instant Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 V rádiu začali Perfect Circle /Judith/ a ja som zakopol o toto vlákno. Kocúr na zadných je tam, aj švabach, 2xtrafo pod kapotou, vskutku precízna práca. Jednoducho krásna bodka za inak nervným dňom, čo vy na to?
Jay Doll Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 jo! Mám pocit, že jsem díky tobě objevil první Japonské hodinky, které chci. Prostě dokonalost sama!
instant Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 tak u mňa je to táto dvojka japonský dreamteam. teraz už len nazbierať patróny na cvrčka.. zdroj: molle watch a od toho zvyšku si už napamätám...
instant Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) a nech je slint dokonalý - limitka sbgh005, magický temný zelený ciferník údajne znázorňuje - ak si dobre spomínam - pohľad na husté lesy v okolí hodinárskej dielne. beznádejne rozpredané v r.2009. pre porovnanie na obrázkoch aj sériové "čierne" sbgh003 pri sbgh003 sa jedná o pravdepodobne najpresnejšie mechanické hodinky súčasnosti pokiaľ ide o toleranciu presnosti udávanú /a zaručenú/ výrobcom. kašlať na presnosť, ten ciferník je umenie: ZDROJ Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem instant
bandicoot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Na pohled neskutečně precizní hodinky.
grand Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Akonáhle človek okúsi Grand Seiko, už nie je návratu späť...
Bert Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 V rádiu začali Perfect Circle /Judith/ a ja som zakopol o toto vlákno. Kocúr na zadných je tam, aj švabach, 2xtrafo pod kapotou, vskutku precízna práca. Jednoducho krásna bodka za inak nervným dňom, čo vy na to? Jo jo, kocúr na zadných .... Tak bez téhle hlášky to ode dneška u Seik nebude ono :-)
levistrauss Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Mně teda ten ciferník spíš připomíná vltavín :-) A tím spíš je to nádhera! Někdy bych si chtěl hi-beat poslechnout...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Někdy bych si chtěl hi-beat poslechnout...Je to masakr, naživo bych to chtěl slyšet taky Grand Seiko HI BEAT 36000 SBGH001 9S85
levistrauss Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Nááádhera!!! Díky za odkaz, video je super!
Chumpus Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 tak u mňa je to táto dvojka japonský dreamteam. teraz už len nazbierať patróny na cvrčka.. Dobrej team. Já jsem vždycky byl (a stále jsem) zahleděnej do SBGA031. To je ten pravý hardcore (já měl vždycky radši Tool než APC). Ale koukám, že cena letí nahoru a to není zrovna fajn. Vždyť by za to byly troje marinemastery... Ono stejně zase skončím u něčeho z řady Mechanical, protože tam jsou taky ultimátní kousky, ale SBDB001, SBDX001, to jsou lákadla No nic, jdu zjišťovat co mají v Berlíně skladem. Neudělá si někdo výlet? SBGA031
Hoonza Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Jsou to perfektni oblekovky. Zda se mi, ze v tomhle je ta normalni swiss produkce (Omega, TH, Oris atd.) o krok pozadu. Ja mam doma Sportury na tahu stary asi 5 let,sice v quartzu, ale co se tyka zpracovani pouzdra, tahu, ciselniku, tak je to proste jinde. Nemuzu si pomoci.
railmaster Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Jsou to perfektni oblekovky. Zda se mi, ze v tomhle je ta normalni swiss produkce (Omega, TH, Oris atd.) o krok pozadu. Ja mam doma Sportury na tahu stary asi 5 let,sice v quartzu, ale co se tyka zpracovani pouzdra, tahu, ciselniku, tak je to proste jinde. Nemuzu si pomoci. Keď porovnávaš top modely od Seiko, tak musíš to isté zohľadniť aj u tej normálnej Swiss produkcie. Určite nezaostávajú. Presnejšie, Top Seiko sa im v každom prípade vyrovná. Sportura je síce fajn, ale tú by som do toho nemiešal.
instant Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Dobrej team. Já jsem vždycky byl (a stále jsem) zahleděnej do SBGA031. To je ten pravý hardcore (já měl vždycky radši Tool než APC). Ale koukám, že cena letí nahoru a to není zrovna fajn. Vždyť by za to byly troje marinemastery... Ono stejně zase skončím u něčeho z řady Mechanical, protože tam jsou taky ultimátní kousky, ale SBDB001, SBDX001, to jsou lákadla No nic, jdu zjišťovat co mají v Berlíně skladem. Neudělá si někdo výlet? tak tie 031 sú naozaj dekadentné zdroj zdražovanie GS je prirodzené, ak uvážiš všetky faktory - predávajú to stále pod cenu. po tom čo vyšli na svetový trh to musia dať do súladu. Už teraz sa na niektoré modely GS v japonsku čaká dlhšie než obvykle a zaviedli sa pred časom obmedzenia v dostupnosti na kategórie dealerov /napr. niektoré modely vedia objednať iba "Master Shopy"/.
Chumpus Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Když už tu je ten Submariner, tak list price nového a 031 jsou stejné a troufám si říct, že Seiko je někde jinde. Motá se do toho ale DPH, proto by mě zajímaly ceny u Evropských dealerů. Nemůžu je ale najít. Tu cenu Seika jsme řešili už v jiném vlákně, to je taky rozsáhlý téma Už po x-té zopakuji - vzhledem k ceně je kvalita neuvěřitelná. Jenom se člověk musí odprostit od toho, že to je Seiko. A to mi naštěstí nikdy nedělalo problém
shag Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Nejake su uz na Chrono24http://www.chrono24.com/en/seiko/grand-seiko-50th-anniversary-hi-beat-mechanical--id1690578.htm?manufacturerIds=226&sortorder=1&urlSubpath=%2Fseiko%2Findex-10.htm&manufacturerIds=226&urlSubpath=/seiko/index-10.htm&searchResultIndex=293
Martz Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Líbí se mi že tu roste zájem o Japonce V Japonsku totiž slovo dokonalost nabývá úplně jiných rozměrů...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se