Diamondking Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Ale Jonda nechce mechaniky....psal o něco výše
spineshank Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Nejsou tyhle ty Certiny přes limit? Ale hezké jsou, o tom žádná tak lehce jsou ale opravdu jen trošku a MI mají z těchto dle mě největší
spineshank Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 nebo tyhle,o těch jsem uvažoval i já před nějakou dobou
eskimak Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Ahoj a vitaj na Fore. Nenechaj sa odradit, tie Citizeny Ti budu perfektne sluzit dlhe roky. Titanu by som sa pri Citizene nebal, mam jedne titanove Citizeny (uz to bude par rokov) a su menej nachylne na vlasove skrabance nez ocel. ALE ak s nimi niekde tresnes poriadnejsie, vysledok bude horsi a neopravitelny, oproti oceli. V kazdom pripade zafir schvalujem, pri hodinkach na kazdodenne nosenie to vidim ako velku vyhodu. Ja mam na Citizenoch mineral a vyzera strasne, je cely doskriabany. Co sa tyka eco-drive, osobne si myslim ze bateriu nebudes menit nikdy (ak ich nenechas zdochnut v tme zopar mesiacov)- co som cital tak zivotnost je odhadovana az na 12-15r. Urcite ale zvaz nakup z vonku (UK), rozdiel ceny asi stoji aj za stratu zaruky, zvycajne je to viac nez 50% pultovej ceny v CR/SR. EDIT: gramatika... Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem eskimak
Kasprik Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Já když jsem kupoval quartzky, tak jsem chtěl pořádné železo ze švýcarska a vzal jsem tyto http://www.chronoshop.cz/katalog/Traser-Aviator-Jungmann-Steel Jsou teda mohutný a váha je taky znát, ale na druhou stranu je tam safír, strojek Ronda a jako bonus je tam to podsvícení že i když jdeš ve 4 ráno zvracet po kalbě na záchod tak ze dvou metrů vidíš v kolik hodin to bylo. Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem Kasprik
Jonda Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Ahoj a vitaj na Fore. Nenechaj sa odradit, tie Citizeny Ti budu perfektne sluzit dlhe roky. Titanu by som sa pri Citizene nebal, mam jedne titanove Citizeny (uz to bude par rokov) a su menej nachylne na vlasove skrabance nez ocel. ALE ak s nimi niekde tresnes poriadnejsie, vysledok bude horsi a neopravitelny, oproti oceli. V kazdom pripade zafir schvalujem, pri hodinkach na kazdodenne nosenie to vidim ako velku vyhodu. Ja mam na Citizenoch mineral a vyzera strasne, je cely doskriabany. Co sa tyka eco-drive, osobne si myslim ze bateriu nebudes menit nikdy (ak ich nenechas zdochnut v tme zopar mesiacov)- co som cital tak zivotnost je odhadovana az na 12-15r. Urcite ale zvaz nakup z vonku (UK), rozdiel ceny asi stoji aj za stratu zaruky, zvycajne je to viac nez 50% pultovej ceny v CR/SR. EDIT: gramatika... Dík za tip. Můžeš doporučit nějaký vhodný internetový obhod pro nákup v UK, prosím?
Jonda Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Ahoj, a co toto http://chronoshop.cz...rt-Chrono-Black Mám jedny Supersport a jsem naprosto spokojený Taky nevypadají špatně:-)
Jonda Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 a co něco od Certina Tak hodinky od Certiny mě opravdu dostaly (viz přiložené fotky), ale ta cena už je na mě moc. Nemáte nějaký tip, kde je sehnat levněji? Třeba i v zahraničí? Dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jonda Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Nemohl by mi prosím ještě někdo vysvětlit, co je to počet kamenů? A ETA je značka strojku?
Dantechno Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Možná bys mohl začít trochu pročítat toto fórum....
