco81 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 s hodinkami je to ako s vinom.... ked poviete ludom, ze je dobre, vsetkym sa bude pacit, mozno zopar ludi sa najde ktori sa vyznaju a povedia, ze nestoji za nic... tak ja vam tu ulejem troska z mojho vina... 6
911 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 s hodinkami je to ako s vinom.... ked poviete ludom, ze je dobre, vsetkym sa bude pacit, mozno zopar ludi sa najde ktori sa vyznaju a povedia, ze nestoji za nic... tak ja vam tu ulejem troska z mojho vina... ma to nejaky pokracovani?
peeco81 Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 tak a tu je foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 21
Peta-Biker Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) Pán je gurmán. Máš z nich radost? Doufám, že jsi je našel a nebo Tě obdaroval známý a nebo nejlépe nevíš, jakou mají hodnotu a chceš se zeptat na jejich info. Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem Peta-Biker
jankoxxx Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) no to ma podrz, to je paradicka. keby to porovname s vinom tak by som to mozno vymenil za krabicu sandbergu alebo hradnej pani edit, ja sa pochcim... to je asi ten najtrapnejsi vstup na forum aky som kedy videl. Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem jankoxxx
Josef01 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Ja patrim k te skupine, kteri se ve vine vyznaji....
instant Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 tu mi napada len vtip o vinarovi, ktory prezradza na smrtelnej posteli svoje najvacsie tajomstvo najstarsiemu synovi: "Syn moj, pamataj si co ti teraz poviem... viiino.. sa da robit.. aj z hrozna.." a umre.. 2
peeco81 Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 mne hlavne ide o to, ze sa mi pacia... a pacia sa aj kamosom... aj tak z nich asi 10% vie co to naozaj breitling znamena 8
sureshot Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3OEkSCDsFVE
Peta-Biker Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) mne hlavne ide o to, ze sa mi pacia... a pacia sa aj kamosom... aj tak z nich asi 10% vie co to naozaj breitling znamena Takže piješ krabicové víno proto, že Ti chutná a nebo, že nechceš koupit skutečně opravdu VÍNO? Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem Peta-Biker
shag Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 mne hlavne ide o to, ze sa mi pacia... a pacia sa aj kamosom... aj tak z nich asi 10% vie co to naozaj breitling znamena co znamena Breitling?
peeco81 Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny 6
jankoxxx Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny pride mi velmi zatazko uverit tomuto tvrdeniu...
PhoeniX Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 No je toto možné? Je toto možné? Ale opravdu se nad tím zamýšlím. Je možné, že se někdo může prezentovat tímto způsobem a nestydí se?
instant Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny eat cowshit - a billion flies likes it this way...
Josef01 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 peeco81: Ale to jen tem, kteri vinu nerozumi....
peeco81 Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 no ved keby dali anketu, ze co vyraba firma breitling, neviem kolko ludi by povedalo, ze hodinky 2
Milis Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 vino piju skoro vsetci , tak ako aj vela ludi ma hodinky... a hebyze hradnu sviecu nalejem do flase palava, alebo cejkovice alebo mikulov... myslim, ze by sa im pacilo... a tak isto aj hodiny Hele, a nechceš jít vocaď zase do hajzlu? 10 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se