JDenver Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Mám problém. Vzhledem k faktu, že mě koncem týdne čeká jisté lékařské vyšetření po kterém budu nejspíš rád, že dojedu domů a vzhledem k tomu, že přesný termín se dozvím až ve středu, bych tohle nerad nechal na poslední chvíli.Potřebuji někoho, komu bych v případě mé neúčasti na srazu, mohl poslat arch se jmenovkami který by ten dotyčný vytiskl (v barvě) a nařezal. Ideální by bylo kdyby k nim koupil i jmenovková pouzdra aby to mělo nějakou úroveň. Účastníci pražských srazů vědí co mám na mysl.Najde se tu někdo ochotný, kdo by mi s tímhle pomohl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Změna místa! Pro nedostatečnou kapacitu restaurace v Dejvicích se sraz přesouvá do: Sakura - pasáž Černá růže. Datum 3. 2. 2011 a čas začátku 17:00 hodin zůstávají stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlumak Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 V 31. 1. 2011 v 16:28, 'JDenver' napsal: Mám problém. Vzhledem k faktu, že mě koncem týdne čeká jisté lékařské vyšetření po kterém budu nejspíš rád, že dojedu domů a vzhledem k tomu, že přesný termín se dozvím až ve středu, bych tohle nerad nechal na poslední chvíli. Potřebuji někoho, komu bych v případě mé neúčasti na srazu, mohl poslat arch se jmenovkami který by ten dotyčný vytiskl (v barvě) a nařezal. Ideální by bylo kdyby k nim koupil i jmenovková pouzdra aby to mělo nějakou úroveň. Účastníci pražských srazů vědí co mám na mysl. Najde se tu někdo ochotný, kdo by mi s tímhle pomohl? Ahoj, nemám s tím problém, jen mi prosím řekni, zda máš tip na ty pouzdra? Kupovals je někde někdy? Kontakt v SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) Mno, tak to bych asi zaskocil... Mam nejake cerstve japonske prirustky, tak me snad vezmete mezi sebe... S ohledem na to, ze by to byl muj prvni chronosraz, zeptam se radeji zkusenejsich, nez zpiskam nejakou nepristojnost... S prihlednutim k faktu, ze i ma lepsi polovicka ma japonske hodinky, asi neni dobry napad (v ramci zajisteni jeji prijemne zabavy a mentalniho zdravi) brat zastupkyni neznejsi poloviny lidstva s sebou, coz...?Preci jen, nevim jak dlouho ji vydrzi bavit se o hodinkach - testy trvajici dele nez 5 minut byly vzdy nasilne preruseny... EDIT: V pripade, ze se dostavim (potvrdim ci vyvratim zitra), tak nemam problem se ujmout projektu tech jmenovek. Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 JDenvere, buď tak hodný a doraž carpaccio: nechci dělat zkušeného a určitě by se k tomu MĚL vyjádřit někdo zkušený, ale na jednom srazu (tohle bude můj 3. pokud nepočítám chronojachtu) nežnější polovina lidstva zastoupina byla v počtu jednoho nebo dvou kusů. vzhledem k mé nezkušenosti ani já nemůžu celou dobu krafat o hodinkách, tím spíš, že na stole budou takové pamlsky a sraz se koná při příležitosti oslav nového čínského roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 V 31. 1. 2011 v 20:59, 'chlumak' napsal: Ahoj, nemám s tím problém, jen mi prosím řekni, zda máš tip na ty pouzdra? Kupovals je někde někdy? Kontakt v SZ... Na každý sraz kupuji stejná. Ostatní v PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Tak se obavam, ze se dostavit nestihnu... Uzijte si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 V 31. 1. 2011 v 20:53, 'Kamil' napsal: Změna místa! Pro nedostatečnou kapacitu restaurace v Dejvicích se sraz přesouvá do: Sakura - pasáž Černá růže. Datum 3. 2. 2011 a čas začátku 17:00 hodin zůstávají stejné. jen připomínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 (upraveno) Pokud by měl někdo zájem o vstupenku: brácha má v nabídce volné Seiko 5 Military zelené (Olive) na originálním nylonovém řemenu. Lehké nošení patrné pouze na řemenu, hodinky samotné jsou netknuté. Cena 2k. edit: případnému zájemci je můžu přinést Upraveno 2. února 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Hele běž si spamovat do jiného vlákna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Kurňa, kdybych si tu změnu místa přečetl před dvěma hodinami!! Se mi to blbě zkomplikovalo. Do Dejvic bych bejval přijel autem, ale do centra snad radši né... takže teď mě čeká šachování s vlastním a služebákem, abych to nějak skloubil. Ale jo, centrum je asi lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Dá se parkovat v palladiu a pěšky je to pár minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Takže mé obavy se do puntíku splnily. Doktoři si mě vezmou do parády zítra v 15 hod. což mou účast na srazu přesunuje do kategorie Sci-Fi. Jmenovky jsem předal chlumakovi (ještě jednou díky, že jsi se toho ujal), tak se o ně u něj přihlašte. Držte mi palce a dobře se bavte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Chlapi, jsem out, nestihnu to. Kdyby někdo chtěl ty seika pětky, viz. inzerát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 JDenver : hodně štěstí (za chvíli vyrážím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 bude nejaka foto dokumentace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 perfektní. co jsem chtěl vidět jsem viděl - instantovy MM, onneyovo Suma a Martzovy SARBy, navíc spoustu dalších krasavic - takže díky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Já to bohužel nestihl, tak aspoň doufám, že se tady objeví nějaké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Sakra, teď mě fakt mrzí, že jsem nemohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Byla to paráda, rád jsem všechny poznal! Tady dvě slíbené fotky - historie střední třídy divers od Seika Jinak big thanks to instant za řemen na Spirity, někdy v klidu je pěkně nafotím a pochlubím se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se