sureshot Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Ustretovy ochotny a bezproblemovy aj obchod aj mt01, dakujem
Cyril Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Jo jo, můžu jenom pochválit a doporučit. Ještě jednou díky Vlasto!!! Díky Tobě jsem měl teprve ty správný Vánoce
mt01 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Díky moc, pánové. To jsem nečekal a vážím si toho.
RomanP Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Já jen doplním, že mám od Vlasty natahovač a protože jsem měl čas na výlet, musím napsat, že mimo férového obchodu zbyl čas i na prima pokec. Díky :-)
mt01 Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Já jen doplním, že mám od Vlasty natahovač a protože jsem měl čas na výlet, musím napsat, že mimo férového obchodu zbyl čas i na prima pokec. Díky :-) Díky. jj bylo to moc fajn pokecat, škoda jen že bylo málo času. Snad někdy příště.
M3maniac Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 S Vlastou jsem kecal asi 10 minut po telefonu a musím říct v pohodě típek , bral jsem od něj jen box na hodinky ,ale velká spokojenost !
Moty Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Sice jsme s Vlastou neudělali hodinkový deal, ale pokec byl moc fajn, kafe taky dobrý a buldoci fakt super psice, tomu říkam bojovej pes umlátí vás ocasem, i když v jejich případě to moc nejde:D
mt01 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Sice jsme s Vlastou neudělali hodinkový deal, ale pokec byl moc fajn, kafe taky dobrý a buldoci fakt super psice, tomu říkam bojovej pes umlátí vás ocasem, i když v jejich případě to moc nejde:D díky Honzo, stroj už dostává nafrak, pokec moc fajn, seika ve mě zanechaly stopu a omegy oživily vzpomínky, škoda jen že bylo málo času, tak snad někdy příště
Návštěvník Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Odesláno 30. března 2013 Přesná, jednoduchá, rychlá transakce. Perfektní stav hodinek. díky, bylo mi potěšením
vraby Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Osobka u kafíčka s Vlastou,bezva pokec,málo času,ale i tak bylo fajn poznat dalšího blázna. +1
Xenomorfus Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 Náš první společný obchod a vše na jedničku. Bezvadná komunikace a porozumění. Okamžité odeslání hodinek, zkrátka jak se sluší a patří! Děkuji, hluboké klonění a kdykoliv zase!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se