mondeo2 Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 pivko mám taky ale nevím jak dlouho vydržím, dneska jsem venku docela vytuhnul když jsme přiravovali jednu firmu na přepojení na agregát
African Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Hallo lucky boys Chlastám celej den a teď už čekám jenom na malýho až usne, chová se jak upír, to je masáž"
gunman Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 večer jsme dovezli našeho 10-ti týdeního bostona, teď na mně spí,piju brut a je mi fajn
African Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 večer jsme dovezli našeho 10-ti týdeního bostona, teď na mně spí,piju brut a je mi fajn To je ten pejsek, co když nespí, tak nevíš kam kouká Jsou ovšem roztomilý, to máš recht"
African Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 tak to nevím,teď zrovna spí :-) Uvidíš ráno Jinak ta moje taky zařezává"
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Hallo lucky boys Chlastám celej den a teď už čekám jenom na malýho až usne, chová se jak upír, to je masáž" a ty se mu divík kouká celej den jak si tatínek užívá tak se nediv taky by si určitě něco dal
African Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 a ty se mu divík kouká celej den jak si tatínek užívá tak se nediv taky by si určitě něco dal Asejc bude fakt můj, hi,hi ,hi Teď odpadl, to se nevidí" Do poslední chvíle řádí, pak se postaví, nadechne a odpadne, no a spí, čověk má úplně strach co so mu stalo, je to ďáblík Už jsdem se na to ptal a prej jsme byli všichni divný, já prej usínal takhle do sedmi let, třeby u večeře jsem odpadl a bylo, no to je p...l, asi budu brzy šedivej"
Gustaf Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 tay je zase narvano ze si nemam kam sednout. dopiju beera a jdu chrnet :-D
FrantisekH Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 asi zacnu psat a cist jen tohle vlakno je tu takrikajic nejvic v klidu a bez dohadu
Gustaf Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 jj, tady má totiž každej dobrou náladu :-)
FrantisekH Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 ja ted asi jo po par hovorech se sefem jsem vic v klidu jak pred tydnem
Gustaf Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 tak tě zaúkoloval na nové pozici? Tak špatný to nebude, což?
FrantisekH Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 ani ne zaukoloval spis jsme si vyjasnili situaci...ale to je spis na pokec u kafe
Gustaf Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 důležitý je, že je teď spokojenost na obou stranách..mno tedy hlavně na tý tvojí, když ses novýho místa tak obával
zhrado Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 chlapci. Je piatok. Tak klidek. Pivko, vínko abo dačo iné :-) hlavne na zdravie. Idem skúsiť ako to vyzerá vonku :-)
FrantisekH Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 chlapí tak jsem sem zas nakoukl..dá si někdo se mnou panáčka na moje tři pětky???
zhrado Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 ja som si jeden nalial tak na zdravie :-)
FrantisekH Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 no sláva já myslel že to budu zapíjet sám..
Eman2208 Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 no sláva já myslel že to budu zapíjet sám.. Tak jsem si taky dal panáka, mám za sebou těžkej týden, takže na zdraví !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se