Jay Doll Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Vám všem taky všechno nej do Nového roku, přeje moderátor Jay,nos hodinky hochu! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Mimino říkalo, že bych vám měl taky popřát klidný svátky a do novýho roku nechť se vám splní co si ve skrytu duše přejete...Tak tak činím, jak za sebe, tak za Esterku. Ať se daří, pánové. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) Všem kamarádům a známým, kterým jsem nestihl potřást rukou. Vše dobré v následujícím roce a hlavně zdraví.Užijte si Vánoce v klidu a pohodě. Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem pete 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Taky bych chtěl všem kamarádům a ostatním kolegům z fóra popřát klidné vánoce a zdraví do roku nového, zbytek přijde sám.tombed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem vlamor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 ...a mne na ten zenit môžu vystúpiť tiež! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 na zenith... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Vám všem klidné a radostné svátky. A nestrhejte Ježíška!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Všem Vám přeji, aby se Vám splnila vaše přání ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Tak, milé kolegyně a milí kolegové, přeji vespolek šťastné Vánoce, plné klidu a pohody, a vše nejlepší ve všech směrech vašeho života do roku 2011. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 A k tomu hodně tikajících radostí a ať se daří řepě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Všem členům na fóru (a speciálně YPOvi ) posílám krásnýho Ježíška: http://www.youtube.com/watch?v=0Z4cLmbw6q0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 (upraveno) -17 mi stojí za OT reakci. minusy respektuju. měl jsem pocit, že si toto právě na chronomagu, plném břitkého vtipu, můžu dovolit. za přáním i formou si stojím - líbezné přání by nebylo ode mne a opravdu vám přeju, aby se vám dařilo líp, ale možná jsem to svoje pohanství přehnal. samozřejmě mě mrzí, že jsem se vám netrefil do noty. snad každý pochopil, že inzultovat ho to nemělo. Marku naopak! Takhle vím, že to přání je opravdu od Tebe. A protože mám tu výsadu Tě znát osobně a předpokládám, že i fotka je Tvá, díky za něj. Též přeji Tobě a všem na chronomagu úspěšný rok 011. P.S. Aj Santa nosí Rolex! Upraveno 23. prosince 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Dámy, pánové, přeji klidné vánoce a bohatou nadílku. A nese*te furt doma s těma hodinkama ať u vás vládne rodinná pohoda a vydrží celý příští rok. Toť přeji za sebe i za kolektiv čtyř bab, co mám doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Taktéž se přidávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 ano, ano už je to tady - kdo to přežil? - já jo a pro to přeji všem krásné Vánoce a hlavně krásný ŽIVOT http://www.youtube.com/watch?v=YvLvLmzYUwg&feature=player_embedded#! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Přenádherné Vánoce a krásné uklidňující tikání v duši přátelé! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se