Domoloko Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Zdravim všechny uživatele zdejšího fora.Vybírám hodinky do cca 6500kč, nejspíš mám jasno, že to budou jedny viz příloha. Tady bych se chtěl zeptat, které byste si vybrali Vy? Nebo případně uvítám i jiné návrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 za mě ty první černý Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dundal Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Mě se líbí ty poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgiano Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Aa mně se líbí ty dvoje citizeny nahoře v pravo! Jinak ty seika jsou super jen za 6500 bych asi z principu nechtěl seiko 5 řadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 mě ty černé chrono jako kibimu a hned vedle ty bílé(4 z prava dole) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 jako Kibi a Vraby s tím, že bych asi koukl po světlejší verzi pokud se budou ty hodinky nosit každý den. Kdo ví, jak odolná bude ta povrchová úprava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Domoloko:A ty troje automaty tam jsou schválně?Já bych si nejdřív ujasnil jestli chci automat nebo baterku... Mě osobně se líběj ty první automaty (ocelový pětky). Jsou takový designově pohodový, kalibr věčná klasika. Jediný riziko vidím, kdyby měly plechový tah (tedy z ohýbaných ocelových destiček, nikoliv z masivu). Dám ti ještě jeden tip na pěkně zpracovaný hodinky +/- v týhle ceně:http://www.budiky.cz/Hodinky/Swiss-Military-Hanowa/Nějaký chrona jsem měl v ruce, byl jsem překvapen, že byly na pohled hezký, slušně udělaný a měly plynule jdoucí vteřinovku chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 mne se libi ta cerna chrono seika - treti zprava dole souhlas s Kibim..jsou nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 naprosto bez zaváhání.....nahoře úplně vpravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Já dávám hlas pro celočerná Seiko chrono... (no jako Kibi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domoloko Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) 2bandicoot: Máš pravdu, že baterku nechci, takže ty černý seika padaj... musim přehodnotit vyběr, tady sem ujel nad designem asi...Sem zase uplně na začátku s výberem sakra , nakupu v zahraničí bych se nebranil, kdybyste měli nějakej tip.. edit: poradíte, kde maj v praze velkej výběr hodinek? Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem Domoloko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bornholm Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Koscom na Poříčí má asi největší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 jsem pro to co bandicoot-přeci jen automat a nebo pro ty co kibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Ty černé quarz bych ale nezavrhoval..Do roka budou doma jako další hodinky tzv. "na lítání" ... tutovka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 ....... nejspíš mám jasno ...... Nemáš. Pokud vybíráš z 11 modelů, tak jsi IMHO na začátku. Ale abych tady jen neplevelil, tak za mě dolní řada vlevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Druhá řada, 1. zleva nebo 2. zprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honky Tonky Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Zdravim všechny uživatele zdejšího fora. Vybírám hodinky do cca 6500kč, nejspíš mám jasno, že to budou jedny viz příloha. Tady bych se chtěl zeptat, které byste si vybrali Vy? Nebo případně uvítám i jiné návrhy. druhé zprava dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Ahoj za mě druhá řada a to první nebo druhé. Ale asi ty druhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 2bandicoot: Máš pravdu, že baterku nechci, takže ty černý seika padaj... Ne tak úplně, ve spodní řadě druhý zprava jsou černý a automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huli Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 přidám ti jedny co se líběj mě, ať to nemáš tak jednoduchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se