Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou to fakt krásný hodinky, akurátní ve všech směrech, zvenku snesou srovnání s markXII. kibi - ten pásek je utaženej jak tlakovej obvaz, nebrní tě ruka ?? :)

Odesláno (upraveno)

Kibi, nemas fotku diametru 55 (třeba od Oniona) na ruce? Na tobe, jako jednom z mála, by mohly vypadat akorát Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník Kamil
Odesláno

Halt Omega, no... :)

Jenže ty se nedělaly s mimostředkou, ta tomu u Orlíků dala vzhledově a pocitově vyšší úroveň, řekl bych.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Kibi, nemas fotku diametru 55 (třeba od Oniona) na ruce? Na tobe, jako jednom z mála, by mohly vypadat akorát Posted Image

Podívej se sem.

EDIT: To je vlastně taky jen 52mm, takže Vodolaznyje, ty mají 60mm:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Na normální ruce vypadají takhle:

teprve na tehle fotce jde videt, jak MOC tak chybi ten pasek, ktery by kopiroval pouzdro. ta mezera to kazi! nechci zpochybnovat accutronovo tvrzeni, ale... snad se to da nekde nechat vyrobit levneji? Cina, Indie...? Nebo se nejake obdobne pasky uz snad delaji... Orliky mam rad, moc rad, ale tyhle detaily to zbytecne srazeji.
Odesláno

Chlapi, díky za fotky Orlíků na ruce (i Kamilovi, který to vzal doslovně :thumbsup_anim: ). Z fotek na 1. stránce se mi zdá, že řemen na té limitce je delší než na origo Orlících. Může to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Dále jsem se chtěl zeptat, jaký min. průměr zápěstí ten řemen zvládne - tedy, jaký průměr to je na poslední dírku? Díky moc! Jsou to fakt nádherný hodinky!

Odesláno (upraveno)

V těch vodolazech je kibi ??? To jsou tak velikánský ???

Mně ten řemen vlastně ani nepřijde , že je sráží, jen je nepozvedává. Stylisticky se k nim myslím moc nehodí, ale popravdě jen o chlup hůře, než ten originální, ale za to se sním dají bezvadně nosit na ruce, nejen přechovávat v krabičce - je příjemný na dotek a ohebný - o od toho tenhle model je, ne? Takže se to dá považovat za modernizaci, přizpůsobení dnešnímu stavu techniky a uživateli.

Jako kdyby na repliku 130 RS pro fanoušky dali moderní pneumatiky.

To samé podle mne platí o sklíčku, to bullitproof, je-li celé, je vítaná frajeřinka navíc pro military fandy ( kterých si to asi koupilo nejvíc) a případný safír se mi jeví jako uživatelsky adekvátní alternativa k plastu. Samozřejmě by bylo mnohem lepší, kdyby byl vypouklý stejně, jako původní plast, ale je to prostě přijatelný kompromis. Jako kdyby na repliku 130 RS pro fanoušky dali třeba leštěný nerez nárazník místo chromovaného.

Absenci incablocu naproti tomu vnímám jako tupý downgrade. Jako kdyby do repliky 130 RS pro fanoušky dali motor ze sériové stovky.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Absenci incablocu naproti tomu vnímám jako tupý downgrade. Jako kdyby to do repliky 130 RS pro fanoušky dali motor ze sériové stovky.

:cheers:

Odesláno

Chlapi, díky za fotky Orlíků na ruce (i Kamilovi, který to vzal doslovně :thumbsup_anim: ). Z fotek na 1. stránce se mi zdá, že řemen na té limitce je delší než na origo Orlících. Může to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Dále jsem se chtěl zeptat, jaký min. průměr zápěstí ten řemen zvládne - tedy, jaký průměr to je na poslední dírku? Díky moc! Jsou to fakt nádherný hodinky!

Tento přírodní kaučuk zvládne zápěstí na poslední dírku 16,5 cm. Velmi příjemně se nosí, člověk nemusí řešit jestli může s hodinkami do vody, akorát postrádam ještě druhou příchytku na provléknutí volného konce řemínku. S pouzdrem jsem naprosto spokojen, aretace na safírových kuličkách funguje dokonale, i ten stařičký kal. 50 odvádí dobrou práci, do +10 sek. za den (natahuji ráno a večer), při jednodenním nátahu odchylka činí asi 20 s. Této limitce bych akorát vytknul vyšší cenu, na druhou stranu sehnat NOS původní Orlíky za 45 tis. je nemožné.
Odesláno

Díky za odpověď. Nikdy jsem Orlíky v ruce neměl, takže mě překvapilo, že je ta luneta je aretovaná! Původně jsem si myslel, že na tom bude stejně jako ta na Igenech. Co se týče příchytky na konec řemenu, tak toho jsem si všiml hned... to podle mě není moc šťastné řešení, zvlášť v případě tenčí ruky.

Odesláno

Tak me nedelaji plus 10, ale plus minuta za den, coz je podle "nauky" oukej. A ja jim to prozatim odpoustim. Halt jsou to Primky a ne zadne nadupane svycary :) Jo a ten kaucuk je spica. Nosim ho k obleku, hehe. Zatim nemam potrebu menit. Taky ta luminiscence jaksi chybi, radsi bych vypukly lestitelny plast, treba s gravirovanym napisem Orlik na sestce :) Zatim me nejhezci primky. Ted jeste Prim Traktor LE v platine ...

Odesláno

Ted jeste Prim Traktor LE v platine ...

Koukám: skromnost sama .... :-) Paráda, více nás, takových fandů. Pokud by někdy ozdobily Tvou ruku, budu škemrat, abych se na ně mohl podívat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...