Přejít na obsah

U-Bot

Kristian.nov

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ono by stačilo napsat prodejci, zda se jedná o kopii a není potřeba se hned ptát tady. Na eBay je klidně možné začít s takovou částkou dražit, protože tam je možné si nastavit limit pro minimální částku, která se musí vydražit....

Odesláno

ja vam neviem chalani, bavi vas to? UBOATY za 1500 czk?

stalo ma to asi 4 sekundy vyhladavania.

Ale to já sem taky našel kolik se pohybuje cena originálů, ale to přece nic neznamená, je to aukce. Navíc kdo ví jak k nim přišelPosted Image

Odesláno

Ale to já sem taky našel kolik se pohybuje cena originálů, ale to přece nic neznamená, je to aukce. Navíc kdo ví jak k nim přišelPosted Image

Ale znamená, právě že znamená. Nebuď naivní, skutečně věříš tomu, že někdo bude prodávat za 1500 Kč něco, co v reálu stojí 1500 Euro, to je bez ohledu na to, jak k tomu přišel, kravina!

Leda, že bys věřil v to pověstný štěstíčko :D

Odesláno

Co kdybys tak místo smajlíkování navštívil stránku výrobce a porovnal si foto na Aukru s originálem. Třeba nápis Made in Italy .... (tedy především jeho umístění).

Odesláno

Ale jo, samozřejmě že máte pravdu, hned na zážátku jsem psal že to je na 80% fake. Jak píše Chorche, občas věřím na to štěstíčko. Moc nechápu ty ostřejší příspěvky, to jsem se něčim provinil, že jsem si sem dovolil napsat? Na stránky výrobce jsem samozřejmě koukal a fotky porovnával...

Odesláno

Ale jo, samozřejmě že máte pravdu, hned na zážátku jsem psal že to je na 80% fake. Jak píše Chorche, občas věřím na to štěstíčko. Moc nechápu ty ostřejší příspěvky, to jsem se něčim provinil, že jsem si sem dovolil napsat? Na stránky výrobce jsem samozřejmě koukal a fotky porovnával...

Pochpíš, až se začteš do řady vláken, kde sem někdo cpal totální shi/ty a faky, včetně naprosto úúúúžasných historek. Většina členů tohoto fóra už je z toho totálně otrávená. Být tebou, tak to LOCKNU :-)

Odesláno

Asi to fakt zavři, neprovinil jsi se samozřejmě ničím, ale jde o to, že v poslední době je tady podobných a mnohem horších vláken spoustu a všichni už jsou z toho otrávení. V tomto případě stačilo fakt jen pár jednoduchých indicií, abys sám poznal, že je to fake.

Na to štěstíčko nevěř :D

Odesláno

Pochpíš, až se začteš do řady vláken, kde sem někdo cpal totální shi/ty a faky, včetně naprosto úúúúžasných historek. Většina členů tohoto fóra už je z toho totálně otrávená. Být tebou, tak to LOCKNU :-)

Kdybych věděl jak, tak bych to udělal. help please:-)

Odesláno

Vpravo dole - MODEROVAT TÉMA, rozbal to a je tam UZAVŘÍT TÉMA.

Díky, jsem přihlášen z jiného pc než jsem zakládal téma, takže mi to asi nejde zavřít, protože vpravo dole mám jenom: přidat odpověď a založit nové téma. Omlouvám se tímto, zavřu to hned jak se dostanu k domácímu pc.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...