Návštěvník milosklikar Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 (upraveno) Zřejmě nic nového pod sluncem, ale jelikož vím, že "někdo" měl v plánu si pořídit hodinky od Volna Watches, tak postuju info o bankrotu. cituji z Hodinky Šperky 6/2010 : " Švýcarský výrobce neměl splacené dluhy, drahé hodinky a málo zákazníků. Takže menšinový vlastník z Asie zastoupený Michaelem Blayem, novým presidentem Volny, vyhlásil sám bankrot." http://www.watchpros.../ti-338257/s-0/ http://www.volnawatches.ch/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2010 uživatelem milosklikar
Návštěvník Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 no, chtel jsem je sveho casu ja. Řada Typhoon byla na prezentacnich fotkach pekna. bohuzel v realu na ruce to zadna slava nebyla. Skoda... Chtel bych vedet, jestli se ted poti jejich zakaznici, protoze ty hodinky maji spoustu unikatnich fines. Zamek korunky, hlavy šroubů, uchyceni kaucukoveho tahu. Nevim treba, jestli to pouzdro vubec nekdo otevre... hlava sroubu je takova pekna zajimava hvezdicka.
mechano Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Hnusný hodinky a špatně zamaskovaná ruská firma? Z mého pohledu žádná škoda.
Chorche Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Hnusný hodinky a špatně zamaskovaná ruská firma? Z mého pohledu žádná škoda. Ruská firma by to, alespoň co jsem četl, určitě být neměla (navíc i jejich web má doménu .ch, což myslím není tak jednoduche získat). Chtěli designově čerpat z odkazu Sovětského svazu, loni jsem od nich viděl jedny celkem zajímavé hodinky, ale to s čím přišli letos je děs a hrůza, nedivím se, že bankrotují.
kubson Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Ruská firma by to, alespoň co jsem četl, určitě být neměla (navíc i jejich web má doménu .ch, což myslím není tak jednoduche získat). Chtěli designově čerpat z odkazu Sovětského svazu, loni jsem od nich viděl jedny celkem zajímavé hodinky, ale to s čím přišli letos je děs a hrůza, nedivím se, že bankrotují. z jejich stánku v baselu se ozývala ze zákulisí ruština a kozatá ženština co ukazovala kolemjdoucím jejich hodinky, měla taky ruský přízvuk?
Návštěvník milosklikar Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 z jejich stánku v baselu se ozývala ze zákulisí ruština a kozatá ženština co ukazovala kolemjdoucím jejich hodinky, měla taky ruský přízvuk? nemáš fotku...? tý ženštiny?
Josef01 Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 (upraveno) Hodinek škoda není, ale tohle mě zaujalo - (navíc i jejich web má doménu .ch, což myslím není tak jednoduche získat) - copak je na tom složitého, stačí jen vyplnit formulář na czechia.com ne? . Upraveno 30. prosince 2010 uživatelem Josef01
kubson Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 nemáš fotku...? tý ženštiny? já ne, možná Roman ?
mischa Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 nemáš fotku...? tý ženštiny? mě by stačily i samotné kozy...a hodinky jsou to dost děsivé, tak snad alespoň ty kozy budou normálnější...
Viktor Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Vypadala nějak takhle, jen byla trochu hnusnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Roman o ní ještě dlouho mluvil, dokonce na to, proč ho přitahuje měl nějakou teorii
Chorche Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Tak ta kozatá ženština vnáší do celé události nové světlo Asi součást marketingové strategie Vycházel jsem jen z článku v Hodinky Šperky, no pravda asi bude někde jinde.No a k té doméně - jednoduché to samozřejmě je, ale pokud jde o hodinářské výrobce (a to jsem četl někde tady na fóru), tak ji smějí používat jen švýcarské firmy. Ale nechci kecat, určitě tady bude někdo, kdo se k tomu vyjádří fundovaněji.
Josef01 Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 To se mi nezdá s tou doménou, kdo může zakázat používání domény jen pro vyhrazené účely? To je stejné, jako kdyby doménu .nl nesměli používat prodejci řezaných květin z jiných států.
Chorche Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 To se mi nezdá s tou doménou, kdo může zakázat používání domény jen pro vyhrazené účely? To je stejné, jako kdyby doménu .nl nesměli používat prodejci řezaných květin z jiných států. Už jsem to našel: citace: Především jde vždy o neznámou ale důstojně znějící značku, ke které snadno dohledáte web ? nebo ho nedohledáte vůbec. Pokud ano, je většinou v .COM doméně a pokud zkusíte švýcarskou .CH doménu, už tam jeho švýcarskou verzi nenajdete. To je asi nejsnadnější kritérium, protože švýcarskou doménu už není tak snadné registrovat jako COM doménu, jenže samozřejmě všechny švýcarské hodinářské firmy ji mají také. Je to z článku o značkách podvrženého luxusu na www.chronomag.cz
Návštěvník Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 pokud si maně vybavuji, mluvil jsem o lesku a bidě prisprostlych kurviček.a ze to nemam prozkoumany, nebo co.. to jen na okraj. To, co Volna zmakla letos, je podle vysledek neumerne konzumace omamnych latek, ale drivejsi rady mely cosi do sebe. Potunena ETA2892, ptďáckej zamek korunky, big date... ja bych v tom šunt opravdu nehledal. V te márce byl namoceny i byvaly CEO od Audemars Piguet
Domino Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Dobrá diskuze , bankrotuje firma s krutými hodinkami a řeči se vedou na úplně jiné téma. Doufám, že nebudu chvíli out.
instant Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 To se mi nezdá s tou doménou, kdo může zakázat používání domény jen pro vyhrazené účely? To je stejné, jako kdyby doménu .nl nesměli používat prodejci řezaných květin z jiných států. zákon. UTFG.
Chorche Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Out je spíš ta Pamela, řeč byla o kozatý Rusce
Domino Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Out je spíš ta Pamela, řeč byla o kozatý Rusce To je buřt, řeč byla o kozách než o národnosti. Máš fotku kozaté rusky ?
Chorche Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 (upraveno) To nemám, ale když se dívám na současnou produkci Volny, chápu, proč bankrotují.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2010 uživatelem Chorche
Domino Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Proč, tyhle ujdou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se