Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

no máš co dohánět..........................ještě nebyl v hospodě       :frusty: ..............takový jak se tom u říká.................no kulturní mezery máš teda

Odesláno

Zdarec hoši, doporučuji všem krásnou procházku lesem, paráda, teď ta Plznička bude teprve chutnat :-) Ceptor, na zdraví'

dal jsen s dcerkou hodinovou procházku a super, člověk se tak hezky rozhejbal a trochu vymrzl (bundu jsem nezapínal ) a doma čekal horký groček.........super

Odesláno

Dal jsem krásných 25 skalami a jsem úplně jinej člověk, myslím, že už nejsem ani moc buzejant, Kat bude smutný :-) ale pivko tedy chutná...

Odesláno (upraveno)

Co se dá dělat Laiczka taky dejchá.. A stejně jsi stál v posteli za h...o.. Furt unaveneý z nějakých tůr..

Kat bude smutný :-)

Upraveno uživatelem Kat251
Odesláno

:-) já ti dám unavenej, jsem sebou vždycky házel, až se ti s toho hlava točila, tak nekecej :-) jinak, kde paříš? Já dopijim Rakii, co tady nechala návštěva, pohoda*

Odesláno

Teď jsem přijel konečně domů z poslední návštěvy a konečně mi začínají klidné Vánoce, myslím že mám dost a už nebudu pít...

Odesláno

Ja vždycky skončím s tou věcí, která mě nějakým způsobem omezuje v tom co mám rád a chlast mezi ně zatím nepatří. Manželky se nesmí počítat, z nějakého důvodu tady prostě jsou a je jen na každým, jestli se s tim vyrovná, nebo ne, hi hi hi :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...