Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  midloch napsal:
  steel napsal:
midlochu uvedom si, ze mluvis o hodinkach s historii, kterou maji maloktere a to nemluvim o strojku - nechapu proc na tech carrerach ten pruhled vubec je

O.K. historii sem nepleť, jen jsem napsal že na první pohled jsou tyto dva kousky více než podobné. Což je fakt.

co je fakt ? slepice vs.vejce, midlochu venuj se breitlingu

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  steel napsal:
  midloch napsal:
  steel napsal:
midlochu uvedom si, ze mluvis o hodinkach s historii, kterou maji maloktere a to nemluvim o strojku - nechapu proc na tech carrerach ten pruhled vubec je

O.K. historii sem nepleť, jen jsem napsal že na první pohled jsou tyto dva kousky více než podobné. Což je fakt.

co je fakt ? slepice vs.vejce, midlochu venuj se breitlingu

Klídek, máš nějakej problém? To že v tomto případě vypadá slepice jako vejce neoddiskutuješ, když jsem ukázal tyto dvoje hodinky svým kolegům, tak mi potvrdili že vypadají velmi podobně a oni jako neználci by si je klidně spletli, nemusíš být hned agresivní, když to prostě tak je, když bude podobnej Breitling Chrono Evolution (což bych si BTW určitě vzal raději místo těch Omeg) s nějakým jiným výrobcem tak řeknu o.k. je to tak ale Breitling je prostě lepší, a vypíšu všechny atributy proč. :mad:

Odesláno
  midloch napsal:
Klídek, máš nějakej problém? To že v tomto případě vypadá slepice jako vejce neoddiskutuješ, když jsem ukázal tyto dvoje hodinky svým kolegům, tak mi potvrdili že vypadají velmi podobně a oni jako neználci by si je klidně spletli, nemusíš být hned agresivní, když to prostě tak je, když bude podobnej Breitling Chrono Evolution (což bych si BTW určitě vzal raději místo těch Omeg) s nějakým jiným výrobcem tak řeknu o.k. je to tak ale Breitling je prostě lepší, a vypíšu všechny atributy proč.   :mad:

A co jako, že vypadají podobně? Může snad Omega za to, že její čtyřicet let starej (a stále oblíbenej) design někdo zkopíruje? Nebo co nám měla přinést informace, že si jsou ty hodinky podobné? A dodatkem, že by sis stejně koupil Brajle jsi mě dostal už úplně, steel má pravdu, věnuj se Breitlingu.

Odesláno
  steel napsal:
no midlochu, nevim kdo ma problem a o agresivite bych pomlcel uplne - s tim vecnym omilanim breitlingu a zpusobem komunikace mi pripominas Kennyho

Agresivitu si vybíjím na tréninku do pytle takže s tím problém nemám, ale jsi to ty kdo začal startovat jen se podívej pár řádků zpět a přečti si to, to by nasr... snad každýho, navíc toto je svobodné fórum kde může každý vyjádřit (pokud je to slušnou formou a to bylo) svůj názor na to nezapomínej.

Já se jen bavím o koze a ty o voze, slušně jsem napsal že jeden typ hodinek je velice podobný a pro dost lidí zaměnitelný s jiným (zrovna včera jsem se na ty Tagy díval a tak je mám v paměti a jak jsem viděl ty omegy tak se to prostě spárovalo) a tobě se zatmí před očima a začneš tady vytahovat nějakou historii a spílat ať se vrátím k breitlingu, tímto způsobem debaty se s Kennym srovnáváš tak maximálně ty.

Každýmu se líbí něco jinýho a nikomu jsem nic nehanil ani se v sebemenším ničeho nijak nedotknul což se o tvém pejorativním způsobu vyjadřování nedá říct.

Už se těším jak se ti zase udělá teď rudo zamotá hlava a co mi zase zajímavýho napíšeš, ale toho mááágora Kennyho prosím vynech...

Odesláno
  frelichl napsal:
  midloch napsal:
Klídek, máš nějakej problém? To že v tomto případě vypadá slepice jako vejce neoddiskutuješ, když jsem ukázal tyto dvoje hodinky svým kolegům, tak mi potvrdili že vypadají velmi podobně a oni jako neználci by si je klidně spletli, nemusíš být hned agresivní, když to prostě tak je, když bude podobnej Breitling Chrono Evolution (což bych si BTW určitě vzal raději místo těch Omeg) s nějakým jiným výrobcem tak řeknu o.k. je to tak ale Breitling je prostě lepší, a vypíšu všechny atributy proč.   :mad:

A co jako, že vypadají podobně? Může snad Omega za to, že její čtyřicet let starej (a stále oblíbenej) design někdo zkopíruje? Nebo co nám měla přinést informace, že si jsou ty hodinky podobné? A dodatkem, že by sis stejně koupil Brajle jsi mě dostal už úplně, steel má pravdu, věnuj se Breitlingu.

Hele ty seš taky flotila na manévrech v severním pacifiku že?

Řeknu ti to na rovinu a jako vůbec NIC jen jsem na to upozornil. To že bych si v této cenové třídě koupil něco jinýho je na zdejším fóru snad naprosto normální a opakovalo se to zde v mnoha diskuzích tisíckrát a nikdo se nad tím moc nepozastavuje. A navíc, ani by mě to nenapadlo napsat ale byl to snad on kdo začal rýpat tak co mám jako dělat? Strácíš soudnost nebo neumíš číst pár řádků zpět?

