Emiliano Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 před 2 hodinami, shewcza napsal: Aquis Tady vypadají úplně černé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marosc72 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Zdravim osadku Oris teamu, pripájam sa s novym kuskom.. Odoslané z LYA-L29 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Parádní hodinky Maros! Já dnes takhle, jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marosc72 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Parádní hodinky Maros! Já dnes takhle, jsem spokojen.Ahoj vdaka, som s nimi fakt spokojný.. Ale tie tvoje vyzerajú tiež fantastic.. Oris ako znacka ma svoje pozitíva.. Odoslané z LYA-L29 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belo696 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Zelené z klasických aquisov sú top..... a Maroš,daj ešte nejaké fotky z rôznych uhlov,nakoľko som čítal,že tie chrona sú dosť vysoké,tak nech máme predstavu ako to sedí na ruke.tvoja skúsenosť?inak sú parádne-poriadny kus hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marosc72 Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Tak na porovnanie par foto.. Oris vs Omega.. Vysoke su dost, su to ale potapky, titan na ruke skoro necitit, aj ta spona na Orisoch je super, ale robi urcitu vysku. Nie su to hodinky na malu ruku, ale vdaka hmotnosti a kratkym nozickam sa nosia mne osobne super. Odoslané z LYA-L29 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Na zelené vlně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 a vlastne -1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Ta zelená je prostě neskutečná. Ještě jedna včerejší. A Hulk od Jeffa Koonse k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Také jedny ... TT1 Day Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Majiteľom síce nie som, ale veľmi sa mi páčia: Oris Audi Sport Limited Edition 01 774 7661 7481-Set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 8 hodinami, kybacz napsal: ja bych se strasne rad zbavil Artix GT Day Date, abych mohl poridit zelene aquise Tak este 4 mesiace a 43 zmysluplnych prispevkov. Ved sa rozpis, pochval sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Po letech zase Oris, tyto jsou mé čtvrté, ale ty troje předtím byly vždy společenské. Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 před 30 minutami, Chorche napsal: Po letech zase Oris, tyto jsou mé čtvrté, ale ty troje předtím byly vždy společenské. Jsou super. Pěkné, také mám stále cukání k jejich koupi, už jen ten poslední krůček. Ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 před 4 minutami, Cess napsal: Pěkné, také mám stále cukání k jejich koupi, už jen ten poslední krůček. Ať dělají radost. Díky. Chodil jsem se na ně asi měsíc dívat a včera už jsem to nevydržel, asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 před 24 minutami, Chorche napsal: Díky. Chodil jsem se na ně asi měsíc dívat a včera už jsem to nevydržel, asi tak... Koukal jsi i po jiných barevných variantách a kovovém tahu? Je hodně provedení a to zhoršuje výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 V 25. 9. 2020 v 14:49, Cess napsal: Koukal jsi i po jiných barevných variantách a kovovém tahu? Je hodně provedení a to zhoršuje výběr. Koukal. Subjektivně mě asi nejvíc berou zelené, ale měl jsem jasno v tom, že chci černé hodinky. Zkoušel jsem i celočernou variantu, ale vadily mi zelené indexy. Původně jsem chtěl tah, ale mám hodně úzkou ruku a bylo to na mě už moc železa, takže proto vyhrála varianta na gumě. Kůže se mi nelíbila. Jinak souhlas, provedení mají aktuálně spoustu a výběr to neulehčuje. Hodně by mě naživo zajímala limitka Lake Baikal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 41 minutami, Chorche napsal: Koukal. Subjektivně mě asi nejvíc berou zelené, ale měl jsem jasno v tom, že chci černé hodinky. Zkoušel jsem i celočernou variantu, ale vadily mi zelené indexy. Původně jsem chtěl tah, ale mám hodně úzkou ruku a bylo to na mě už moc železa, takže proto vyhrála varianta na gumě. Kůže se mi nelíbila. Jinak souhlas, provedení mají aktuálně spoustu a výběr to neulehčuje. Hodně by mě naživo zajímala limitka Lake Baikal. Zaujala mne limitka Carysfort Reef, podle fotografií je parádní, ale cena je trochu jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 4 hodinami, Cess napsal: Zaujala mne limitka Carysfort Reef, podle fotografií je parádní, ale cena je trochu jinde. Jj, taky krásná variace na modrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Presne to co napsal. 43 prispevku o hodinkach a 4 mesice. Pak je muzes dat do prodejni sekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se