Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mno právě že cena byla cca 1000,- Kč , což mi přijde krásný... :-)

To teda je krásný!

u jednotlivých budíků lze zobrazit přednastavený text - to jsem u jiných digi nikde neviděl a občas bych to docela využil, místo diáře v mobilu.

Tak to si teda neumim představit, ledaže by měli mini usb a sync s google calendářem nebo wifi :D

nezapomínal bych na řadu 056 (tady jen ilustrace pro tvar,jsou samozřejmě i jiné barvy) ,která je velmi decentní,odolná a na ruce vypadá fakt dobře.

Taky nevypadaj úplně marně. Jaké máte zkušenosti s inverzním displejem?
  • Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Inverzní displej je až na G7710 celkem nepoužitelný. Vypadáto dobře, ale časem mě to začalo štvát, že to není tak dobře vidět.

Odesláno (upraveno)

Tak G-čka 056-ky jsem s inverzem vlastnil a právě kvůli němu šly dál a pořídil jsem se standartním displejem. Inverz byl sice lepší, resp. pěknější, ale na mý účely (kolo, rychlý odečet času..) trochu hůř čitelný. Se standartním disp. spokojenost.

Navíc je mám s rádiem, takže i jako časový etalon dobrý.

Já ti dám jiný návrh - sice neodpovídají požadavkům, ale asi to nejlepší, co z digi můžeš koupit je tohle:

A shodou okolností se jedny válí v prodejní sekci:

http://forum.chronom...hans-mega-1000/

edit: ta cena.. no trochu výš, ale i přez to stojí za úvahu

post-205-093703300 1294571165.jpg

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Radimk: No, bojim se, že jsou moc masivní :D

Zkusil jsem si na ruce Géčka a při té příležitosti vyfotil i svoje Timexy :) Přijde mi to pořád moc velké a takové neohrabané :( Hlavně na výšku... na té třetí fotce je vidět, že jsou na výšku prakticky +50% výšky ruky :( Ale na druhou stranu pozitivní je zpráva, že luxusně sedí k mému Lenovu :D

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Odesláno

Zítra budu, Tome, makat se zmíněným kolegou, tak můžu udělat pár "mobilních" fotek, ať máš představu...

Odesláno (upraveno)

Tak tady pár dnešních fotek z Arkád na Pankráci...

P.S. Skočil jsem k Dušákovi a jediný co mu tam zbylo je vitrínka s Fortiskama, což mě celkem potěšilo, neb jsem tam šel hlavně kvůli B42 Marinemaster...

:speak_cool:

Edit: Jo ještě ty fotky...

post-11776-055524600 1294678841.jpg

post-11776-051814000 1294678850.jpg

post-11776-003272900 1294678857.jpg

Upraveno uživatelem SaKaL
Odesláno

Já jsem si nedávno pořídil na běžné domácí nošení a na sport tyto CASIO WV-200DE-1A. Mám obvod zápěstí taky 20 cm a jsou mi tak akorát.

post-10848-035962500 1294681572.jpg

Jinak provedení je slušné: bateriové, rádiem řízené multiband 5, sklo minerální zapuštěné, pouzdro nerez/plast, tah nerez, vodotěsnost 200 m.

Odesláno (upraveno)

No, bohužel tam

a) nejsou na skladě

B) jsou tam za slabých 600CZK, což mi přijde dost podezřelé, ne? Potom, co jsem tu četl o tom, kolik je padělků všude a že "obyčejný člověk to nepozná" mi přijde zvláštní, že by se prodávaly značkové hodinky, u kterých je většinou okolo 2k za cenu 1/4. Chápu slevu třeba 30% která se udělá tím, že toho objednají najednou 10 kontejnerů, ale 75%?

Redy: Nádherný jsou :) Ale jsou to přesně ty pidipísmenka a pidičíslíčka, která na hodinkách nechci :)

Upraveno uživatelem Tomáš Fejfar
Odesláno (upraveno)

No, bohužel tam

taky to byl brutální výprodej a proto už tam nejsou.

jinak pokud je tam celé označení hodinek a známé origo foto, tak bych se toho nebál.

teď jedny končej na ebaji za pěknou cenu:

http://cgi.ebay.com/New-Casio-200M-G-Shock-Mens-World-Time-Watch-G7600-9V-/140498334822?pt=Wristwatches&hash=item20b65a7466

edit: jako ne-g-shock a přitom sportovní odolný digi casio jsou docela dobrý tyhle:

http://www.casio-europe.com/euro/watch/collection/ae-2000w-1avef/

minerální sklo, wr200... myslím, že od géček se zase moc lišit nebudou a přitom jsou docela levný:

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=AE-2000W

na zkouknutí je u nás mají všude (stojej okolo 1000,-..), velikost je akorát, nejsou to žádný chudinky.

edit2: koukám, že mají stejný pouzdro jako ty Redyho :)

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Mno za ten 1k už to neumim, taky to byla více méně náhoda... ale příjemná... :-)

• po 4 týdnech...
Návštěvník quartzik
Odesláno

Géčka bych si už nikdy nekoupil. Hlavně proto, jak říkáš, že jsou otřesně velký a tlustý. Japončíci jsou prťaví a tak chcou mít alespoň masivní hodinky. Jestli máš problémy s vočima, tak bych ti poradil dát si kolem krku digi stopky...

Odesláno

Géčka bych si už nikdy nekoupil. Hlavně proto, jak říkáš, že jsou otřesně velký a tlustý. Japončíci jsou prťaví a tak chcou mít alespoň masivní hodinky. Jestli máš problémy s vočima, tak bych ti poradil dát si kolem krku digi stopky...

Ty jsi dneska fakt příjemný....sis nezašu**l nebo co....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...