Josef01 Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 (edited) Ahoj, všichni Karntner ulici jistě znáte, tak jsem si tam mimo jiné udělal odpolední procházku. Navštívil jsem tamní prodejny oblíbených značek a pak jsem se zastavil i v nedaleké prodejně Arnold a ceny se mi zdají celkem slušné za nové i použité hodinky. Byl jsem si obhlédnout Rolex Milgauss Green, ale asi do nich nepůjdu, moc mi nesedí, spíš to vidím na Datejust II steel and white gold s černým ciferníkem. P.S. sorry za překlep.. Edited December 27, 2010 by Josef01
miracolo.cz Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 no jo, ta Eura cloveka nuti utracet, vypada to jako malo penez :-)
Bert Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 A kdeže je ve Vídni ulice s tímto názvem??? Karnstern???
dknespl Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Není ta ulice spíš Kärntner Straße, tedy Korutanská třída?
Josef01 Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Bohužel tohle forum neumožnuje opravu názvu (zřejmě jako jediné na světě) a tak když se člověk přepíše díky tomu, že dělá tři věci najednou vypadá jak debil....
Bert Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Bohužel tohle forum neumožnuje opravu názvu (zřejmě jako jediné na světě) a tak když se člověk přepíše díky tomu, že dělá tři věci najednou vypadá jak debil.... <_> Promiň, rejpnul jsem si. Pevně věřím, že Tvá chronomagorická pověst neutrpěla.
Josef01 Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 V pohodě, ty ceny nejsou žádný zázrak, ale je to fajn procházka pro chronomagora
dknespl Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Jinak já bych řekl, že Vídeň je naše, takže je v ní Korutanská, Příkopy, Uhelný trh, katedrála svatého Štěpána, Lidová opera atd, pěkně jak za Boženy Němcové :-)
fcmasakr Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Příští týden strávím pár dní ve Vídni ... máte nějaké tipy, co by člověk se zálibou v hodinkách neměl vynechat?
skalis Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 (edited) Příští týden strávím pár dní ve Vídni ... máte nějaké tipy, co by člověk se zálibou v hodinkách neměl vynechat? Kaertner Strasse a hned "vedle" ulice Graben (Wempe, Haban, Huebner atd.) plus prilehle ulicky s vintage obchodama (napr. Chronothek, ktera rozhodne stoji za navstevu nebo treba Haban mladsi). Nejlepsi bude, kdyz si vyhledas na chrono24.com videnske prodejce a jejich kamenne obchody. Zajimave prodejny jsou i na dalsich mistech, ale na ne treba narazis nahodne pri vecernich prochazkach mestem. Edited February 20, 2011 by skalis
fcmasakr Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Díky za doporučení. Wempe je známá značka, ale třeba na Chronothek bych asi jen tak nenarazil. A nápad s chrono24 je k nezaplacení.
NIGHTinGALE Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 A hned u Wempeho je Sachr. Tam sice hodinky nemají, ale chodím tam rád Jinak za prohlídku stojí právě Wempe. Ty jejich hodinky nejsou vůbec špatný a v ČR je jen tak nepotkáš.
Josef01 Posted February 22, 2011 Author Report Posted February 22, 2011 To Wempe má akorát takový zvláštní styl prodeje (velmi osobní přístup), víc hodinek je vidět za výlohou. Mě spíš vyhovuje prodejna typu Dušák. Jinak v té ulici je i obchod s Bell & Ross, milovník této značky tam má opravdu na co koukat. No a co se týká Sachr, mám od nich kávu a musím uznat, že je výborná!
skalis Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 A hned u Wempeho je Sachr. Tam sice hodinky nemají, ale chodím tam rád Sachr je dobrej . A naproti Sachru je Albertina, takze s plnym brichem muze clovek skocit i na nejakou tu kulturu.
farářskej Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Byl jsem dneska na Kohlmarktu (hned za rohem z Graben) u Chopardu. Protože butik dole opravujou, otevřeli v mezaninu přímo v chopardím zastoupení takovou jednu místnost, kam se chodí. Mají tam sice většinou holčičí věci, ale je to strašně prima - skoro jako byste šli ke starýmu Chopardovi na návštěvu do obejváku
Recommended Posts