Pilfour Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Tak akorát. A ta broušená keramická luneta, pěkné, pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Dakujem, budem rad za dalsie nazory.. ta luneta aj zvysok bruseneho puzdra, tahu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Velikosti mi prijde vyvazenejsi Oris, krasny kousek, jednoduchost, luneta Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 To jsou 39,5mm? Asi by jsi snesl i větší, ale záleží, jak se nosí tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Ano 39.5mm. Nosia sa pohodlne, ako vacsina mensich hodiniek. Pockam di este na tah, uvidime, ako to ukaze, ci nebudu posibit este mensie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 (upraveno) Dnes dorazil aj ocelovy tah. Po dnoch zavahania a nahodeni tahu som sa rozhodol im dat predsalen sancu.Ja myslim, ze si nakoniec zvyknem aj na mensi rozmer. Nakoniec inu moznost pri aquis nemam. Masivnejsie 40mm su nezohnatelne a pri 43,5 uz by som chytal skoliozu pri noseni na tahu Upraveno 2. dubna 2019 uživatelem strong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Před výletem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Taktiez dnes pred vyletom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Aquisy podruhé, tentokrát modré a i s parádní gumou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Oriskari, nejako ju tu mrtvo..)) mate potapky pripravene na letne dovolenky..? Odoslané z iPhone Xs max cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Tohle vlakno by se melo taky jmenovat - Jake Orisky mate dnes na ruce ? No ne? U me porad stara klasika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Axel: no mohlo by sa premenovat, mozno by sa do neho viac prispievalo..))Inak pekne fotky tych 65-tiek.. Odoslané z iPhone Xs max cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Zdravím pánové, neměnil někdo lunetu na ORIS DIVERS SMALL SECOND ref. 7609 steel/ocelové modré? Zajímala by mě cena. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Artix Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Tak se hlásím do klubu. Dnešní přírůstek. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Zdravím , tak jsem si naivně myslel, že mě chronobundus na chvíli přejde, když už mám ty vysněné Orisky, je to přesně naopak. Asi to chce kůži.Nemáte někdo na Oris Diver small second 7906 kožený řemínek? Nebo třeba na Aquis?Pokud ano, poprosím o sdílení fotky.Diky Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Tak je užívej! Úplně jsem zapomněl jak jim to na tahu sluší.Řemen poptej u místních mistrů, před časem jsem nějaké viděl na ebay od nějakého Rusa a vypadaly moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Zdravím, mám technický dotaz. Dají se ORIS DIVER SMALL SECOND REF. 7906 natáhnout ručně (korunkou)? Např. po dlouhém leháru na polici?Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se