instant Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 tak tak, minule som sa uz prichytil pri myslienke na suby ale ze ta huba neboli zo solidarnosti kupim sbdx011 a pozicam ti ich na tyzden... sak oni ta tie pedofilne* chute prejdu raz dva *myslim tu detsku velkost submarinerov
instant Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Ale prd, buď spokojenej, máš nejhezčí chrona na fóru (hanhart) instant: s tím pelechem to sedlo, to jsem se od srdce zasmál Jinak ty GS jsou nádherné, co dodat. Pro mě takové až moc elegantní hodinky. Strašně mě mrzí, že se nedají koupit Credor Phoenix. Už před lety jsem tu nad nima slintal. Nádherně zpracované hodinky s dobrým kalibrem za velmi dobrou cenu. A ty kříže na číselníku na mě nějak působí Edit: ale když vidím ty dva japončíky na str.2, tak mám zase po chuti a nejraději bych už nikdy nic japonského nechtěl. Ty voe to je děs ono to rolex doupe zacalo v poslednej dobe produkovat novych mudzahedinov, zachvilu zacnu pachat divne veci na sposob "vymenim novu ochcavku senesmejte vmazutuvolove za elvecka s fialovou lunetou a fontem z unora 1994, znacka jen s kotvickou a komplet papirkama".. tie credory boli super, sam by som ich bral. snad by boli este lepsie oblekovky ako MM300. no a ti dvaja japoncici su predsa severny a juzny pol, to da rozum. sak kukni jak su pritazlivi
Chumpus Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 (upraveno) este lepsie oblekovky ako MM300. :D Já vim, že to tak nosí víc lidí, ale stejně se musim smát Upraveno 20. října 2011 uživatelem Chumpus
shag Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 ale ze ta huba neboli zo solidarnosti kupim sbdx011 a pozicam ti ich na tyzden... sak oni ta tie pedofilne* chute prejdu raz dva *myslim tu detsku velkost submarinerov Pockaj pockaj emperory su na mojom liste uz za chvilu. To si tie oblekovecky rozmyslis...
instant Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 :D Já vim, že to tak nosí víc lidí, ale stejně se musim smát ...kde je kamilb ked ho clovek tak potrebuje!
instant Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Pockaj pockaj emperory su na mojom liste uz za chvilu. To si tie oblekovecky rozmyslis... ..dnes mam tieto historische inspirierte chinesische etwas /Dievas/ a celkom ujdu
Chumpus Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 ...kde je kamilb ked ho clovek tak potrebuje! Vy dva mi dáváte zabrat
lub Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 ty GS chrona jsou špička. kompozice na ciferníku, pouzdro, tah.. s těma dlouhýma čudlama jsou takový dost ušatý, ale sedí to.
instant Odesláno 18. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 doslo k najhorsiemu: zive obrazky Seiko Hi-Beat limitovana edicia k 50 vyrociu - Taiwan only - 25 kusov! SBGH009 hovoril by som im "lásočka"..
Chumpus Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Už jsem to dával do nášupu tady. A už jsem taky plakal...
instant Odesláno 18. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 som ich musel prehliadnut, dnes ich vidim prvykrat.. keby ze sú ženská tak šuchorím perie a tokám celý ďalší týždeň
Chumpus Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 To chce pozitivní přístup. Já si myslim, že to je jasný signál ukazující k titanovým chronografům
instant Odesláno 19. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 len pockaj jak vystruham tu bronzovu konzervu k tunakom.. a vono by to slo, ne ze ne
instant Odesláno 24. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 (upraveno) azijska l.e. SBGH017 - tradicne mizerne katalogove foto. som zvedavy na ten cifernik na realnych fotkach /ma byt tmavozeleny so zaujimavou strukturou/: Upraveno 24. prosince 2011 uživatelem instant
tombed Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 i když co do struktury je snowflakes pro mně hezčí, na živo musí být ten cifr pecka, nebránil bych se
Návštěvník Snow Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) Aj, i ortodoxní až fanatický přívrženec swiss made taje při pohledu na níže uvedené foto. O jaký model se jedná, mohl bych poprosit o přesné modelové označení ? Vzhledem ke kombinaci nápisů Seiko a Credor předpokládám, že se již nevyrábí. Nevíte, jestli se vyskytuje na ebay ? Edit - aha, jsou to Credor Phoenix ? Mají další přesnější označení ? Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem Snow
quest987 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Aj, i ortodoxní až fanatický přívrženec swiss made taje při pohledu na níže uvedené foto. O jaký model se jedná, mohl bych poprosit o přesné modelové označení ? Vzhledem ke kombinaci nápisů Seiko a Credor předpokládám, že se již nevyrábí. Nevíte, jestli se vyskytuje na ebay ? Edit - aha, jsou to Credor Phoenix ? Mají další přesnější označení ? JJ ty sou parádní tady je pár řákdů a odkazů od Aldy Seiko Credor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se