FrantisekH Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 schovám se tiše do rohu a budu dělat že tu nejsem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Dobře prvně vykostím Lamiczku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 co provedl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Chce abych s nim šel ráno v 6 do fitka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 dej pokoj..vy v tom brne zrochu magorite ne v sest behat v sest do fitka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 hlasim prichod..na stole rizecky z bedly a stellicka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 dej pokoj..vy v tom brne zrochu magorite ne v sest behat v sest do fitka..Šílenci to jsou ' Zdar Gustaf, vrahu stromů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 i kdyz kdybych mozna neco delal mel bych zivot kvalitnejsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Zdar Gusto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 afri to vis, musim necim topit..a ja beru jen ty nemocny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 i kdyz kdybych mozna neco delal mel bych zivot kvalitnejsi..Za dva roky jsem přibral 18 KG, proste něco dělat musím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Zdar Gusto zdary a nazdravi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Za dva roky jsem přibral 18 KG, proste něco dělat musímtaky bych mel jenze ja se nedonutim k nicemu..nejak bych potreboval absolutni restart zivota zacit uplne znovu...ale nemam na to nejak odhodlani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Is anybody out here? Čumím na Discovery a ti kluci kamioňácký z Austrálie nejsou vůbec špatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 nejak bych potreboval absolutni restart zivota zacit uplne znovu...ale nemam na to nejak odhodlani Hmmm ...Cítím se poslední dobou hodně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Zdravím pánové, já se poslední dny zdržoval v Praze a tam jsem se věnoval nevirtuální hospodě. Nicméně myslel jsem na vás. Včera jsem dorazil z Prahy nakonec ve 3 ráno, vlak měl spoždění, tak mi ujel rozjezd a hodinu se mi čekat nechtělo, tak jsem jel taxíkem, kterej byl dražší než inzerovali a nakonec jsem nemohl usnout, takže jsem do 7 ráno čuměl do zdi - no samé radosti... Ty životní restarty - mám kamaráda, co to zvládl. Změna místa, zhubnul 30 kg a na srazu 10 let od maturity vypadal, jako by se nezměnil - když mu doktor řekl, že má vředy, tak si našel nějakou brutální dietu, kde piješ jen destilku. Nabíhá se do toho pomalu a vydržel to ve finále po cca 4 měsících postupného přidávání 14 dní. Pak jedl jen ovoce a zeleninu a postupně přidal maso. Vypadal a byl fakt hodně v pohodě. Před tím pil ligu a kouřil jak kamna, teď už si jen zahulí z vaporizeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Hmmm ...Cítím se poslední dobou hodně stejně.bohužel čím víc máš závazků tím hůř to jde.. a člověk nemá moc chuť se vrhnout do neznáma.. jak by se dalo říct lepší je bosýma nohama chodit po střepech než se vrhnout po hlavě do černé díry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 si našel nějakou brutální dietu, kde piješ jen destilku.Četl jsem "desítku" a už jsem to chtěl hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Hele Bandi je skrytej štamgast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Zdravím jádro. Za humnama je domácí hospúdka a nové vrchní. Skusil sem a nechce se mi domů. Odesláno z mého HTC Vision Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se