Přejít na obsah

Japan Watch Fans 2011

instant

Doporučené příspěvky

Mám problém. Vzhledem k faktu, že mě koncem týdne čeká jisté lékařské vyšetření po kterém budu nejspíš rád, že dojedu domů a vzhledem k tomu, že přesný termín se dozvím až ve středu, bych tohle nerad nechal na poslední chvíli.

Potřebuji někoho, komu bych v případě mé neúčasti na srazu, mohl poslat arch se jmenovkami který by ten dotyčný vytiskl (v barvě) a nařezal. Ideální by bylo kdyby k nim koupil i jmenovková pouzdra aby to mělo nějakou úroveň. Účastníci pražských srazů vědí co mám na mysl.

Najde se tu někdo ochotný, kdo by mi s tímhle pomohl?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 182
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mám problém. Vzhledem k faktu, že mě koncem týdne čeká jisté lékařské vyšetření po kterém budu nejspíš rád, že dojedu domů a vzhledem k tomu, že přesný termín se dozvím až ve středu, bych tohle nerad nechal na poslední chvíli.

Potřebuji někoho, komu bych v případě mé neúčasti na srazu, mohl poslat arch se jmenovkami který by ten dotyčný vytiskl (v barvě) a nařezal. Ideální by bylo kdyby k nim koupil i jmenovková pouzdra aby to mělo nějakou úroveň. Účastníci pražských srazů vědí co mám na mysl.

Najde se tu někdo ochotný, kdo by mi s tímhle pomohl?

Ahoj, nemám s tím problém, jen mi prosím řekni, zda máš tip na ty pouzdra? Kupovals je někde někdy? Kontakt v SZ...

Odkaz ke komentáři

Mno, tak to bych asi zaskocil... Mam nejake cerstve japonske prirustky, tak me snad vezmete mezi sebe... :)

S ohledem na to, ze by to byl muj prvni chronosraz, zeptam se radeji zkusenejsich, nez zpiskam nejakou nepristojnost... S prihlednutim k faktu, ze i ma lepsi polovicka ma japonske hodinky, asi neni dobry napad (v ramci zajisteni jeji prijemne zabavy a mentalniho zdravi) brat zastupkyni neznejsi poloviny lidstva s sebou, coz...?

Preci jen, nevim jak dlouho ji vydrzi bavit se o hodinkach - testy trvajici dele nez 5 minut byly vzdy nasilne preruseny... :)

EDIT: V pripade, ze se dostavim (potvrdim ci vyvratim zitra), tak nemam problem se ujmout projektu tech jmenovek.

Upraveno uživatelem carpaccio
Odkaz ke komentáři

JDenvere, buď tak hodný a doraž :)

carpaccio: nechci dělat zkušeného a určitě by se k tomu MĚL vyjádřit někdo zkušený, ale na jednom srazu (tohle bude můj 3. pokud nepočítám chronojachtu) nežnější polovina lidstva zastoupina byla v počtu jednoho nebo dvou kusů. vzhledem k mé nezkušenosti ani já nemůžu celou dobu krafat o hodinkách, tím spíš, že na stole budou takové pamlsky a sraz se koná při příležitosti oslav nového čínského roku :)

Odkaz ke komentáři

Pokud by měl někdo zájem o vstupenku:

brácha má v nabídce volné Seiko 5 Military zelené (Olive) na originálním nylonovém řemenu.

Lehké nošení patrné pouze na řemenu, hodinky samotné jsou netknuté.

Cena 2k.

edit: případnému zájemci je můžu přinést

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Kurňa, kdybych si tu změnu místa přečetl před dvěma hodinami!! Se mi to blbě zkomplikovalo. Do Dejvic bych bejval přijel autem, ale do centra snad radši né... takže teď mě čeká šachování s vlastním a služebákem, abych to nějak skloubil.

Ale jo, centrum je asi lepší :)

Odkaz ke komentáři

Takže mé obavy se do puntíku splnily. Doktoři si mě vezmou do parády zítra v 15 hod. což mou účast na srazu přesunuje do kategorie Sci-Fi. Jmenovky jsem předal chlumakovi (ještě jednou díky, že jsi se toho ujal), tak se o ně u něj přihlašte. Držte mi palce a dobře se bavte.

Odkaz ke komentáři

Byla to paráda, rád jsem všechny poznal!

Tady dvě slíbené fotky - historie střední třídy divers od Seika :)

Jinak big thanks to instant za řemen na Spirity, někdy v klidu je pěkně nafotím a pochlubím se :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...