tc95 Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 mooc pekny,zel 40 mm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, (
Josef01 Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Myslím, že to u nich nevadí a díky designu působí větším dojmem než standardní 40mm.
mmako Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) Pozor, tohle nejsou čtyřicítky - ty nemají ochranu koruky. Papírová velikost tohoto modelu je 42.7mm - takže tak akorát. Navíc jak píše Josef - ani těch 40mm by nevadilo... Otatně ty Rolexky mají 35mm a také to lidem většinou nepřijde, ty zlaté Omegy potom skandálních 32mm :-) Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem mmako
Libunda Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Ty UN jsou nádherný, pro mě nejhezčí z tvých prezentovaných hodinek.
instant Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 pekna vyvazena zbierka - vidno ze vsetky tie hodinky aj nosis
quequeek Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 takhle nějak si představuju vyváženou, kompletní, hodinkovou rodinku, opravdu krása!
Jeremy Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Já bych se jen zeptal z jiného soudku. Jaké z nich nosíš nejmíň? Z první rodinky tipuju, že nejmíň často (skoro nikdy) nosíš Breitlingeny. Omegy tu a tam a UN pořád (ano, jsou nové, ale i za půl roku to tak bude).Z druhé rodiny nejméně nošené Seika, stejně jako Omegy - oboje skoro nikdy.Pletu se?
brett Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Mooooc hezá rodinka, potápěčová i obleková.Gratulace k Ježíškovi! Vyvolených letos moc nebylo :-(
tc95 Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Pozor, tohle nejsou čtyřicítky - ty nemají ochranu koruky. Papírová velikost tohoto modelu je 42.7mm - takže tak akorát. Navíc jak píše Josef - ani těch 40mm by nevadilo... Otatně ty Rolexky mají 35mm a také to lidem většinou nepřijde, ty zlaté Omegy potom skandálních 32mm :-) - myslel jsem,zel pro mne(ta znacka se mi velmi libi napr.hammerhead)..................v galerii mam 40mm fortis,na my ruce vypadaji jako bych je vzal nejakymu diteti:D
mmako Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Já bych se jen zeptal z jiného soudku. Jaké z nich nosíš nejmíň? Z první rodinky tipuju, že nejmíň často (skoro nikdy) nosíš Breitlingeny. Omegy tu a tam a UN pořád (ano, jsou nové, ale i za půl roku to tak bude). Z druhé rodiny nejméně nošené Seika, stejně jako Omegy - oboje skoro nikdy. Pletu se? On si každý myslí, jak mě zná :-) Ale já jsem bytost tajemná a neproniknutelná. Buhehe. Víceméně je to tak, že nejméně často nosím ty Omega Genéve - ty nosím k obleku, většinou v ČR. Osud tomu chtěl, že když jsem v obleku v cizině, je většinou teplota vzduchu dost přes 30 stupňů a ta kůže dostává zabrat. Navíc jediné nejsou vodotěsné, Vícery hodinky se mi tahat nechce a může se stát, že budu provádět hrozné věci :-). Ale divadla, koncerty atp. jsou vyhrazené jim - jsou velmi pohodlné, výborně čitelné (letmé mrknutí "když už proboha ta ženská v rohaté helmě přestane vřeštět") a tak. Za poslední měsíc na ruce cca pětkrát, ale je pravda, že je měním s tím, jak sundávám kravatu. K Breitlingenům mám několik řemínků (kůži, kaučuk, béžovou látku), takže tam to střídám podle oblečení (lehce metrosexuální přístup, já vím) a mám je jako velmi univerzální hodinky "ke všemu". Byly na ozdravné kůře, vrátily se před 10 dny - předtím celkem frekventované - je to rozměr 42mm, takže jsou velmi pohodlné, nejsou tak těžké a nikde se tím netříská. Na té béžové látce jsou tu luxusní letní hodinky - a také si tak žily, než šly do lázní. Takže se s ními dál počítá, odhad je tak týden v měsíci. Navíc jsou to na kaučuku moje hlavní sportovní hodinky pro tvrdší přístup (od té doby, co jsou Fortisy pápá - ale prostě byly moc velké, no). Seamastery jsou moje srdcovky, ty si užívám. Cca polovinu košil mám modrých, triček cca třetinu - takže to je jejich místo :-) Prostě takové moje normální hodinky, které mám moc rád a mám k nim pocitově asi nejblíž. Dlouhý sen, který se splnil - a pak to šlo z kopce. :-) Odhad týden měsíčně. Rolexky jsou palba. Jsou bytost pohodlná, když cestuju, jsou ideální - ten jubilee tah je lehký, takže jdou nosit na volno. Pro mě ideální v letadle - při dlouhých letech mi otéká ruka, tyhle můžu mít na zemi jak zelinář, ve vzduchu akorát, v teplých krajích totéž. V ČR totéž - takže pár dní měsíčně urvou, celkově procestuju cca čtvrtinu času, to je jejich místo pokud nevezmu Seamastery (a během letu je nemám v kapse :-) Grand Seiko ke kapitola sama pro sebe. Původně sloužily jaho hlavní cestovní (mají šroubovací korunku, lumi indexy, jsou tak akorát velké), teď se tam tlačí Rolex. Ale jsou to hlavní cestovní hodinky pro situace, kdy by Rolex provokoval (letím někam vysvětlit, že se musí šetřit :-) atp. A vlastně celkově moje "neprovokativní hodinky z lidu" - vždyť je to přeci Seiko, ne.... A bohužel lidská závist a blbost většinou chodí v páru. Na ruce cca dva až tři dny v měsíci. No a zbývá rozhodnou, kam padnou ty UN? Sám nevím. Do zelí asi nejvíc polezou Breitlingenům. Ale jsou na mě celkem velké (vím, že to zní divně, ale už jsem si zvykl na ty sub-40 rozměry :-) - mají cca 43mm, ale luneta je širší, pouzdro se směrem nahoru také rozšiřuje. Odhaduju je do týdne měsíčně, rozhodně ne víc, rád si užívám všechny členy rodiny :-)
gerhard Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Pekne to mas podelene naozaj, pekne sprievodne slovo k zbierke. Este nieco pribudne v blizkom casovok horizonte?:-) chronobundus ustaleny nateraz:-)?
Josef01 Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 mmako: pekna zpoved, nejvic se mi libi ta nahrada za Rolex, taky mam v zasobe pro jistotu levne hodinky pro pripad, ze je potreba si zahrat na skromneho, ale u nas se to moc nenosi, zvlast kdyz clovek chce delat obchody za 50 mil.
Jata Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 "slintam" z nich...skoda,ze su mimo mojej cenovej kategorie
mmako Odesláno 27. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Pekne to mas podelene naozaj, pekne sprievodne slovo k zbierke. Este nieco pribudne v blizkom casovok horizonte?:-) chronobundus ustaleny nateraz:-)? Teď se to stabilizovalo - ale byl to perný rok :-) V dlouhodobém výhledu samozřejmě ještě něco je. Řekněme pokračování potápkového směru - ještě jedna taková pěkná trojice, zase posunutá o patro. (zatím to je Blancpain Fifty Fathoms + Sea Dwellery + IWC Aquatimer - všechno jednoduchá klasika, žádné výstřelky :-)) - ale ty preference se samozřejmě s časem budou měnit...
cody Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Kasicky pripad chronomaniaka s vybornym vkusem:-)
Karloss Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Trochu to tu oživím a pochlubím se nejnovějším přírustkem, kterým se zároveň hlásím mezi úlyssňáky Jedná se v podstatě o stejný model, jako má mmako, akorát že s bílým ciferníkem. Detaily na hodinkách jsou neuvěřitelně skvěle zpracované, a přitom z ostupu nijak do světa nekřičí...je to opravdu zvláštní jev...takový choromagův mikrosvět Zatím jsme ve fázi vzájemného oťukávání, přiznám se, že tenhle přírustek mi dal docela zabrat...no snad budu mít teď na chvíli klid
jktibet Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) ...gratuluji,krásné a hlavně kvalitní hodinky.mk :smile_anim: :smile_anim: :smile_anim: :smile_anim: :smile_anim: Upraveno 20. června 2011 uživatelem jktibet
mmako Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Vítej v klubu. Jsou úžasné, viď? Pravda, přemýšlel jsem chvíli, jestli bych uživil i bílé.... :-)
Jony Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 UN jsou super a jen Ti chci říct, že když by jsi je prodával napiš mi, rád Ti od nich ulevím. Nádhera 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se