Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

a nech je slint dokonalý - limitka sbgh005, magický temný zelený ciferník údajne znázorňuje - ak si dobre spomínam - pohľad na husté lesy v okolí hodinárskej dielne. beznádejne rozpredané v r.2009. pre porovnanie na obrázkoch aj sériové "čierne" sbgh003

pri sbgh003 sa jedná o pravdepodobne najpresnejšie mechanické hodinky súčasnosti pokiaľ ide o toleranciu presnosti udávanú /a zaručenú/ výrobcom. kašlať na presnosť, ten ciferník je umenie:

ZDROJ

post-4112-015234000 1295315488.jpg

post-4112-039806300 1295315809.jpg

post-4112-068436100 1295315816.jpg

post-4112-092568700 1295315821.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

V rádiu začali Perfect Circle /Judith/ a ja som zakopol o toto vlákno. Kocúr na zadných je tam, aj švabach, 2xtrafo pod kapotou, vskutku precízna práca. Jednoducho krásna bodka za inak nervným dňom, čo vy na to?

Jo jo, kocúr na zadných .... Tak bez téhle hlášky to ode dneška u Seik nebude ono :-)

Odesláno

tak u mňa je to táto dvojka japonský dreamteam. teraz už len nazbierať patróny na cvrčka.. :)

Dobrej team. Já jsem vždycky byl (a stále jsem) zahleděnej do SBGA031. To je ten pravý hardcore (já měl vždycky radši Tool než APC). Ale koukám, že cena letí nahoru a to není zrovna fajn. Vždyť by za to byly troje marinemastery... Ono stejně zase skončím u něčeho z řady Mechanical, protože tam jsou taky ultimátní kousky, ale SBDB001, SBDX001, to jsou lákadla :) No nic, jdu zjišťovat co mají v Berlíně skladem. Neudělá si někdo výlet?

SBGA031

Odesláno

Jsou to perfektni oblekovky. Zda se mi, ze v tomhle je ta normalni swiss produkce (Omega, TH, Oris atd.) o krok pozadu. Ja mam doma Sportury na tahu stary asi 5 let,sice v quartzu, ale co se tyka zpracovani pouzdra, tahu, ciselniku, tak je to proste jinde. Nemuzu si pomoci.

Odesláno

Jsou to perfektni oblekovky. Zda se mi, ze v tomhle je ta normalni swiss produkce (Omega, TH, Oris atd.) o krok pozadu. Ja mam doma Sportury na tahu stary asi 5 let,sice v quartzu, ale co se tyka zpracovani pouzdra, tahu, ciselniku, tak je to proste jinde. Nemuzu si pomoci.

Keď porovnávaš top modely od Seiko, tak musíš to isté zohľadniť aj u tej normálnej Swiss produkcie. Určite nezaostávajú. Presnejšie, Top Seiko sa im v každom prípade vyrovná. Sportura je síce fajn, ale tú by som do toho nemiešal.
Odesláno

Dobrej team. Já jsem vždycky byl (a stále jsem) zahleděnej do SBGA031. To je ten pravý hardcore (já měl vždycky radši Tool než APC). Ale koukám, že cena letí nahoru a to není zrovna fajn. Vždyť by za to byly troje marinemastery... Ono stejně zase skončím u něčeho z řady Mechanical, protože tam jsou taky ultimátní kousky, ale SBDB001, SBDX001, to jsou lákadla :) No nic, jdu zjišťovat co mají v Berlíně skladem. Neudělá si někdo výlet?

tak tie 031 sú naozaj dekadentné :) zdroj

zdražovanie GS je prirodzené, ak uvážiš všetky faktory - predávajú to stále pod cenu. po tom čo vyšli na svetový trh to musia dať do súladu. Už teraz sa na niektoré modely GS v japonsku čaká dlhšie než obvykle a zaviedli sa pred časom obmedzenia v dostupnosti na kategórie dealerov /napr. niektoré modely vedia objednať iba "Master Shopy"/.

post-4112-058729200 1295358669.jpg

Odesláno

Když už tu je ten Submariner, tak list price nového a 031 jsou stejné a troufám si říct, že Seiko je někde jinde. Motá se do toho ale DPH, proto by mě zajímaly ceny u Evropských dealerů. Nemůžu je ale najít.

Tu cenu Seika jsme řešili už v jiném vlákně, to je taky rozsáhlý téma :) Už po x-té zopakuji - vzhledem k ceně je kvalita neuvěřitelná. Jenom se člověk musí odprostit od toho, že to je Seiko. A to mi naštěstí nikdy nedělalo problém :)

Odesláno

Líbí se mi že tu roste zájem o Japonce :)

V Japonsku totiž slovo dokonalost nabývá úplně jiných rozměrů...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...