Odesláno
  midloch napsal:

Řeknu ti to na rovinu a jako vůbec NIC jen jsem na to upozornil. To že bych si v této cenové třídě koupil něco jinýho je na zdejším fóru snad naprosto normální a opakovalo se to zde v mnoha diskuzích tisíckrát a nikdo se nad tím moc nepozastavuje. A navíc, ani by mě to nenapadlo napsat ale byl to snad on kdo začal rýpat tak co mám jako dělat? Strácíš soudnost nebo neumíš číst pár řádků zpět?

Umím číst a právě proto se mi tvůj půodní příspěvek silně nelíbí, respektive nechápu, co jsi nám ním chtěl říct. Tvůj příspěvek vyzvěl tak, jakoby tag heuer přišel s tímto designem první. To není pravda a tím pádem má tvůj původní příspěvek nulovou hodnotu, nebo mě chceš přesvědčit o opaku? Prostě tedy napíšeš něco naprosto offtopic a pak se divíš, že se to některým nelíbí.

Odesláno
  frelichl napsal:
  midloch napsal:

Umím číst a právě proto se mi tvůj půodní příspěvek silně nelíbí, respektive nechápu, co jsi nám ním chtěl říct. Tvůj příspěvek vyzvěl tak, jakoby tag heuer přišel s tímto designem první. To není pravda a tím pádem má tvůj původní příspěvek nulovou hodnotu, nebo mě chceš přesvědčit o opaku? Prostě tedy napíšeš něco naprosto offtopic a pak se divíš, že se to některým nelíbí.

Je mi líto že se ti to SILNĚ nelíbí, ale nemá co, můj původní příspěvek byl tento:nemůžu si pomoct ale na první pohled mi dost připomínají tyto Tagy: nevím co se ti na tom silně nelíbí, ale můžu to napsat i jinak : nemůžu si pomoct ale na první pohled mi Tagy připomínají tyto Omegy. Už se ti to líbí víc?

Nejde vůbec o to kdo byl s designem první o tom se nediskutuje ale jen o podobnost to je celý. Můj příspěvek nulovou hodnotu ,narozdíl od steelového okamžitého výpadu, nemá protože si můžou ostatní tyto dva typy srovnat, tak jako se to na tomto fóru dělá naprosto normálně. Takže nic off topic a nic co by se někomu nemělo líbit se nekonalo. To jste jako bozi že člověk nemůže ani napsat naprosto jednoduchou (dobrým úmyslem myšlenou) urážek prostou větu a vy ho okamžitě začnete kamenovat ať se vrátí ke své oblíbené značce?

Napověz neznalému jak volit správně slova, aby vyjádřil svůj úmysl a neurazil Vás vaš jasnozřivosti?

BTW: V poslední době se vyskytují Citizeny který vypadají pro neználka podobně jako Navitimery, pokud by mi to někdo napsal tak se maximálně usměju ale dám mu zapravdu (sám jsem si toho taky všiml) i když jsou oba typy zcela o něčem jiném, ale nikdy by mě nenapadlo reagovat jak vy dva, budete to mít asi s ostatními ve svým okolí dost těžký když vám vadí taková capina, že?

Odesláno
  pavel23 napsal:
Můžete sem napsat jaká byla opravdu cena?

Klikni si na odkaz a tam ta cena je. Ta menší.Ještě mi slevil celých 4,90 Euro,protože jsem si k nim vzal pro dceru Casio Baby G.

Odesláno
  midloch napsal:
  steel napsal:
no midlochu, nevim kdo ma problem a o agresivite bych pomlcel uplne - s tim vecnym omilanim breitlingu a zpusobem komunikace mi pripominas Kennyho

Agresivitu si vybíjím na tréninku do pytle takže s tím problém nemám, ale jsi to ty kdo začal startovat jen se podívej pár řádků zpět a přečti si to, to by nasr... snad každýho, navíc toto je svobodné fórum kde může každý vyjádřit (pokud je to slušnou formou a to bylo) svůj názor na to nezapomínej.

Já se jen bavím o koze a ty o voze, slušně jsem napsal že jeden typ hodinek je velice podobný a pro dost lidí zaměnitelný s jiným (zrovna včera jsem se na ty Tagy díval a tak je mám v paměti a jak jsem viděl ty omegy tak se to prostě spárovalo) a tobě se zatmí před očima a začneš tady vytahovat nějakou historii a spílat ať se vrátím k breitlingu, tímto způsobem debaty se s Kennym srovnáváš tak maximálně ty.

Každýmu se líbí něco jinýho a nikomu jsem nic nehanil ani se v sebemenším ničeho nijak nedotknul což se o tvém pejorativním způsobu vyjadřování nedá říct.

Už se těším jak se ti zase udělá teď rudo zamotá hlava a co mi zase zajímavýho napíšeš, ale toho mááágora Kennyho prosím vynech...

:), midlochu s tebou je sranda

Odesláno
  steel napsal:
  midloch napsal:
  steel napsal:

:), midlochu s tebou je sranda

...však se tebou taky ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...