mouka013 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Tak staré Oris mají už nového majitele a já jsem si udělal radost už před vánoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouka013 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 A pro kybacz. Navazuji na náš soukromý rozhovor. Nejsou zase tak malé ve srovnání s Fortis B-42. Ty staré Oris TT1 titanium jsou podstatně menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 19 minutami, kybacz napsal: Jinak presne na nasich fotkach je ukrutne videt, jak moc je potreba mit na hodinkach (i dodelanou) vnejsi AR vrstvu. Kdyz se podivam na tvou fotku, jsou jakoby v mlze, kdezto muj ciselnik uplne sviti. Pro me nejlepe investovane penize do upravy hodinek ever Ahoj, ty sis nechal na těch Orisech dodělávat vnější antireflex? Kdo to dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 5 minutami, kybacz napsal: Jasne. Nejen na Orisech. Na vicero hodinkach.. Vzdyt je to temer nutnost! Díky za info. Jo je to určitě pěkný a funkční co se týče antireflexu...ale poškrábeš to..takže safír postrádá funkci ne? Nebo to pak musíš buď pořád obnovovat a nebo je nosit fakt jen do kanclu.. Já měl X Seiko s minerálem a všechny jsem poškrabal ani nevím jak Co mám safíry je klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouka013 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 54 minutami, kybacz napsal: Jinak presne na nasich fotkach je ukrutne videt, jak moc je potreba mit na hodinkach (i dodelanou) vnejsi AR vrstvu. Kdyz se podivam na tvou fotku, jsou jakoby v mlze, kdezto muj ciselnik uplne sviti. Pro me nejlepe investovane penize do upravy hodinek ever No ty Fortisy mají oboustraný antireflex, ale zapomněl jsem je v euforii z nových hodinek vyčistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk1 Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Ke svým stávajícím LE Aquis Clipperton jsem pořídil menší, jinak barevné Aquis Cal. 400... Časem si ale vyberu a nechám jen jedny z nich. Tak nějak tuším, že už vím, které to budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Borci dotaz všiml jsem si teď v prodeji prodaných Clipertonech stejného jevu jako u mých Aquis. A to tohoto otlaku na tahu na posledním článku u pouzdra...tah už jsem s tím koupil...není to nic zásadního a neřešil jsem. Nicméně občas přemýšlím jak se to stalo... Teď když vidím že nejsem sám tak je mi jasný že se to děje něčím pravidelným.. Prozradí mi to někdo?? :)) díky! Snad prodejci nevadí že jsem použil jeho foto z inzerátu! Svoje cibule momentálně nemám u sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března @Spongebob Aquis tah na to trpi. V tejto polohe (vid. foto) sa ten clanok dotyka puzdra. Pri manipulacii s hodinkami sa to obcas stane, zalezi ako je clovek opatrny a po case je otlak na svete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března před 7 hodinami, junior300 napsal: @Spongebob Aquis tah na to trpi. V tejto polohe (vid. foto) sa ten clanok dotyka puzdra. Pri manipulacii s hodinkami sa to obcas stane, zalezi ako je clovek opatrny a po case je otlak na svete. Jo takhleee.. díky kolego! pěkné Velikonoce přeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března před 16 hodinami, Spongebob napsal: Borci dotaz všiml jsem si teď v prodeji prodaných Clipertonech stejného jevu jako u mých Aquis. A to tohoto otlaku na tahu na posledním článku u pouzdra...tah už jsem s tím koupil...není to nic zásadního a neřešil jsem. Nicméně občas přemýšlím jak se to stalo... Teď když vidím že nejsem sám tak je mi jasný že se to děje něčím pravidelným.. Prozradí mi to někdo?? :)) díky! Snad prodejci nevadí že jsem použil jeho foto z inzerátu! Svoje cibule momentálně nemám u sebe. Vypůjčení fota nevadí Je to přesně tak, jak píše kolega výše, ta otlačenina (není to škrábnuté) se mi na tom prvním článku udělala hned, když byl tah nový, při jeho zkracování. Přesně tak, při zkracování tahu, se mi udělaly malá otlačená místa i na NF, ale to jsem koukal, že je celkem běžné, dle web fotek... Za mě je to jak u Tudoru, tak i u Orisu menší konstrukční nedostatek... Oris to myslím už ale vyřešil, nebo alespoň u mých nových Auis 41,5mm s Cal.400, pouzdro má mezi nožkami ve spodní části vybrání (u dýnka), které není normálně shora vidět, ale tah se už o pouzdro neopírá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Můžu také potvrdit - ten oděr mám na tahu u 43,5mm - SW200, taky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Přezuto na letní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna V 18. 4. 2024 v 21:04, Spongebob napsal: Přezuto na letní Pěkně Ti ta guma ladí s indexama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna před 2 hodinami, obrbobr napsal: Pěkně Ti ta guma ladí s indexama Dík, sehnat ji nebylo taky uplně easy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino193 Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Mám je už delší dobu, ale už se jich asi nezbavím. Leda výměna za caliber 400. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_2014 Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Ahoj všem dnes jsem si pořídil nové ORIS Aquis Caliber 400 Jsem naprosto nadšený Za chvilku pošlu nějaké foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna před 5 hodinami, Petr_2014 napsal: Ahoj všem dnes jsem si pořídil nové ORIS Aquis Caliber 400 Jsem naprosto nadšený Za chvilku pošlu nějaké foto Tak super vítej a čekáme. A wrist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna pridam aj ja moje styristovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_2014 Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 13 hodinami, Polo21 napsal: pridam aj ja moje styristovky To je vlastně ani nemusím fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se