sureshot Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 dizajnovo teda velmi zaujmave kusky. za mna ano
Martin J. Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Na ruku asi ne. Ale domů, jen tak, prostě jako zajímavost proč ne... Zajímalo by mě jestli i ty ručičky jsou "ruční kovaná práce"
Josef01 Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Zajímavé, ale něco něco by se nosit dalo .
sureshot Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 to vies, asi to dnes leti medzi mladymi a nepokojnymi
vanderB. Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 myslím, že sem mířil Sequens, ale tohle je o deset (min.) tříd výš. Mně se to líbí. pro připomenutí p. Sequens a jeho "hrůzy nezrozeného" http://zabava.dama.cz/clanek.php?d=7215
cigi Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Vždy, když vidím takovéto věci, neubráním se myšlence na Karlův most. 1 1
Domino Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Spíš bych řekl, že než dekadentní tak šeredný. Ovšem dalo by se říct, že je ta hranice i v jiných případech velmi úzká, dekadence je to balanc na hraně
boo-beek Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 (upraveno) IMHO peknej brak. Snaha udelat za malo korun "velkej design," ktera se ale nedari.Prohlizel jsem jeho tvorbu a cely mi to prijde takovy, ze se snazi delat technicistni / industrialni design, ale jenom proto, ze to zrovna frci. A prave proto mu to moc nejde. Mj, rucicky ocividne trochu nezapadaji do konceptu - laciny, plechovy, mizerne opracovany a asi puvodni z china smejdu. A stejne tak korunky... A uuuuplne nejlepsi je to falesny turbo jako z breitlingenu. A nemam rad "znacky" a designery, ktery se snazi cinsky kramy zlepsit aspon designem. Za me fakt palec dolu. Upraveno 22. prosince 2010 uživatelem boo-beek 4
dknespl Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Chválim každou aktivitu, i Yvana Arpy juniora.
gerhard Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Asi nie, som konzervativny dost na totok:-)
bandicoot Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Je vlastně takový převlečení vůbec hodinařina?Aneb jak říkají nožíři, když si koupíš a sestavíš stavebnici, nejsi nožíř. Abys byl nožířem, musíš umět vykovat čepel.
cody Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 No jo, to pak ale 90% hodinek na foru je na tom stejne - zadna hodinarina, jen montazni a ozdobne prace. Me se tyhle hodky nijak zvlast nelibi, neni to muj styl, ale ocenuju kazdou snahu.
Návštěvník admira Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Tak uz i na slovensku svita nadeje (mala jiskra). Mam dat to slovensko s velkym "s"?Pro ty co by to nepochopili, delam si srandu...( je slovensko porad (anebo stale )zeme, kde se nevyrabi hodinky, na rozdil od vsech jejich sousednich zemi?)
Návštěvník admira Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Cesko: PRIM Luděk Seryn W&F Watchsculptures Martin Brož Papi-knives Josef Klir (PRIM) Jasněna Vláhová Design (JVD) Václavík design VP - Vladimír Pachta Madarsko: BEXEI Polsko: POLPORA Copernicus Belorusko: LUCH Ukrajina: Kleynod Rakousko: HABRING? pozn: samozrejme, ze tento list neni uplny, ale je pouze informativni 2
DaveRSV Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Tak já by jse je na ruku rozhodně dal. A s chutí.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 http://www.decawatch.com/
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 http://tivi.cas.sk/video/2502160/vyrobca-sperkov-pre-panov-tomas-hodinky-odo-mna-nosia-milionari/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se