stanik73 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 ja je mel bez niceho, ale mel i s krabickama. Vsechny bily pouzite, Po revoluci toho bylo hrozne moc, myslim tym veci ze sladu. Mozna jsem je mohl koupit vsechny za 500. Ale asi ne. No vidíš - pokud by to bylo dnes, nestačilo by tě na ně určitě ani 500tis . A zhodnocení přes 1000%, to už celkem jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo111 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 v mem pripade jde jen o ten pocit ze to tak doopravdy v zivote funguje. mam a mel jsem hodne veci co maji stejny osud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 jeste par fotek k pozdnim vanocum. Super fotky! Díky No vidíš - pokud by to bylo dnes, nestačilo by tě na ně určitě ani 500tis . A zhodnocení přes 1000%, to už celkem jde Počty ti moc nešly, co? Mě to vychází na 100 000% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 to Matylda2011 - takhle se získávají , ne honěním chlapů s Orlíkama na fóru, ale dej se na vojnu a šarže ti je zadarmo budou nosit až pod nos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo111 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 ha ha vojna je kojna nebo jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Počty ti moc nešly, co? Mě to vychází na 100 000% Z matematiky jsem měl vždy za 1 a dokonce jsem jí doučoval - ale jsem k půlnoci už nějak unaven, máš samozřejmě pravdu, už jsem si dal záhlavec a preventivně udělal kafe abych se vzpamatoval . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo111 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 To byla jina doba. vzpominam si ze par dni pred tim si jedem porucik prostrelil hlavu v tom samem sklade. omlouvam se za tu grafiku, ale ukazuje to tu dobu kdy mi nekdo dal jedny orliky z deseti. k zamysleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo111 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 jeste do toho zapocitejte inflaci, to neni tak dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 20. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 (upraveno) to Matylda2011 - takhle se získávají , ne honěním chlapů s Orlíkama na fóru, ale dej se na vojnu a šarže ti je zadarmo budou nosit až pod nos No hned bych šla, protože jste tam měli všichni flákárnu, fasovali Orly a doteď na to rádi vzpomínáte. P.S.: Nikoho nehoním !!!!! Berte, měl by ses vzhlídnout v tom kapitánovi a jedny poslat za mnou na moravu Upraveno 20. ledna 2011 uživatelem matylda2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Bobo111, to je příběh jak sviňa, to se krásně čte. Ty moje byly prý původně koupeny v bazaru. Úplně fádní konzumní příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Ku.va, tak na vojně jsem byl taky přes revoluci, ale evidentně na úplně blbým místě (Karlovy Vary)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Ku.va, tak na vojně jsem byl taky přes revoluci, ale evidentně na úplně blbým místě (Karlovy Vary)... Nic si z toho nedělej, já byl v Olomouci a taky nic...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 (upraveno) Pro případné zájemce, na AUKRU se objevily Armádní hodinky PRIM ORLÍK r.v. 65-xxx. Viz : http://aukro.cz/arma...1505405984.html Počet zhlédnutí je už více jak 1000. Příhoz žádný, fotky otřesné. Upraveno 14. března 2011 uživatelem JiPoLit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Pěkná cena;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Cena asi není úplně nereálná, ale kvůli těm totálně mizerným fotkám to podle mě nikdo nekoupí. Dyť z toho je sotva poznat, že jsou to hodinky a ne hrnek na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Já tu cenu komentoval ze svýho pohledu. Těší mě Taky si myslím, že když je někdo chce, tak 80 nebo 100 už asi nehraje roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Cena asi není úplně nereálná, ale kvůli těm totálně mizerným fotkám to podle mě nikdo nekoupí. Dyť z toho je sotva poznat, že jsou to hodinky a ne hrnek na kafe Dnes jsem si to namátkou naklikl a fotky se vylepšily. Z nich se Orlíky zdají být ve velmi slušném stavu. Fotka dýnka však zatím není. A nepamatuji se, že by nějaké primky na Aukru měly pár dní před koncem aukce 1900x zobrazení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 (upraveno) Možna se o to na konci aukce ještě poperou u nás je možný všechno Upraveno 15. března 2011 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Doufejme, bylo by super, kdyby je fakt někdo koupil . Nejlépe někdo odsud... Matyldo?Jinak ty fotky jsou fakt už lepší, stav hodinek vypadá docela ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se