Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Protože seš divnej. Možná je to opravdu jen v umění prodat. :D

Dám ti příklad včera jsem koupil niple na kolo, měli jich málo ale prostě jsem je potřeboval, jeden stál 4Kč (relativně běžná cena za druralový stříbrný niple, no možná i docela dobrá cena), tak jsem začal zaplítat kola a nakonec mi došly žejo. Dneska jsem šel náhodou kolem jinýho obchodu, vlezu tam a koupil jsem ten zbytek co mi chyběl, no a za jeden chtěli 9 kaček, a ještě s pohádkou, že je to běžná cena. Už jsem je měl v pytlíku a vytahoval peněženku, prostě jsem to zaplatil a stejně je koupil, i když bych je jindy poslal k šípku s patřičným komentářem 9 je prostě mimo mísu. Navíc se mi prodavač snažil namluvit že je to běžná cena, ale já tohle dřív prodával a kola zaplítal, když on ještě tahal kačera. Prostě pohnůtky lidí jsou různý a možný je všechno, i když to někomu přijde jako blbost.

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kamaradka se zivi tim, ze na forech cerstvych matek chvali jiste vyrobky, ale to uz jsem asi paranoik...

Prezervativy Vulkan Hrádek nad Nisou...? :P
Odesláno

COZE??? Ok, nezbyva mi nic, nez uprimne pogratulovat a omluvit se za podceneni hodinek. Tolik slov jako odpoved tazateli.

Ze bych tam sel taky? Prave jsem totiz zjistil, ze ackoliv podle vsech odhadu z nekolika stran (od ebaye, pres burzy az po nekolik hodinaru) mam doma hodinky za celkem ok sumu ceskokreditu, dle KH je ma sbirka Svatym gralem. Tohle neni utok, jenom podiv...

Nechce se mi tomu verit. Moznosti jsou dve - zamerna reklama, demonstrativni prodej, coz se mi ale moc nezda, lepe receno je to krajne nepravdepodobne a napadlo me to pouze v ramci brainstormingu. Druha moznost je ta, ze se mezi nami najde opravdu nekdo, kdo je schopen celkem obycejne, byt pekne dvouplaste od IWC, v dnesni dobe internetu a informacnich technologii jako celku, poridit za astronomickou cenu, ktera se vymyka celkem vsem mym predpokladum (a nejenom mym). A dobrá zpráva pro ostatní - kdo chce, může nakupovat jako blázen všude, kde to jde a prodávat to u KH.

Odesláno

Nerozumím tomu.

Tohle by museli prodat za padesát: http://aukro.cz/iwc-schaffhausen-art-deco-top-i1423393468.html

Tak teda abych se zastal KH, musím potvrdit, že tomu fakt nerozumíš. Ty odkazované mají poškozený číselník a třeba jsou nošené. Ty původně tady probírané vypadaly jako NOS. No, a máš sběratele, kteří za opravdu NOS stav zaplatí klidně dvojnásobek (jak u čeho). Ta cena mě taky překvapila ale vysvětluju si ji tím, že musely být zblízka fakt pěkné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...