Skidovali Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) Dobry vecer vsem. Chtel bych zde predstavit takovou moji malou sbirecku, kterou jsem zacal sbirat asi pred rokem a pul. V Penny marketu na nakupu jsem uvidel kupon od firmy Atlas edition na sbirku kapesnich hodinek, tak jsem odeslal prihlasku a kazdy mesic mi chodi jedny kapesni hodinky. Jsou to repliky a ke kazdym hodinkam je certifikat a nejake to povidani o danych hodinkach. Zajimalo by me jestli nekdo ze zdejsich clenu o teto sbirce vi a nebo jestli to take nekdo sbira. Fotky tu vystavim vsech 16 kousku, snad me admin a moderator nezabije. :-D Omluvte zhorsenou kvalitu fotek, fotil jsem takovehle veci poprve a jen kompaktem. Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem Skidovali
Skidovali Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Prvni hodinky se jmenuji Loire Pohled na zadni cast hodinek
Skidovali Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Esprit du Temps Pohled na otevrene hodinky Zadni strana hodinek
Skidovali Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Ingenio Chceš slyšet krutou pravdu? Ano.
Bert Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Chceš slyšet krutou pravdu? Horhe, počkej až dolepí i osmnáctý kousek. :-)
Horhe Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Docela by mě zajímalo, čeho repliky to jsou. Je to čínskej aušus mizivé hodnoty. Sběratelská hodnota je nulová. Mrzí mě, že jsem ti zkazil radost.
Skidovali Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Tak koukam, ze tu taky je par lidi co tuhle sbirku ma. Hledal jsem ji tu vsude ve vyhledavacich a nejak jsem nenasel, ze by to sem nekdo daval. Jestli to tu nekde je tak se priznejte, at se tu s tim nevylepuji zbytecne. :-D
Skidovali Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Docela by mě zajímalo, čeho repliky to jsou. Je to čínskej aušus mizivé hodnoty. Sběratelská hodnota je nulová. Mrzí mě, že jsem ti zkazil radost. Tak vim, ze to nejsou zadne zazraky, ale myslim si, ze na stenu docela pekne zatisi. ;-) Hlavne za tu cenu. ;-)
Horhe Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Hlavně že ti dělaj radost. Tady to ale moc lidí neocení.
Skidovali Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Hlavně že ti dělaj radost. Tady to ale moc lidí neocení. Oka, tak to radsi prestanu sem postovat a jdu se odplazit jinam.
Bert Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Čemu na otázce: ČEHO TO JSOU REPLIKY? jsi nerozumněl? :-) Víš, mně by Tvá odpověď taky moc zajímala.
Skidovali Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Čemu na otázce: ČEHO TO JSOU REPLIKY? jsi nerozumněl? :-) Víš, mně by Tvá odpověď taky moc zajímala. Koukam a vidim, ze to ma 4 kola, tak to budou asi repliky aut.
Bert Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Koukam a vidim, ze to ma 4 kola, tak to budou asi repliky aut. Tak ještě jednou. Aby něco bylo replikou, je potřeba, aby byl originál. Tak mi prosím napiš, něco o originálech, když jsi k tomu dostal tak skvělé povídání.
Frantik Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Další blázen, poslední dobou se to tady jima jen hemží
skalis Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Urcite se nemusis plazit pryc, ale skutecnost je takova, ze ty "hodinky" jsou cinsky sunt s nulovou hodnotou. Nevim sice, kolik staly, ale kdyz si i libovolne nizkou cenu vynasobim sestnacti, vyleze beztak dost smutny cislo. Lepsi si za ty penize zajit treba na kus steaku a pivko. Kapesni hodinky se proste v Penny nekupuji.
mikymik Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Tohle je moc smutne vlakno o zkazene radosti PM cibule bych zkusil na Aukru rozprodat, drobet doplatil a poridil jedny pekne, co budou delat radost a nikdo se nad nimi nebude osklibat, i kdyz ani z toho si, Skidovali, nemusis prece nic delat a razit si svou vlastni cestu Tyhle se mi docela libi a do 1500 Kc by to byla dobra koupe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se