Filip.J Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Člověče Jondo, stačí to tady trochu prolézt nebo použít Google: Proč jsou v hodinkách kameny Hezky rozebrané hodinky pro začátečníky Hodinkové strojky na prodej
spineshank Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 mezi těma co váháš jsou Certina určitě nejhezčí a maj největší MI bu´d někde z venku a nebo došetři 2 litry a kup někde u nás
Diamondking Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) Nemohl by mi prosím ještě někdo vysvětlit, co je to počet kamenů? A ETA je značka strojku? Počet kamenů je když se na ty hodinky mrkneš a čím víc kamenů tím líp a uplně nejlepší jsou diamanty co se lesknou a ETA je baskitská separatistická organizace.....bo už fakt nevím co ti napsat...strojek ETA je snad zmiňovaný v každém druhém postu tady na fóru a i malé dítě ví, že kameny v hodinkách nahrazují ložiska, tudíž snižují tření součástek a jsou tedy odolnější a vydrží víc než třeba kov na kov.....hele, jenom mě tak napadlo, neděláš si tady z nás tak trošku p/r/d/e/l? EDIT: Omlouvám se za ironii, mám po noční a v sobě tři paňáky rumíka Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem Diamondking
Jonda Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Počet kamenů je když se na ty hodinky mrkneš a čím víc kamenů tím líp a uplně nejlepší jsou diamanty co se lesknou a ETA je baskitská separatistická organizace.....bo už fakt nevím co ti napsat...strojek ETA je snad zmiňovaný v každém druhém postu tady na fóru a i malé dítě ví, že kameny v hodinkách nahrazují ložiska, tudíž snižují tření součástek a jsou tedy odolnější a vydrží víc než třeba kov na kov.....hele, jenom mě tak napadlo, neděláš si tady z nás tak trošku p/r/d/e/l? EDIT: Omlouvám se za ironii, mám po noční a v sobě tři paňáky rumíka Jo delam...a nevytahuj se...
Jonda Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Počet kamenů je když se na ty hodinky mrkneš a čím víc kamenů tím líp a uplně nejlepší jsou diamanty co se lesknou a ETA je baskitská separatistická organizace.....bo už fakt nevím co ti napsat...strojek ETA je snad zmiňovaný v každém druhém postu tady na fóru a i malé dítě ví, že kameny v hodinkách nahrazují ložiska, tudíž snižují tření součástek a jsou tedy odolnější a vydrží víc než třeba kov na kov.....hele, jenom mě tak napadlo, neděláš si tady z nás tak trošku p/r/d/e/l? EDIT: Omlouvám se za ironii, mám po noční a v sobě tři paňáky rumíka Je to od tebe fakt trapny...hodinky nejsou celej muj život...opravdu, i takoví lidé existují...takže světe div se, opravdu jsem nevědel jak to s nimi je...dík za tvé krásné vysvětlení... Děkuji všem, co mi odpověděli korektně.
Diamondking Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Je to od tebe fakt trapny...hodinky nejsou celej muj život...opravdu, i takoví lidé existují...takže světe div se, opravdu jsem nevědel jak to s nimi je...dík za tvé krásné vysvětlení... Já ti odpověděl korektně několikrát. Raději opravdu víc čti...jestli tě někdy v budoucnu hodinky zajímat budou, tak aspoň něco pochytíš. Nechci si hrát na chytráka, o hodinkách vím hodně málo, ale ptát se na kameny a co to je ETA, mimochodem jsem se o strojku ETA zmiňoval v příspěvku 14 a 26, to mi fakt připadá, že si děláš srandu nebo, že nečteš ani tohle vlákno. Nechci se tě nijak dotknout, to v žádném případě, ale ty tvé otázky mi připadají takové hodně dětské. Jinak ti přeji šťastnou ruku při výběru...
skalis Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Je to od tebe fakt trapny...hodinky nejsou celej muj život...opravdu, i takoví lidé existují...takže světe div se, opravdu jsem nevědel jak to s nimi je...dík za tvé krásné vysvětlení... Proc si nekteri lidi mysli, ze prijdou a my jim hned vsechno vysypem z rukavu? Je to tak trochu lenost, namisto vlastniho usili si nejaky zakladni informace sam najit se staci jen pohodlne zeptat. A to presto, ze se k takovejm informacim da dostat za minutu sezeni u guuglu. Jestlize Te neco zajima, tak si to najdi a az kdyz budes v uzkych, zeptej se, ne...
jankoxxx Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 neuvedomuju si, ze niesme poradna a ze sme tu hlavne pre zabavu... ja som vedel co su kamene a ze su v hodinkach uz snad ked som mal 8 rokov. kam to tato dnesna mladez speje
spineshank Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Tak hodinky od Certiny mě opravdu dostaly (viz přiložené fotky), ale ta cena už je na mě moc. Nemáte nějaký tip, kde je sehnat levněji? Třeba i v zahraničí? Dík z těchto se mi líbí jen ty první,ale ten tah na nich už moc ne ,ale budeš je nosit jen ty tak si kup které se ti nejvíc líbí
Jonda Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Děkuji Vám moc za rady a tipy. S kterým zahraničním obchodem s hodinkami (Certina) máte dobrou osobní zkušenost? Kromě tedy již zmíněného ebay (Timeparadise)...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se