Tomáš Fejfar Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Mno právě že cena byla cca 1000,- Kč , což mi přijde krásný... :-) To teda je krásný! u jednotlivých budíků lze zobrazit přednastavený text - to jsem u jiných digi nikde neviděl a občas bych to docela využil, místo diáře v mobilu. Tak to si teda neumim představit, ledaže by měli mini usb a sync s google calendářem nebo wifi nezapomínal bych na řadu 056 (tady jen ilustrace pro tvar,jsou samozřejmě i jiné barvy) ,která je velmi decentní,odolná a na ruce vypadá fakt dobře. Taky nevypadaj úplně marně. Jaké máte zkušenosti s inverzním displejem?
Diamondking Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Hele, co tak Suunto...mají taky docela velký výběr.... Stačí dát do vyhledávače a najdeš jich asi milion
ggrand Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Inverzní displej je až na G7710 celkem nepoužitelný. Vypadáto dobře, ale časem mě to začalo štvát, že to není tak dobře vidět.
Radimk Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) Tak G-čka 056-ky jsem s inverzem vlastnil a právě kvůli němu šly dál a pořídil jsem se standartním displejem. Inverz byl sice lepší, resp. pěknější, ale na mý účely (kolo, rychlý odečet času..) trochu hůř čitelný. Se standartním disp. spokojenost. Navíc je mám s rádiem, takže i jako časový etalon dobrý. Já ti dám jiný návrh - sice neodpovídají požadavkům, ale asi to nejlepší, co z digi můžeš koupit je tohle: A shodou okolností se jedny válí v prodejní sekci: http://forum.chronom...hans-mega-1000/ edit: ta cena.. no trochu výš, ale i přez to stojí za úvahu Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem Radimk
Tomáš Fejfar Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Radimk: No, bojim se, že jsou moc masivní Zkusil jsem si na ruce Géčka a při té příležitosti vyfotil i svoje Timexy Přijde mi to pořád moc velké a takové neohrabané Hlavně na výšku... na té třetí fotce je vidět, že jsou na výšku prakticky +50% výšky ruky Ale na druhou stranu pozitivní je zpráva, že luxusně sedí k mému Lenovu
SaKaL Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Zítra budu, Tome, makat se zmíněným kolegou, tak můžu udělat pár "mobilních" fotek, ať máš představu...
Tomáš Fejfar Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Sakal: Díky to by bylo perfektní.
spineshank Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 no řekl bych ale že ty G ti sednou jako p...l na hrnec
SaKaL Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Tak tady pár dnešních fotek z Arkád na Pankráci...P.S. Skočil jsem k Dušákovi a jediný co mu tam zbylo je vitrínka s Fortiskama, což mě celkem potěšilo, neb jsem tam šel hlavně kvůli B42 Marinemaster... Edit: Jo ještě ty fotky... Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem SaKaL
Tomáš Fejfar Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Tak myslím, že je rozhodnuto. Tyhlecty géčka jsou fakt krásný plus ty poslední fotky vypadaj skoro jak na mojí ruce Takže teď zbývá poslední věc - sehnat je )
Redy Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Já jsem si nedávno pořídil na běžné domácí nošení a na sport tyto CASIO WV-200DE-1A. Mám obvod zápěstí taky 20 cm a jsou mi tak akorát. Jinak provedení je slušné: bateriové, rádiem řízené multiband 5, sklo minerální zapuštěné, pouzdro nerez/plast, tah nerez, vodotěsnost 200 m.
ggrand Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 SaKaL: to je velká paráda tyhle géčka, alespoň dle mého vkusu!
Tomáš Fejfar Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Sakal: Ty je můžeš sehnat ještě za těch 1k?
Honky Tonky Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Nejsu Sakal, ale co třeba "http://www.jomashop.com/casio-g-shock-mens-watch-g7600-9v.html"? Good lock HT Sakal: Ty je můžeš sehnat ještě za těch 1k?
Tomáš Fejfar Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) No, bohužel tam a) nejsou na skladě jsou tam za slabých 600CZK, což mi přijde dost podezřelé, ne? Potom, co jsem tu četl o tom, kolik je padělků všude a že "obyčejný člověk to nepozná" mi přijde zvláštní, že by se prodávaly značkové hodinky, u kterých je většinou okolo 2k za cenu 1/4. Chápu slevu třeba 30% která se udělá tím, že toho objednají najednou 10 kontejnerů, ale 75%? Redy: Nádherný jsou Ale jsou to přesně ty pidipísmenka a pidičíslíčka, která na hodinkách nechci Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem Tomáš Fejfar
lub Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) No, bohužel tam taky to byl brutální výprodej a proto už tam nejsou. jinak pokud je tam celé označení hodinek a známé origo foto, tak bych se toho nebál. teď jedny končej na ebaji za pěknou cenu: http://cgi.ebay.com/New-Casio-200M-G-Shock-Mens-World-Time-Watch-G7600-9V-/140498334822?pt=Wristwatches&hash=item20b65a7466 edit: jako ne-g-shock a přitom sportovní odolný digi casio jsou docela dobrý tyhle: http://www.casio-europe.com/euro/watch/collection/ae-2000w-1avef/ minerální sklo, wr200... myslím, že od géček se zase moc lišit nebudou a přitom jsou docela levný: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=AE-2000W na zkouknutí je u nás mají všude (stojej okolo 1000,-..), velikost je akorát, nejsou to žádný chudinky. edit2: koukám, že mají stejný pouzdro jako ty Redyho Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem lub
SaKaL Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Mno za ten 1k už to neumim, taky to byla více méně náhoda... ale příjemná... :-)
Návštěvník quartzik Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Géčka bych si už nikdy nekoupil. Hlavně proto, jak říkáš, že jsou otřesně velký a tlustý. Japončíci jsou prťaví a tak chcou mít alespoň masivní hodinky. Jestli máš problémy s vočima, tak bych ti poradil dát si kolem krku digi stopky...
Diamondking Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Géčka bych si už nikdy nekoupil. Hlavně proto, jak říkáš, že jsou otřesně velký a tlustý. Japončíci jsou prťaví a tak chcou mít alespoň masivní hodinky. Jestli máš problémy s vočima, tak bych ti poradil dát si kolem krku digi stopky... Ty jsi dneska fakt příjemný....sis nezašu**l nebo co....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se