tombed Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 43mm, 30metrů vod., 2000 ks v oceli - 7475 dolců, 200 ks červené zlato - 17705 dolců http://www.motoringexposure.com/4446/the-breitling-navitimer-caliber-01 http://www.fratellowatches.com/archives/2011/01/05/finally-a-breitling-i-would-buy-the-navitimer-caliber-01/
gougy Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Jsou standardně krásné a za inhouse chrono v limitce kultovního modelu se mi zdá i cena velmi slušná. Tyhle mají u Breitlingenů SMYSL
Jarett Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Pěkný, ale k těm zlatým by se spíš hodil hnědý řemen.
Návštěvník Tada Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Konečně Navitimery který chci! Tak dlouho jsem čekal, až bude Breitling Navitimer in-house strojek! Snad budou mít alespoň jedny někde v Praze, dost rád bych si je omrkl
honza71 Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 V 5. 1. 2011 v 15:46, 'Tada' napsal: Konečně Navitimery který chci! Tak dlouho jsem čekal, až bude Breitling Navitimer in-house strojek! Snad budou mít alespoň jedny někde v Praze, dost rád bych si je omrkl A Ondra Ti k nim ušije obojek, ne? BTW ty hodinky... no, ale asi tomu nerozumím.
Návštěvník Tada Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Navitimery nejsou velký hodinky, jsou na ruce docela příjemný
xlaque Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 ...et pour les amateurs de belles montres, voici une revue de cette piece exceptionnelle
xoslic Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Ostrielana legenda s vlastnym srdcom. Krasny pocin.
Chorche Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Jóó, tak tohle bych od Breitlingenu mohl.
Dali Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Jsou moc pěkný, velikost 43 taky dobrá, ty 41 mě připadaly malý. Jenom se mi nelíbí to přilepený plechový logo. To natištěný bylo hezčí.
Kalifx Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 A já už jsem někde psal, že mně vadí ta červená vteřinovka a červená datumovka... font na datumovce taky nic moc. Jinak výborný.
volfda Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Moc krásný kousek, už jsem je obdivoval v jednom plátku, kde byl Travolta, jak je představuje. Možná mi jednou zlákají a vrátím se k Bčkům Jen nechápu, proč mám platit 7000eur za to, že Breitling konečně bude dělat in-house kalibr do Navitimeru. Asi že je to limitka... Za tyhle peníze si raději pořídim něco sedmidenního od IWC. Pokud jednou budou v ceně, za jakou se pohybují v průměru ETA Navitimery, asi bych neodolal. ETA chronograf si můžu pořídit na stovky jiných a mnohem levnějších způsobů- vím, ta křidélka mají své kouzlo, kvalitu a historii, sám jsem měl Navitimer World, ale chci prostě kalibr, který manufaktura vyrobila sama...
sureshot Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 ono skritizovat sa da na kazdych hodkach nieco lebo nic nedosiahne kvality urovne "vyhovuje vsetkym" ale s tym fontom na datume si ma dostal je nepochopitelne ako mohli pouzit ozdobny patkovy font na tychto hodinkach, nehovoriac o tom, ze obvykle davaju tradicny bezpatkovy font vsade a vobec, na tento detail sa zabuda. dik za postreh. V 5. 1. 2011 v 23:17, 'Kalifx' napsal: A já už jsem někde psal, že mně vadí ta červená vteřinovka a červená datumovka... font na datumovce taky nic moc. Jinak výborný.
Chorche Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 V 5. 1. 2011 v 23:29, 'sureshot' napsal: ono skritizovat sa da na kazdych hodkach nieco lebo nic nedosiahne kvality urovne "vyhovuje vsetkym" ale s tym fontom na datume si ma dostal je nepochopitelne ako mohli pouzit ozdobny patkovy font na tychto hodinkach, nehovoriac o tom, ze obvykle davaju tradicny bezpatkovy font vsade a vobec, na tento detail sa zabuda. dik za postreh. Hmm, pravda. Ten font tam vůbec nesedí. A červené bych se nebál, ta je přece jen v neděli
cindy Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Navitimery v téhle klasické verzi se mi vždy líbily, s tímhle kalibrem není co dodat. Palec dávám nahoru.
koveras Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Tak som sa na ne tešil, až ma v reáli sklamali. Asi som mal príliš veľké očakávania. Bohužiaľ už som mal na ruke Navitimer World a klasický Navitimer už sa mi zdá malý. V Prahe boli k videniu už pred Silvestrom.
koveras Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Nie, ja názov toho obchodu neviem, ale nad vchodom majú Zenith Striking 10h a vo výlohe Jaeger-LeCoultre čo sa nedajú obzrieť, pretože sa otvárajú dvere. Mali ich tam ale na fakt "hnusnom" kovovom ťahu s dierami, ktorý im teda moc na kráse nepridal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se