FrantisekH Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Pánové chvilku jsem tu nebyl a koukam že jste to tu rozjíděli, já si užívam zatím volníčka a od prvního do nový práce.. a to jsme tu ještě nezapili, takže ve který hospodě sedíte večer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 V týhle! Tak držím palce, ať se v nový práci daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Geo tak doval piva já mam jenom rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Já myslím, že nějaký to pivo každej máme, rum taky a spoustu dalšího, je těžká doba :-) Takže to tu mužem večer zapít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 hlavně si hodně tu těžkou dobu děláme #nezertokoblihovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 No my už jsme si s kolegou říkali, že si koupíme na balkon do kanclu plastový židle, abysme měli alespoň nějakou zahrádku. Kousek od kanclu, kam na zahrádku normálně chodíme, prej včera nebo předevčírem začali prodávat točený s sebou (chodí tam poměrně hodně štamgastů normálně), tak si tam skočíme, odnesem si to na balkon, a bude :-) Páč prej až ty zahrádky votevřou, tak nás stejně rozsaděj každýho do "jedný lavice" :-( Kdo pracuje venku na vzduchu, si dokáže představit, co je to za žízeň v létě, když je jeden třeba šest hodin v práci venku. A doplňovat tekutiny je nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Na zahrádky bych nespoléhal: https://www.facebook.com/717353861694044/posts/2853488654747210/?vh=e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 :-))) To jsou porodní bolesti, to se za pár měsíců doladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 U nás to máme vychytaný.. ke každýmu pivu vidle nebo lopada .. hobby market jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Tak točený s sebou fakt maj. No to je pohádka... Tak teď ještě objednáme ty židle a je to. Alza hobby 199,- za kus židle, no nekup to :-)) A až to skončí, vyhodíme je do plastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 a já mam lepší nápad, kdo tady první čapne toho kovida tomu domluvim rande s agentem Burešem, ale pro jistotu mu přidam do kapsy ještě obálku s antraxem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Ani nevim, kdo vyhrál konkurs na Bureše. Jestli Nývlt nebo Macháně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 jo já taky ne..ale tohle je přenosný dostanou to všichni tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Bryen ve spolek....tak Franto,hod mi jedno vychlazený ke stolku do rohu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Gusto máš ho tam.. a já si přisednu s rumem a povídej nějakou historku od zubáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 tak kde jsou kde jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Hele, historka žádná...já jsem teď na mateřský dík za pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 na mateřský? tak šij aspoň roušky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Njn... očr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Decka chrni, kamna hrejou...akorat na cigaro musim ven. Uplně jsem se lekl, že jsi u mě na chalupě. Stejný kachláky. Kde to je, jestli to není tajný? Já to mám na Horním Újezdě. Otakárek je suprovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se