Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všem členům i pouhým návštěvníkům Chronomagu přeju příjemné prožití konce roku a do roku nového vám přeju,nechť se vám splní všechny sny (až na jeden-aby ten život nepozbyl smyslu :) ) !!! Ať se vám daří přesně dle vašich představ,dámy a pánové :)

Odesláno

Také se přidávám k přání, Gil to vystihl velice pěkně, já se snad přimluvím za minimum invektiv, to přeci není to, proč sem tak četná komunita přichází. Mějte se fajn, Honza

Návštěvník Kamil
Odesláno

Přidávám se s přáním ke Gilovi.

Za ta léta jsem si tu našel pár dobrých kamarádů a známých, rozšířil hodinkové obzory, utratil něco málo času a peněz.:) Díky všem a uvědomme si, že jsou to jen hodinky a nehádejme se kvůli malichernostem. On ten skutečný život bývá někdy docela krutý, tak si to nekažme ještě tady. Takže ať se vám v příštím roce splní všechna přání a zůstanete ve zdraví a přízni Chronomagu.

Odesláno

Chtěl bych popřát všem členům do nového roku 2011 hodně zdraví (to především), pracovních a osobních úspěchů a poděkovat Chronomagu nejen za další, pro mě hodinkově velmi hektický chronorok :), ale zároveň s povděkem kvitovat, že jsem vlastně za celou dobu mého působení tady našel překvapivé množství dobrých kamarádů.

Odesláno

At nam to tika i pristi rok, kocouri!!

A mohlo by se prestat rincet vidlema a vic banovat.

Odesláno

Vše důležité už bylo řečeno, takže vám přeji to samé a v příštím roce na viděnou!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...