gougy Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 V 26. 12. 2010 v 16:20, 'Frantik' napsal: Takovejch příběhů tady bylo asi milion. Hodinky jako dárek, majitel ztratil doklady, nechci sem psát značku, výhodná cena, apod. ...............ale třeba se pletu Budeme si držet palce, já se třeba vždycky těším stylem "co když právě DNES?"
Kalifx Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Mě neuvěřitelně překvapila jedna moje kamarádka, protože jsem od ní dostal na cestu na Moravu balíček, kterej jsem měl otevřít až na Štědrej den. Nevydržel jsem to (taky jsem se trošku bál nějaký trhaviny - ona je trošku svérázná :) ), a dárek otevřel už 23. večer a vykouklo na mě CD Selected Ambient Works 85-92 (tohle v podstatě definovalo ambient) od mého hoooodně oblíbeného Aphex Twina a jaké bylo moje překvapení, když bylo vevnitř vlastnoručně podepsaný přímo panem Jamesem. Dlouho pracovala jako promotér, takže předpokládám, že podpis je pravej. Udělala mně obrovskou radost (taky jsem se hned musel podělit ve vlákně Popřejte k Vánocům...) a sjíždím ho furt dokola.
shag Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 V 26. 12. 2010 v 17:04, 'Kalifx' napsal: Mě neuvěřitelně překvapila jedna moje kamarádka, protože jsem od ní dostal na cestu na Moravu balíček, kterej jsem měl otevřít až na Štědrej den. Nevydržel jsem to (taky jsem se trošku bál nějaký trhaviny - ona je trošku svérázná :) ), a dárek otevřel už 23. večer a vykouklo na mě CD Selected Ambient Works 85-92 (tohle v podstatě definovalo ambient) od mého hoooodně oblíbeného Aphex Twina a jaké bylo moje překvapení, když bylo vevnitř vlastnoručně podepsaný přímo panem Jamesem. Dlouho pracovala jako promotér, takže předpokládám, že podpis je pravej. Udělala mně obrovskou radost (taky jsem se hned musel podělit ve vlákně Popřejte k Vánocům...) a sjíždím ho furt dokola. We Are the Music Makers :notworthy:
Frantik Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 V 26. 12. 2010 v 16:52, 'gougy' napsal: Budeme si držet palce, já se třeba vždycky těším stylem "co když právě DNES?" Když se spletu, zvu tě na pivko
Chorche Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 V 26. 12. 2010 v 15:39, 'Vladik' napsal: Dobrý den, toto je můj první příspěvek na tomto foru a nenalezl jsem vhodnější téma (nové vlákno jsem nechtěl zbytečně zakládat). K Vánocům jsem dostal hodinky nejmenované švýcarské značky. Kupované cca před rokem, nenošené, tzn. jako nové. Bylo mi řečeno, že prodávající přišel o doklady, zůstaly jen hodinky a originální krabička, proto byly za výhodnou cenu. Nejsem znalec hodinek, tudíž by se mi hodil manuál či jiné informace, ale bohužel momentálně nejsem schopný dohledat ani přes internet typ hodinek. Bojím se, že jedinou možností jak zjistit typ je otevřít je a najít sériové číslo. Uvědomuji si realitu že mohou být pouhou kopií, proto zde nepíšu jméno značky, abych nebyl nařknut z propagace falzifikátů. Toto české forum o hodinkách bylo první, které mi vyplivnul google, tak se obracím na Vás, zda zde není nějaký znalec švýcarských hodinek, který by mi po zkouknutí fotografie hodinek mohl poradit, jak postupovat při zjišťování typu a zda vůbec jsou pravé. Pokud tady někdo takový je, pošlete mi prosím soukromou zprávu. Já ti fandím, ale smrdí to
Frantik Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 V 26. 12. 2010 v 17:04, 'Kalifx' napsal: Mě neuvěřitelně překvapila jedna moje kamarádka, protože jsem od ní dostal na cestu na Moravu balíček, kterej jsem měl otevřít až na Štědrej den. Nevydržel jsem to (taky jsem se trošku bál nějaký trhaviny - ona je trošku svérázná :) ), a dárek otevřel už 23. večer a vykouklo na mě CD Selected Ambient Works 85-92 (tohle v podstatě definovalo ambient) od mého hoooodně oblíbeného Aphex Twina a jaké bylo moje překvapení, když bylo vevnitř vlastnoručně podepsaný přímo panem Jamesem. Dlouho pracovala jako promotér, takže předpokládám, že podpis je pravej. Udělala mně obrovskou radost (taky jsem se hned musel podělit ve vlákně Popřejte k Vánocům...) a sjíždím ho furt dokola. Sice vubec nevim, co jsi dostal, ale kamaradce by ses mel revansovat
Kalifx Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 V 26. 12. 2010 v 19:02, 'Frantik' napsal: Sice vubec nevim, co jsi dostal, ale kamaradce by ses mel revansovat Františku dostal jsem něco úžasnýho... Nejdřív jsem sice pár vteřin koukal a ptal se sám sebe proč mně dala CD, který už cca 15 let mám, ale pak jsem ho otevřel a pochopil. A já už jí taky dárek dal. Samozřejmě bych se jí rád revanšoval stejně intenzivním zážitkem, jaký dopřála ona mně, jenže toho už nejsem ve svém věku schopen, takže ji spíš pozvu na nějakou dobrou večeři.
