xander711 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 vynikajúca recenzia....vďakaprajem stále modrú oblohu a veľa zdolaných kilometrov viac menej správnym smerom :-)
Peter2 Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 velmi pekne a putavo napisana recenzia, je vidno ze si s tym dal pracu, klobuk dolu.
M916 Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Moc dobře udělaná recenze, je dobře, když se tady objeví zkušenosti z vlastního života
lub Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 parádní čtení a fotografie z cest v odkaze pod avatarem, v dobrém tiše závidím . je mi sympatický přístup "stará škola" = mapa + buzola
vE13Lius Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Super čtení, docela by mě od tebe zajímal pohled na Suunto Core...
wawrik Odesláno 4. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Super čtení, docela by mě od tebe zajímal pohled na Suunto Core...Jo, po Core som už párkrát pokukoval, ale digitálky už nechcem, aj keď majú pár funkcií, ktoré mi na Vectore chýbajú :-) Ale keď Suunto vymyslí niečo s ručičkami, budem v obchode nastúpený prvý. Predsalen je tá presnosť výškových dát oproti konkurencii trochu lepšia. BTW, ďakujem všetkým za pochvaly. Dúfam, že to aspoň niekomu pomohlo.
wawrik Odesláno 4. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 (upraveno) Časom ma ešte napadlo pár vecí, ktoré som zabudol v tom porovnaní napísať. Editovať pôvodný príspevok sa už nedá, tak to napíšem sem. Suunto Vector má jednu nevýhodou - kumulatívne prevýšenie a vlastne všetky dáta, ktoré sa ukladajú do "denníka" (výškový záznam trasy, doba záznamu...) sú prístupné až PO ukončení merania. Takže si človek v priebehu túry alebo cyklovýletu nepozrie, koľko už prešiel alebo ako dlho ide, musel by záznam zastaviť a potom pustiť nový. A po čase ma napadla tá asi jediná vec, ktorou by sa dala vylepšiť World time funkcia u Casia - na spodnom viečku by mohla byť namiesto prerasteného loga Protrek vyrazená mapa s časovými pásmami, aby človek vedel, čo si má nastaviť, keď ide trebárs do Singapuru. Jednu takú veľmi prehľadnú, čo by zniesla zmenšenie na tie 4 centi a zmestila by sa tam, som už videl. Vďaka členovi chronofóra Baskovi sa podarilo odstrániť najväčšiu nevýhodu Casia - zlú čitateľnosť v šere a tme. Po pár peripetiách, ktoré prinášajú elektronické hodinky, sa mu podarilo potiahnuť mi skeletové ručičky luminiscenčnou vrstvou. Šli by zrejme aj indexy (tým by sa čitateľnosťou ciferníka dostali na skvelú úroveň Tissotov), ale toto mi ku šťastiu úplne stačí. Biela lumi vrstva je síce veľmi mierne do zelena a pri bližšom pohľade je vidno, že je iná ako okraj ručičiek, ale tak vyzerá 98 percent hodinkových ručičiek. Za svietenie, ktoré vydrží po celú noc, to stojí. No, a aby to celé nakoniec bolo úplne zbytočné, Casio v novom modeli PRW-5100 urobil presne to isté - dali do hodiniek luminiscenčné ručičky a indexy. Ale aspoň to nie je tak pekné, ako na mojich :-) Hlavne nová sekundovka je mimoriadne rušivá... O výškovej stupnici na lunete, ktorá sa úplne stráca, ani nehovorím. Tak porovnanie: Upraveno 4. dubna 2011 uživatelem wawrik
sennori Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Super recenze, tak nejak sem se rozhodoval mezi temito modely, ale nakonec sem teda sel trochu jinou cestou a zkusil Suunto X9, nejak me zajimalo to GPS.
Styrax Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Na akom princípe funguje ten luminescencný povrch ? resp. svieti to celú noc ?
wawrik Odesláno 27. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Na akom princípe funguje ten luminescencný povrch ? resp. svieti to celú noc ? Áno, svieti po celú noc, aj nad ránom dokážem zhruba na meter odčítať čas.
Shemik Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Wawriku,i já velmi chválím recenzi. Mě rozhodně velmi pomohla, protože už nějakou dobu uvažuji o koupi PRW 5000, nejspíše modelu T-7. Díky Tvé recenzi mě po koupi nepřekvapí negativa, keteré ty hodinky mají, protože je budu kupovat už s nimi, takže budu mnohem víc vědět do čeho jdu (-: Smekám před tou hromadou práce, ketrou jsi s tím musel dát a také před ukázkovými fotografiemi, které recenzi dávají fakt velmi pěknou úroveň. Taktéž mě nadchlo Tvé řešení neiluminiscenčních ručiček, díky němuž velmi chválím Baskovu práci, která je od originálu k nerozeznání (-: Jen bych se Tě zeptal, vzdal ses tedy dobrovolně záruky? Protože otázka je, zda by si toho při případné reklamaci všimli a předpokládám, že obzvláště po novém modelu s iluminiscenčními ručičkami asi ano. Děkuji za odpověď, Shemik (-: Upraveno 12. června 2011 uživatelem Shemik
hejdik Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 (upraveno) Moc hezká recenze Dovolím si přidat taky jednu fotečku "trekových hodinek" CASIO PRO TREK SGW-100B-3VEFTak nějak mi chyběly nějaké vhodné digitálky na kolo a ťapání přírodou,tak jsem nelenil a poohlídnul se po něčem,co nebude příliš přeplácané funkcemi ,které stejně nikdy nevyužiju.Hledal jsem vhodné kandidáty ,až jsem narazil na tyhle Casia.Hodinky jsou za rozumuný peníz,outdoorový design,přiměřená velikokst,intuitivní a snadné ovládání,dobře čitelný display,výborné zpracování atd atd.zkrátka jsem s nimi velice spokojený anenalezl jsem jediné mínus,které by stálo za zmínku. Prostě Casio Upraveno 13. června 2011 uživatelem hejdik
wawrik Odesláno 14. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Jen bych se Tě zeptal, vzdal ses tedy dobrovolně záruky? Protože otázka je, zda by si toho při případné reklamaci všimli a předpokládám, že obzvláště po novém modelu s iluminiscenčními ručičkami asi ano. Děkuji za odpověď, Shemik (-: Ahoj. Jo, záruky som sa dobrovoľne vzdal. Najprv som tie hodinky pár mesiacov používal, aby sa prípadné výrobné chyby mohli prejaviť, až potom som dal Baskovi dorobiť tú luminiscenciu. Takže ak sa na nich teraz niečo pokazí, zacvakám to sám. Vôbec neuvažujem nad tým, že by si tú dorobenú luminiscenciu mohli pri reklamácii nevšimnúť :-)
Merlin_CZ Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 ta lumi je fakt super jen já bych nechal i 12,3,6 a 9, přece jen by se pak trošku líp odečítal čas ne ?ale nerad rejpu, to je jen můj názor
wawrik Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2011 ta lumi je fakt super jen já bych nechal i 12,3,6 a 9, přece jen by se pak trošku líp odečítal čas ne ?Dosť som nad tým uvažoval, ale nakoniec som to urobiť nedal a nijako mi to nechýba. Zatiaľ ani raz som sa nestretol s tým, že by som nevedel, koľko hodín tie ručičky ukazujú, ani len ma to nezdržalo... Prinajhoršom je ako záloha LED osvetlenie :-) Ale odkedy mám luminiscenciu, svetlo som nepoužil ani raz.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se