African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Chlastááááámeěěěěšššš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 tak navrat z hojehe a uz drzim skopicek.brusle super a vyhra 3 : 2 btw, tretiho fika sem daval ja..tak zerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Hezky Gustafko, gratulace Jsem nebruslil sto let, teď chodím tedy s malým, ale jen tak ho vláčím zatím a já v botech\\" Na nožích bych se asi zabil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 jsem si myslel že dneska nebudu, a co myslíte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Budeš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Já už byl .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Já taky, ale co Mondeák? Byl bych velmi nerad, kdyby už nebyl, vždyť to trvá věčnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 uz budu, uz budu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 myslel jsem chlastatt..............kamarádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 musel jsem, tady běžela Angelika tak jsem se muset votupit..................a pustil jsem si k tomu Strážce galaxie........................válel jsem se smíchy ten mýval nebo co to bylo neměl chybu.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Já už jsem se bál Mondeo, že máš nějákej stresík, uf, takže paříme kluci Jsme zdraví jak buci, péra stojí, knock, knock, knock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 stresík ? co to je? jsem odváčný a silný...................zitra jdu (teda jdem) na voběd ke tcchýni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Každej se bojí tchýně a já s tou mojí mám úplně luxusní vztah, snad nejsem jedinej? A nespím s ní, jako můj kámoš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Fuj tchyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 já se jí taky nebojím, a i vařit docela umí tak co.Jen přemešlím jestli autem nebo pěšky asi pěšky trochu ji vypiju bar ni...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) Moje řeč, do pěti km pěšky Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Já si v příštím životě vezmu sirotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) Happy new year motherfuckers Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 V 27. 12. 2014 v 23:00, geometr napsal: Já si v příštím životě vezmu sirotka.vem si Afričana a zažiješ nepoznané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Prej je to zkratka tchoř a svině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se