Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim všechny uživatele zdejšího fora.

Vybírám hodinky do cca 6500kč, nejspíš mám jasno, že to budou jedny viz příloha. Tady bych se chtěl zeptat, které byste si vybrali Vy? Nebo případně uvítám i jiné návrhy.

post-14435-091733400 1295242676.jpg

Odesláno

jako Kibi a Vraby s tím, že bych asi koukl po světlejší verzi pokud se budou ty hodinky nosit každý den. Kdo ví, jak odolná bude ta povrchová úprava...

Odesláno

Domoloko:

A ty troje automaty tam jsou schválně?

Já bych si nejdřív ujasnil jestli chci automat nebo baterku...

Mě osobně se líběj ty první automaty (ocelový pětky). Jsou takový designově pohodový, kalibr věčná klasika. Jediný riziko vidím, kdyby měly plechový tah (tedy z ohýbaných ocelových destiček, nikoliv z masivu).

Dám ti ještě jeden tip na pěkně zpracovaný hodinky +/- v týhle ceně:

http://www.budiky.cz/Hodinky/Swiss-Military-Hanowa/

Nějaký chrona jsem měl v ruce, byl jsem překvapen, že byly na pohled hezký, slušně udělaný a měly plynule jdoucí vteřinovku chrona.

Odesláno

Já dávám hlas pro celočerná Seiko chrono... (no jako Kibi)

Odesláno (upraveno)

2bandicoot:

Máš pravdu, že baterku nechci, takže ty černý seika padaj... musim přehodnotit vyběr, tady sem ujel nad designem asi...

Sem zase uplně na začátku s výberem sakra :D, nakupu v zahraničí bych se nebranil, kdybyste měli nějakej tip..

edit: poradíte, kde maj v praze velkej výběr hodinek?

Upraveno uživatelem Domoloko
Odesláno

....... nejspíš mám jasno ......

Nemáš. Pokud vybíráš z 11 modelů, tak jsi IMHO na začátku. :D Ale abych tady jen neplevelil, tak za mě dolní řada vlevo. ;)

Odesláno

Zdravim všechny uživatele zdejšího fora.

Vybírám hodinky do cca 6500kč, nejspíš mám jasno, že to budou jedny viz příloha. Tady bych se chtěl zeptat, které byste si vybrali Vy? Nebo případně uvítám i jiné návrhy.

druhé zprava dole
Odesláno

Ahoj za mě druhá řada a to první nebo druhé. Ale asi ty druhé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...