zub32 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Přišly mi den před Štědrým dnem, tak co na ně říkáte? Edox WRC Chronorally Stroj: stroj Quartz Voděodolnost: 100m Sklo: safírové Měsíční fáze: Ne Značka, model: EDOX, Dynamism, WRC Model: WRC Chronorally Materiál: ocel Rozměr: 48mm Barva: stříbrná Náramek/řemínek: kaučuk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
saida Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Jsou velice osobité. Na mě asi trochu nepřehledné (levý subcifr),ale každý preferuje jiný styl. Každopádně gratulace k zajímavým hodinkám sympatické značky!
tyfo Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Velice zajimave a urcite hodinky s koulema. Krome prehlednosti se mi ale nezda ta pneu vzadu.
African Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Gratulace, jsou to opravdové motoristické fajnovky" Na Edox stránkách je k nim super video a trochu jsem si tam s nimi hrál, a opravdu mě chytli za srdíčko - super"
Locque Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Racing hodinky obecně můžu. Tohle je pěknej, neokoukanej kus, díky subcifrům dost svéráznej. Kolo místo dýnka je fakt povedený. Ale pokud si je kupoval u nás, tak ta cena je dost šílená (na quartz). Já bych osobně volil Monaca. Nicméně na faktu, že hodinky jsou "prudce nositelný" to nic nemění. Gratuluju ke koupi...
spineshank Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 jsou prďácký ,i když já bych šel spíše do černý verze
bandicoot Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Mě přijdou super. Jen málo hodinek je skutečně na první pohled "racing" jako tyhle.
Helex Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Jsou to krásný velký závoďácký hodinky, Edox je mi sympatickej, gratuluju! Jen bych se bál, že na hranách dýnko-kola se bude po čase hromadit bordel, ale třeba ne.
vraby Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) Moc pěkné hodinky,gratuluji k nákupu.Ten červený hlavní vypínač stroje je prďáckej.(k čemu to slouží?) Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem vraby
spineshank Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 bych řekl že se tím startujou :Dněco jako toto v autě
zub32 Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Moc pěkné hodinky,gratuluji k nákupu.Ten červený hlavní vypínač stroje je prďáckej.(k čemu to slouží?) Na stránkách Edoxu je taková interaktivní aplikace, kde si to můžeš vyzkoušet. Původně jsem myslel, že to spustí nějakou samodestrukci, ale je to hlavní spínač všech časoměrných a stopovacích funkcí
pato31681 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Su paradne, v Bratislave som ich videl nazivo a odskusal som si ich aj na Edox webe, je to proste nadhera, chvalim vyber a nech dlho sluzia
African Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Co se týče Kalibru, byl jsem si trochu jistý Etou, ale překvapila mě, pro mě osobně dosud neznámá značka SOPROD, která ti tam tiká. Patří do Festina Group, máte s touto značkou někdo zkušenosti? http://www.soprod.ch/clock-movement/tm16.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milis Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Co se týče Kalibru, byl jsem si trochu jistý Etou, ale překvapila mě, pro mě osobně dosud neznámá značka SOPROD, která ti tam tiká. Patří do Festina Group, máte s touto značkou někdo zkušenosti? http://www.soprod.ch/clock-movement/tm16.html Neznámá značka.. Hele, vrať papíry vod chronomagu!!! :D Ale hodinky jsou skvělý. Nedělaj se v PVD??
African Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Neznámá značka.. Hele, vrať papíry vod chronomagu!!! :D Ale hodinky jsou skvělý. Nedělaj se v PVD?? Psal jsem, pro mě osobně neznámá značka No jo stydím se, ale fakt jsem se s ní nesetkal" Mám se co učit a to je dobře, jinak by mě to přestalo bavit" Který značky ji tedy např. používají ? Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem Vlastimil7664
Milis Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Psal jsem, pro mě osobně neznámá značka No jo stydím se, ale fakt jsem se s ní nesetkal" Mám se co učit a to je dobře, jinak by mě to přestalo bavit" Který značky ji tedy např. používají ? Myslím, že Prim a Poljot.
WCB Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Užívejte Race hodinek a jezděte s rozumem. Mne tento styl neoslovuje, takže sorry a jdu se kouknout raději jinam, bych tu neprudil.
sibirnaya Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 a proc nam to rikas? me treba osobne je uplne jedno, co tebe oslovuje.
travex Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 No já tu značku taky neznal, ale to u mě není nic divnýho. Však proto si forum čtu, abych se něco dozvěděl.Jinak hodinky pro moto fandu jak dělaný a ta apliace na jejich webu je parádní.
jordy Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 hodinky moc pěkné, ale kuwa ta cena taky není nejmenší. 53 táců.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se