mondeo2 Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Jsem taky včera usnul s noťasem na pupku, tak mějte pěknou neděli.
vraby Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Dnes žadný alkololik? Brzo? Jak pro koho.
FrantisekH Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 alkoholik žádnej ale já tu sedim u kafe a ledovýho čaje..
FrantisekH Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 no možná to proložim zmraženym jágrem
FrantisekH Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Torr dobrý.. já tu mam Alice Coopera, včera jsem nestihl koncert tak si ho dam aspoň takhle
vraby Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Staré Torr,vařim prvni dvd,za komošú první zmínka v MetalHammer
Gustaf Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 aaaa...Franta má novej avatar.....tož na zdraví...dávám Braníííík
Sphinxx Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Taky, zejtra mě čekají důležité zkoušky, takže to zalomím max v deset, ale včera tu bylo prázdno :D
FrantisekH Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 jak prazdno? jsme tu byli s vrabym
Sphinxx Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 To jo, ale vodešli jste moc brzo Franto , já tu byl později ... , jen jsem to prošel a už jsem nechtěl přispívat, tak jsem si nalil a šel spát ,,, heh v 2:30 hodin . Tak snad příště ....
FrantisekH Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 jo ve 2:30 jsme tu rozhodne nebyli..
African Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Nazdar kluci, tak já tedy po pátku nechci chlast tak minimálně týden ani vidět, včera jsem myslel, že umřu.... Jsem si nalil sklenku jemné amaruly a tímto pro mě den končí
Sphinxx Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Já jdu taky spát Afri, Fanda odešel taky, Vraby asi též, je tu pusto prázdno, tak snad pátek - sobota příští tejden. Já se pro dnešek loučím brzo ... mějte se.
mondeo2 Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Nazdar kluci, tak já tedy po pátku nechci chlast tak minimálně týden ani vidět, včera jsem myslel, že umřu.... Jsem si nalil sklenku jemné amaruly a tímto pro mě den končí No já zas po fčerejšku, malá oslava neteřiných deseti a návrat domů v půl čtvrtý ráno.............ani nevím co jsem všechno pomíchali asi nejhorší byl na závěr šampus do půlitru.........no.Se těším na pondělí, to už mi bude dobře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se