Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jo jo, můžu jenom pochválit a doporučit. Ještě jednou díky Vlasto!!! Díky Tobě jsem měl teprve ty správný Vánoce :smile_anim:

• 2 weeks later...
Posted

Já jen doplním, že mám od Vlasty natahovač a protože jsem měl čas na výlet,

musím napsat, že mimo férového obchodu zbyl čas i na prima pokec.

Díky :-)

Posted

Já jen doplním, že mám od Vlasty natahovač a protože jsem měl čas na výlet,

musím napsat, že mimo férového obchodu zbyl čas i na prima pokec.

Díky :-)

Díky. jj bylo to moc fajn pokecat, škoda jen že bylo málo času. Snad někdy příště.

Posted

S Vlastou jsem kecal asi 10 minut po telefonu a musím říct v pohodě típek , bral jsem od něj jen box na hodinky ,ale velká spokojenost !

• 1 year later...
Posted

Sice jsme s Vlastou neudělali hodinkový deal, ale pokec byl moc fajn, kafe taky dobrý a buldoci fakt super psice, tomu říkam bojovej pes umlátí vás ocasem, i když v jejich případě to moc nejde:D

Posted

Sice jsme s Vlastou neudělali hodinkový deal, ale pokec byl moc fajn, kafe taky dobrý a buldoci fakt super psice, tomu říkam bojovej pes umlátí vás ocasem, i když v jejich případě to moc nejde:D

díky Honzo, stroj už dostává nafrak, pokec moc fajn, seika ve mě zanechaly stopu a omegy oživily vzpomínky, škoda jen že bylo málo času, tak snad někdy příště

• 3 months later...
Posted

Přesná, jednoduchá, rychlá transakce. Perfektní stav hodinek. díky, bylo mi potěšením

• 1 year later...
  • 5 years later...
Posted

Náš první společný obchod a vše na jedničku. Bezvadná komunikace a porozumění. Okamžité odeslání hodinek, zkrátka jak se sluší a patří! 

Děkuji, hluboké klonění a kdykoliv zase!