JDenver Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Kamilinstantonneymmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...) ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)xjr1 JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni )
Chorche Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) Kamilinstantonneymmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)xjr1JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni ) Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci) JDenver: tak snad tě tam nenaserou jako v Gatu s kolenem Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem Chorche
Chumpus Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Kamilinstantonneymmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)xjr1JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni ) Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci)Chumpus
patriknapr Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Kamilinstantonneymmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)xjr1JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni ) Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci)ChumpusPatrikNapr (zatím bez stroje )) )
X-Bob Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) edit - v kolik hodin???? Kamil instant onney mmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...) ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci) xjr1 JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni ) Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci) Chumpus PatrikNapr (zatím bez stroje )) ) X-Bob Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem X-Bob
Kasper Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Kamilinstantonneymmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)xjr1JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni ) Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci)ChumpusPatrikNapr (zatím bez stroje )) ) X-Bob Kasper
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 7:10, 'X-Bob' napsal: edit - v kolik hodin????Mně je to jedno, něco navrhneme. 17, 18, 19 nebo v poledne?
lub Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Kamilinstantonneymmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)xjr1JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni ) Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci)ChumpusPatrikNapr (zatím bez stroje )) ) X-Bob Kasperlub - jako vstupenku mám tydle casia:
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Takže přátelé, restaurace Sakura, opakuji termín: 3.2.2011 a doplňuji čas: 17:00 Kamil instant onney mmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...) ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci) xjr1 JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni ) Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci) Chumpus PatrikNapr (zatím bez stroje )) ) X-Bob Kasper lub kibi
xjr1 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Výborně, těším se, jen už dopředu hlásím pozdní příchod, cca 19.00
JDenver Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 V 5. 1. 2011 v 0:48, 'Chorche' napsal: JDenver: tak snad tě tam nenaserou jako v Gatu s kolenem Doufám že ne. Zmršená Fugu bývá obvykle definitivně poslední chod.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 V 6. 1. 2011 v 23:26, 'xjr1' napsal: Výborně, těším se, jen už dopředu hlásím pozdní příchod, cca 19.00 No nevím, v Sakuře to na nějaký dlouhý sezení u piva není. Že bychom posunuli čas? Už jsem se ptal jednou, ale nikdo se nevyjádřil.
JDenver Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Ta 19 hod. se mi také zdá přijatelnější. Stíhat to na 17 hod. by byla dost honička.
instant Odesláno 7. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 V 7. 1. 2011 v 7:14, 'JDenver' napsal: Doufám že ne. Zmršená Fugu bývá obvykle definitivně poslední chod. ..definitivne posledny chod je potom Bento pripravene z toho kuchara. na dverach fugu restauraci je hrdy napis v style "we dont call pohlreich"
xjr1 Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 V 7. 1. 2011 v 8:11, 'Kamil' napsal: No nevím, v Sakuře to na nějaký dlouhý sezení u piva není. Že bychom posunuli čas? Už jsem se ptal jednou, ale nikdo se nevyjádřil. Tož to posuňme, je-li možno a souhlasí-li ostatní...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Změna času: restaurace Sakura, opakuji termín: 3.2.2011 a doplňuji čas: 19:00 Kamil instant onney mmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...) ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci) xjr1 JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni ) Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci) Chumpus PatrikNapr (zatím bez stroje )) ) X-Bob Kasper lub kibi
pato31681 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Kamilinstantonneymmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)xjr1JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni )Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci)ChumpusPatrikNapr (zatím bez stroje )) )X-BobKasperlubkibi pato31681 - ale iste to zatial nie je
X-Bob Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 nebude mit naaahodou nekdo s sebou seiko spirit???
pevo Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Taky bych rád přišel, pokud nevadí, že mě nikdo nezná... Kamilinstantonneymmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)xjr1JDenver ("ujíždím" na japonské kuchyni )Chorche (taky se budu snažit, ale taktéž nevím, jak to bude v nové práci)ChumpusPatrikNapr (zatím bez stroje )) )X-BobKasperlubkibi pato31681 - ale iste to zatial nie je pevo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se