Proteus Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Ja som dostal zopár vecí do nového bytu a sám som si kúpil zrkadlovku Canon 1000D. Mám zábavku v podobe čítania na niekoľko večerov a na niekoľko rokov v podobe fotenia :) No a keďže mám 27ho narodeniny obstaral som si nové plniace pero Mont Blanc Le Grand :) Skvelé zakončenie roka
Ruda Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) ...největší radost mi udělal ruční mlýnek na kávu, takže jdu zkoušet hrubost mletí edit: ...sakra, nemám doma zrnkovou kávu Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem Ruda
Frantik Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 V 26. 12. 2010 v 19:18, 'Kalifx' napsal: Františku dostal jsem něco úžasnýho... Nejdřív jsem sice pár vteřin koukal a ptal se sám sebe proč mně dala CD, který už cca 15 let mám, ale pak jsem ho otevřel a pochopil. A já už jí taky dárek dal. Samozřejmě bych se jí rád revanšoval stejně intenzivním zážitkem, jaký dopřála ona mně, jenže toho už nejsem ve svém věku schopen, takže ji spíš pozvu na nějakou dobrou večeři. Nezapomen pozvat i mě, za to, že jsem ti to poradil
lib Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 V 26. 12. 2010 v 19:18, 'Kalifx' napsal: Františku dostal jsem něco úžasnýho... Nejdřív jsem sice pár vteřin koukal a ptal se sám sebe proč mně dala CD, který už cca 15 let mám, ale pak jsem ho otevřel a pochopil. A já už jí taky dárek dal. Samozřejmě bych se jí rád revanšoval stejně intenzivním zážitkem, jaký dopřála ona mně, jenže toho už nejsem ve svém věku schopen, takže ji spíš pozvu na nějakou dobrou večeři. Tak jí ten dárek dej dvakrát nebo i víckrát Jako František, taky vůbec netuším, cos to vlastně dostal, ale upřímně Ti to přeju! A abych taky přispěl v tomto vlákně k věci a taky se trochu pochlubil, tak já to měl letos taky úplně super! Posuďte sami: Svetr, svetr, kravata, kravata, kravata, voňavka, voňavka. Symetrii mám rád!
dknespl Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Já koupil dětem Wii, naštěstí odjely s prarodiči na hory, takže ho mám celý týden pro sebe. Nejraději lítám jako pták.
Kalifx Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) V 26. 12. 2010 v 19:28, 'Frantik' napsal: Nezapomen pozvat i mě, za to, že jsem ti to poradil Typický František - v čase vánočním voňavá připomínka svátku klidu a pokoje, po svátcích otravná a vlezlá přívuň. V 26. 12. 2010 v 19:35, 'lib' napsal: Tak jí ten dárek dej dvakrát nebo i víckrát Jako František, taky vůbec netuším, cos to vlastně dostal, ale upřímně Ti to přeju! A abych taky přispěl v tomto vlákně k věci a taky se trochu pochlubil, tak já to měl letos taky úplně super! Posuďte sami: Svetr, svetr, kravata, kravata, kravata, voňavka, voňavka. Symetrii mám rád! Ty seš Libore dneska samá legrace. Co přesně jsi, prosimtě, z informace "...jsem starej..." nepochopil. Jinak ke kravatám upřímně gratuluju. Příští rok se maj podle módní policie nosit až tři najednou. V 26. 12. 2010 v 19:56, 'dknespl' napsal: Já koupil dětem Wii, naštěstí odjely s prarodiči na hory, takže ho mám celý týden pro sebe. Nejraději lítám jako pták. To chápu... loni se do toho pustil můj pětačtyřicetiletej brácha (dárek pro syna) a nachvilku dokonce přestal i chlastat... Neměl čas. Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem Kalifx
ELDA76 Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Dostal jsem Gunvault GVB1000 Mini Vault Biometric Gun SafeJe to taková schránka která se otevře na otisk prstu. Vhodná zejména na zbraň.A noťas.Jediné hodinky pod stromečkem našla manželka a syn. Já vím, ale chtěla jen tyto.
Josef01 Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Ideální by bylo, kdyby ten trezor prodávali už s tím vybavením, co je na fotce
cody Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Ja si nadelil jak jinak nez hodinky, ale od rodiny jsem dostal totok... http://www.youtube.com/watch?v=uINPscLsZR8Ted jen pockat nez sleze snih:-)
dzedek Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Dostal jsem KINDLE 3G, chronomag forum na tom jede jako z praku !
VS Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 (upraveno) V 27. 12. 2010 v 10:04, 'cody' napsal: Ja si nadelil jak jinak nez hodinky, ale od rodiny jsem dostal totok... Ted jen pockat nez sleze snih:-) vytočil sis u Mountfielda na tu sekačku nějakou slevu? Upraveno 27. prosince 2010 uživatelem VS
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Já dostal asi jako každý rok - svetr, košili, mikinu, trička a peněženku - ježíšek se dost přesně opakuje. Tak jsem si to zpestřil jedněmi hodinkami - těmi jsem se taky překvapil, jako každý rok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se