Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak tak, minule som sa uz prichytil pri myslienke na suby :suicide_anim:

ale ze ta huba neboli :) zo solidarnosti kupim sbdx011 a pozicam ti ich na tyzden... sak oni ta tie pedofilne* chute prejdu raz dva :)

*myslim tu detsku velkost submarinerov

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ale prd, buď spokojenej, máš nejhezčí chrona na fóru (hanhart) :smile_anim:

instant: s tím pelechem to sedlo, to jsem se od srdce zasmál :D

Jinak ty GS jsou nádherné, co dodat. Pro mě takové až moc elegantní hodinky. Strašně mě mrzí, že se nedají koupit Credor Phoenix. Už před lety jsem tu nad nima slintal. Nádherně zpracované hodinky s dobrým kalibrem za velmi dobrou cenu. A ty kříže na číselníku na mě nějak působí :D

Edit: ale když vidím ty dva japončíky na str.2, tak mám zase po chuti a nejraději bych už nikdy nic japonského nechtěl. Ty voe to je děs :D :D :D

ono to rolex doupe zacalo v poslednej dobe produkovat novych mudzahedinov, zachvilu zacnu pachat divne veci na sposob "vymenim novu ochcavku senesmejte vmazutuvolove za elvecka s fialovou lunetou a fontem z unora 1994, znacka jen s kotvickou a komplet papirkama".. :)

tie credory boli super, sam by som ich bral. snad by boli este lepsie oblekovky ako MM300. no a ti dvaja japoncici su predsa severny a juzny pol, to da rozum. sak kukni jak su pritazlivi :)

Odesláno

ale ze ta huba neboli :) zo solidarnosti kupim sbdx011 a pozicam ti ich na tyzden... sak oni ta tie pedofilne* chute prejdu raz dva :)

*myslim tu detsku velkost submarinerov

Pockaj pockaj emperory su na mojom liste uz za chvilu. To si tie oblekovecky rozmyslis...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

azijska l.e. SBGH017 - tradicne mizerne katalogove foto. som zvedavy na ten cifernik na realnych fotkach /ma byt tmavozeleny so zaujimavou strukturou/:

post-4112-066930300 1324753049.jpg

Upraveno uživatelem instant
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Aj, i ortodoxní až fanatický přívrženec swiss made taje při pohledu na níže uvedené foto. O jaký model se jedná, mohl bych poprosit o přesné modelové označení ? Vzhledem ke kombinaci nápisů Seiko a Credor předpokládám, že se již nevyrábí. Nevíte, jestli se vyskytuje na ebay ?

Edit - aha, jsou to Credor Phoenix ? Mají další přesnější označení ?

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Aj, i ortodoxní až fanatický přívrženec swiss made taje při pohledu na níže uvedené foto. O jaký model se jedná, mohl bych poprosit o přesné modelové označení ? Vzhledem ke kombinaci nápisů Seiko a Credor předpokládám, že se již nevyrábí. Nevíte, jestli se vyskytuje na ebay ?

Edit - aha, jsou to Credor Phoenix ? Mají další přesnější označení ?

JJ ty sou parádní

tady je pár řákdů a odkazů od Aldy

Seiko Credor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...