Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Carský budíček? Co na to naši puristé, že ta ručka rezervy chodu leze přes okraj toho zapuštěného ciferníčku a že se přes ty ciferníčky ve vzduchu prohání ta dvojitá vteřinovka?

Odesláno

myslim ze tenke elegantne modre rucky toho vela zachranili, k tomu fakt pekny vrstveny cifr krasna biela bez rusivych prvkov. nehovorim ze su dokonale ale zaujali ma.

Odesláno

Carský budíček? Co na to naši puristé, že ta ručka rezervy chodu leze přes okraj toho zapuštěného ciferníčku a že se přes ty ciferníčky ve vzduchu prohání ta dvojitá vteřinovka?

mne nepride rusive. prave naopak mi to pride ako pekne ozivenie.

Odesláno

Nerejpej:-) Nebo se do nich nejaky honic pusti. Vzdyt jsou v podstate nedotazeny a odbyty. Hruza videt :wub:

Odesláno

Nádherné hodinky, krásný zvuk budíčku. V reálu to překrývání ruček vypadá mnohem lepší. Jedny z mých vysněných kousků, ale nevím, jestli bych zvolil tenhle ciferník, nebo stříbrný v kombinaci s bílým zlatem.

Odesláno

Tak co to je s tema cislama? Vysvetlete mi to nekdo prosim. V jednom z tech odkazu se mi zdaji ok.... Jestli to je nejaky designovy prvek tak je to pekne na houby protoze jinak by byly moc pekny.

Odesláno

Mám názor jako sureshot, od carského budíčku je dělí hráz západní kultury a vkusu. Moc se mi líbí a "nedokonalost" tu lze myslím po právu nazvat hravostí, jsou střídmé, výrazové prvky omezené na minimum a logicky uspořádány. Ty uražené číslice se jakoby ztrácí v mlze, vtipný jsou ty dvě devítky na 24hodinové stupnici. Jediné, co mi ruší je hranaté okýnko s datem - ale zase je nepřehlédnutelné - něco za něco. Po dlouhé době opravdu brekekekty hodné toho jména, tedy v mých očích.

Nádhera a myslím mnohem lepší, než blancpain s tím měsíčkem s kukadlama.

Odesláno

Nevím sice jakou přesně hráz máš na mysli, ale vzhledem k tom,že se Carský budíček jmenujou, tak asi i budou. Nejspíš leží u Putina na nočním stolku. Jo a má je taky Šarky (že mne to neudivuje :-).

Odesláno

Me prijdou celkove dost strasne, ten chaos, toje asi schvalne, to se mi jen nelibi a chapu ze nekomu jo, ale co ty hodinky vrazdi je ta strasna datumovka ... meli ji udelat jako soucast chaosu subcifernickem, tadle dira vypada otresne ...

Odesláno

Diky za odpovedi... :sad01_anim:

Odpovězte prosím někdo Dantechnovi, já to chci taky vědět, proč nejsou jako dodělané ty indexy, zda to má nějaký "pseudoart" smysl Posted Image
Odesláno

Diky za odpovedi... :sad01_anim:

CO TI MAME ODPOVEDET????? Tvoje naruseny centrum vnimani estetiky,ti nikdo z nas po internetu nevyresi....pokud nenavstivis odborniky,jses do budoucna odepsanej........ale malinko te omlouva,ze us tri mesice musis v Neudeku cumet jenom na ty haldy bilejch sragor a pohled na sebe po ranu do zrcatka,tvuj cit pro krasno take prilis nevypiluje
Odesláno (upraveno)

Nemit naruseny centrum estetiky nevydrzel bych celej vecer cumet na tvuj radobyoblicej... :D

Spis me udivuje , ze prvni obrazek ma cisla cela a na ostatnich jsou takove jake jsou........

EDIT: Aha jde o ruzne hodinky... Ale proc je u tech novych ten dvojity nater nevim....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Nemit naruseny centrum estetiky nevydrzel bych celej vecer cumet na tvuj radobyoblicej... :D

Spis me udivuje , ze prvni obrazek ma cisla cela a na ostatnich jsou takove jake jsou........

navic ses slepejs
Odesláno

V té původní verzi s gilošovaným číselníkem ta ručka rezervy chodu nepřesahuje do toho subciferníčku, takže to spíš bude bug než feature. Ale jinak jsem jen tak rejpal, libí se mi.

Posted Image

A k těm číslům, cigi to tu přece vysvětlil: "ztrácí se v mlze" ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...