Arthur N. Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tak se hlasim do klubu ORIS a na chvili opoustim SEIKO vody:) Big Crown Complication Moonphase 38mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 po dlhsej dobe opät vlnky..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 farbakp - parádní diversky, ocel nebo titan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 je to ocel, poriadny kus hodiniek.. ale aj vzhladom na to sa nosia velmi dobre... tah je na dotyk velmi prijemny..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marosc72 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Titan full... Odoslané z LYA-L29 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Pár let pokukuji po Oriskách. Tyhle mě zaujaly. A že je v nich Sellita ? To mi vůbec nevadí. Naopak, tisíci kusy odladěný strojek. A při opravě si nemusíte brát úvěr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Pár let pokukuji po Oriskách. Tyhle mě zaujaly. A že je v nich Sellita ? To mi vůbec nevadí. Naopak, tisíci kusy odladěný strojek. A při opravě si nemusíte brát úvěr. Pěkné je máš.S tou bronzovou lunetou se mi také moc líbí. Když by se Ti povedlo foto na venkovním světle, určitě bych se koukl Díky.Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Neskutečně blbě se ta barva fotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Tak teď si myslím, že jsem tu barvu trefil. To je i jeden z důvodů, proč je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Díky. Vážně moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 PetrM: pekne chameleony..)) mam modre, ale aj tie Tvoje su fajn..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 V 3. 11. 2020 v 10:22, farbakp napsal: PetrM: pekne chameleony..)) mam modre, ale aj tie Tvoje su fajn.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Dík, zatím jsem velmi spokojen. Jsou mimořádně pohodlné. Zelenáče jsem chtěl, modrých a černých pár mám, takže změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Jsou návykové. A nechce se jim z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 kybacz: super, krasna svieza zelena farba.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 21 hodinami, kybacz napsal: Tak nakonec 3500kc doplatek z Artixu na Aquise. Parada! Hulky za desetinu. Měl jsme je na ruce. Kdybych si nekoupil před rokem a půl nové SMPéčka, vzal bych si Aquisy taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Dobrý den pánové, svoje Aquisky už chvíli mám, ale až teď jsem se odhodlal taky přispět. Chtěl sem nějaké sportovní a i trochu divočejší. Ty oranžové nebo červené. Ale co čert nechtěl byl jsem na dovče na kanárech a tam mi ukázali tuhle limitku jednoho z jejich ostrovů. Super hodinky se super vzpomínkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 před 42 minutami, adam.ra napsal: Dobrý den pánové, svoje Aquisky už chvíli mám, ale až teď jsem se odhodlal taky přispět. Chtěl sem nějaké sportovní a i trochu divočejší. Ty oranžové nebo červené. Ale co čert nechtěl byl jsem na dovče na kanárech a tam mi ukázali tuhle limitku jednoho z jejich ostrovů. Super hodinky se super vzpomínkou. I takhle se dá rozhodovat - chybu si určitě neudělal, krásné hodinky v ne tak často vídané verzi. Tak ať ti dělají radost, Adame! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 před 2 hodinami, Radek Cigi napsal: I takhle se dá rozhodovat - chybu si určitě neudělal, krásné hodinky v ne tak často vídané verzi. Tak ať ti dělají radost, Adame! Díky, pokukoval jsem původně jiným směrem. Např. po BigCrown. Ale s finálním výběrem jsem maximálně spokojený. Jsou pohodlné, lehké a vypadají skvěle k džínům i řekněme business casual. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jsou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se