instant Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) ....rovnako ako slovo humor edit: to su ti dvaja mali zm.di zo spring drajvu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem instant
Chumpus Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Super. Zrovna, když jsem úspěšně zapoměl na foto-sérii Only in Japan...
Frayer Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Musim uznat ze ty novy Seika jsou vazne krasny
cigi Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 (upraveno) gratuluju instant - úžasná dvojka (tvoje hodinky ), vlastně nebudu kecat, nenapadá mě komplexnější výkon / cena. ty jubilejní jsou taky nádherný, i když si spring drivem nějak nejsem jist. To jiné pojetí humoru jsem v japonsku cítil na každém kroku, tu dokonalost jenom při cestování vlakem. Upraveno 20. ledna 2011 uživatelem cigi
Chumpus Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 25. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2011 omluvam sa za rozmer foto, ale to sem patri v tejto velkosti.. zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 (upraveno) :crying_anim02: Upraveno 19. října 2011 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2011 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Neuvěřitelně parádní hodinky. Jen jsem zvyklý mít na svých hodinkách alespoň trochu luminiscence. Je mi jasné, že tady by lumi nátěr hlavně na ručkách působil rušivě, za indexy bych si drobné lumi tečky představit dokázal.
bandicoot Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Ani jsem netušil, že Seiko dělá takhle krutý GS springdrive chrono.To by sem fakt chtěl...fotky: http://forums.watchuseek.com/f29/fs-new-grand-seiko-springdrive-gmt-chronograph-sbgc003-81748.html
Dantechno Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Svetly s modrenejma ruckama jsou lepci
bandicoot Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Ty vado, to je luxus. Zase ty barevně odlišený ručky chrona. To je pro mě top chrono.
Chumpus Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Ale houby, ouplně nejlepčí jsou titanový odkaz
bandicoot Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 (upraveno) Ale houby, ouplně nejlepčí jsou titanový Já se vytočit nenechám Koukám, že opomíjet tyhle High End Seika byla zásadní chyba. Vkus se mi nějak mění, o víkendu jsem koukal do výlohy s Béčky a ani to se mnou nehlo. Tyhle GS jsou jiný kafe. Upraveno 20. října 2011 uživatelem bandicoot
instant Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 bandi - ale ty si jaky neandrtalec a ked uz sme u tohto modelu, i male dieta vie ze naj su v zlate, 25 tisic americkych susnov a su vase.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 uz len bikolor tah... do toho rolex pelechu by si uz nemal chodit.. nedela ti to dobre
shag Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 do toho rolex pelechu by si uz nemal chodit.. nedela ti to dobre tak tak, minule som sa uz prichytil pri myslienke na suby
bandicoot Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 bandi - ale ty si jaky neandrtalec To jo, máš pravdu, jakýkoliv pokus posunout se k jemným hodinkám skončil neúspěchem. Ke kvádru mám jako běžné hodinky PAM Zero na masivním Heroicu s PRE-V sponou a vrchol jemných a decentních oblekovek je pro mě Doppelchronograph
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se